söndag 4 december 2011

Bombvänstern vs Carl Bildt

Slug, hal och rävaktig.
Hahahahaha! 

Ni som inte såg SVT debatten i fredags missade ett prakt exempel på hur man håller fåren som tittar på Public Service TV under paradigmen. Exakt hur man tvingar svenska folket att titta på verkligheten genom SVT:s egen sugrör, istället för att låta folk verkligen öppna ögonen. Ojojoj, vad alla godhjärtade socialister, i synnerhet VPK:are som är de absolut mest humana av alla skrek för sina blödande hjärtan på Twitter och FaceBook. De skulle "minnsan avslöja Bildt och hans affärer med onda företagare och giriga kapitalister som det största hindret" mot att Muslimska Brödarskapet tar över Syrien.

Jag måste dock ge Carl Bildt, Bilderbergaren nummer ett(!), all heder för att han är ärlig. Ericsson hjälper faktiskt islamisterna i Syrien, de gör det genom projekten med SIDA som i sin tur har "hemliga biståndsprojekt". Men socialistdårarna fattar självklart inte varför väst röt till när Mubarak försökte försvara sig från att störtas genom att stänga av nätet och därmed hindra väst från att hjälpa och dirigera sina agenter på plats. Men eftersom bombvänstern har samma kongnitiva förmåga som Andreas Malm, så är de givetvist för Carl Bildts subversiva metoder, men ser gärna en "humanitär insatts" i Syrien så som de gjorde i Lybien.

Lättlurad, blåst och dumdristig.
Och till dårarna som anser att en handelsembargo inte är en krigsförklaring, så kanske ni förtjänar en handelsembargo på er! Så kanske ni också får uppleva den Nya Världsordningens järnhand pressa er hårt mot väggen. Handelsembargot ska ha ett destabiliseringssyfte för att ge Muslimska Brödarskapet initiativet. Som förövrigt redan har fått stöd från al-Qaida som nyligen tagit över Lybien.

Jo, för det är nämligen så att al-Qaida-regimen i Lybien skickar vapen till Muslimska Brödr.. eller förlåt, rebellern... eller, jag menar, frihetskämparna i Syrien. Al-Qaida-generalen i Lybien, Belhadj, mötte nämligen "oppositionen" till Assad-regeringen i Turkiet. Och just Turkiet, tillsammans med Qatar, spelar en viktig roll så som jag tidigare skrev, då båda dessa länder varit aktiva med att flyga över "volontärer" från Lybien till Syrien för att kriga med rebellerna mot Assad-regeringen.

Så ja, Carl Bildt är mycket skicklig. Och lyckas framstå som den vettige i jämförelse med bombvänsterns Gustav Fridolin. Debatten var med andra ord en "smokescreen". Både Gustav Fridolin och Carl Bildt är överens om att Assad-regeringen ska störtas av Muslimska Brödarskapet. Frågan är bara hur det ska gå till, genom det subversiva "bistånds"-metoden som Bildt vill, eller genom en "humanitär insatts" som Fridolin föredrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar