fredag 16 december 2011

Vad har Kungen, Breivik och elfte september offer gemensamt?

Så j*vla FEJK!
Kungens bild var FEJK! Detta "avslöjade" (S)expressen idag. De fick tydligen höra av sig till experter i England för att se detta. Min syn är inte den bästa men efter att snabbt ha sett bildEN, innan jag ens läst texten såg jag att den var en fejk. Men den vänsterliberala tidningen klarar uppenbart inte detta, utan måste söka sig till experter. Nå väl låt oss sluta klanka ner så överdrivet på en usel Bonnierstidning. De ville väl ha bekräftelse för att övertyga sina fullständigt hjärndöda läsa... (okej, nu lägger vi ner det på riktigt).

Men varför detta avslöjande? Ja, man ska nog fråga sig den klassiska "el cui bono"? Vem tjänar på avslöjandet? Kungen så klart! Denna fullständigt meningslösa drev mot Kungen är över. En skurkaktig maffiaserb gaddade ihop sig med skvallerblaskorna mot Kungen. Men nu avslöjas de. Kritiker av Kungen förlorar all kredibilitet, och allt är återigen som vanligt i Konungariket multi-kulti... eller jag menar Sverige...

Man skulle nästan kunna tro att Kungen betalade serben för att driva denna meningslösa drev mot honom vår Konung för att sedan låta sig själv avslöjas. I slutändan är Kungens kredibilitet återställd. Och hans motståndare har förlorat då de gick på den här fällan.

Men det intressanta är att den vänsterliberala Bonnierstidningen tar upp den här sortens teknologi, som är en del av vår verklighet. Man "avslöjar" sanningen i det här fallet. Men inte i andra fall, där det skulle vara mer känsligt eller rent av strida mot etablissemangets budskap.

Ett exempel är de otaliga och uppenbara(!) fejkbilder vi fått på den misstänkte norske massmördaren Anders Behring Breivik. (Förresten, så känner jag igen vissa personer på några av bilderna. Det är en eller fler fotomodeller, jag är nästan helt övertygad om det!)Sanningen är att vi vet inte vad som hände i Norge i somras. Det enda vi för höra kommer direkt från norska medier och myndigheter. Och vet man vem det är som kontrollerar dem, skulle jag inte lita allt för mycket på dem. Det finns i stort sätt noll information som är helt neutral vad gäller det norska "inside jobben" a la "Oklahoma City" insidenten. Så all information bör tas med en nypa salt. Men man kan alltid fråga sig? Varför fejkbilder på en massmördare? Varför fejkreportage från vissa nyhetsbyråer?

Kanske ett fall av uppenbara fejkbilder är än känsligare än Breivik-fallet. Det gäller de så kallade "VicSims" från den elfte september. Här följer några videor som visar det uppenbara, att det finns fejkbilder på människor som i många fall antingen är kopior eller som aldrig existerat De är helt fiktiva individer. Låt mig påminna er om att teknologin finns. Kom ihåg att vi såg Forest Gump skaka hand med JFK, och det såg vi redan på 90-talet! Och även om dessa individer nu är riktiga offer från elfte september, varför alla dessa uppenbara fejkbilder?Hoppas ni fann informationen intressant. Jag tyckte inte Bonnierstidningens "avslöjande" var så avslöjande, i synnerhet om man jämför det med det här blogginlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar