söndag 25 december 2011

Ron Paul där, Sverigedemokraterna här.

De arga vita männens ledare, Ron Paul.
Och så var det dags igen. Med bara veckor kvar till det republikanska partiets serie av primärval för att utse en presidentkandidat, har massmedia äntligen mobiliserat för att springa med rasiststämpeln och gå till attack mot det enda vettiga alternativ amerikaner har.

Precis som här i Sverige där massmedia ständigt och jämt ljuger och gör allt för att försöka stämpla SD som rasister, gör man nu i USA mot Ron Paul.

Så i veckan var det dags igen att plocka fram gammalt skåpmat om Ron Paul och försöka påpeka hur "rasisitisk, homofobisk, kvinnofientlig" han är. Ja vi känner alla igen det.

Det verkar som att det här är globalisternas favoritvapen. Den är ganska effektiv och får debatten att ta slut ganska lätt, främst för att det är väldigt svårt att öppet diskutera en fråga och ett begrepp som har laddats ordentligt med känslighet i generationer. Detta trotts att begreppet "rasist"/"rasism" är något som inte ens är hundra år gammalt. Så begreppet i sig var skapad för att användas som ett vapen mot "tribalism" och separatism.

Det interesanta i det här fallet var att först ut med att attackera Ron Paul och anklaga honom för att vara rasist, var ingen mindre än hackergruppen Anonymous. Gruppen som enligt Webster Tarpley på World Crisis Radio menar styrs direkt av CIA precis som Wikileaks. (World Crisis Radio den 15:e oktober 2011).  Hackergruppen Anonymous är i själva verket CIA:s svar på informationskriget. Genom denna grupp kan de föra sin kamp via Twitter, Facebook, YouTube m fl internet webbsidor. Följ bara Anonymous gruppens Twitter flöd, så ser du tydligt en agenda formas. De är extremt positiva till OWS-rörelsen (som förövrigt nyligen attackerat Ron Paul) då de lanserades med uppgift att lyfta OWS-rörelsen på nätet. De stödjer även den så kallade "arabiska våren". Mycket utav deras tweetflöde konsentrerar sig just nu på Syria och följer en tydlig anti-Assad syfte. Med andra ord följer de globalisternas agenda till punkt. Även den pågående "färgrevolutionen" i Ryssland mot Putin har fått Anonymous fulla stöd. Så Anonymous syfte är uppenbarligen globalisternas "Ordo ab Chao".

Kolla här hur hackergruppen Anonymous attackerar Ron Paul för globalisternas räkning. Lägg märke till att samma nätverk på addade vänner på YouTube kanaler till Anonymous är vänner med olika anti-Peter Schiff kanaler och så klart pro-OWS-sidor.Så nu efter det att Anonymous påbörjat globalisternas informationskrig mot Ron Paul på nätet, så har massmedia kickstartat demoniseringen av Ron Paul bland de etablerade medierna. Här ser vi CNN (Communist News Network) köra igång.Ron Paul är enligt slaskmedia en ny Adolf Hitler. Vi känner igen attackerna mot SD och andra nationella här hemma i Sverige.Den socialistiske grisen Ed Schultz kunde inte heller låta bli.Och även frimuraren tillika anti-vita rasisten Al Sharpton gör sitt för att stämpla Ron Paul som rasist.Man känner igen mediadrevet från här hemma i Sverige som sagt. Ron Paul där, Sverigedemokraterna här.

Förövrigt, så har gruppen Anonymos inte bara kopplingar till CIA och globalisterna, de bär även jesuiternas favoritfigur Guy Fawkes. Jesuiternas absoluta favorit som arbetade för att lägga bibliska kristna under Påvens makt. (Men det vet inte alla trendiga unga ateistiska internet hackers som tycker masken är cool och Anonymous och Wikileaks arbetar mot etablissemanget. Skrattretande, måste jag säga).

1 kommentar:

  1. Mycket intressant om "anonymous". Har från början haft en negativ känsla som jag inte följt upp med sedvanligt informationsletande. Tack för en påminnelse om att kolla in mera om detta gäng.

    Det var någon som ville ha tag på dig via min blogg. Kolla in kommentarerna på "Låt bankerna betala".

    SvaraRadera