lördag 17 december 2011

Akta er för lögnaktiga kommunister.

Kommunist ljuger.
Det ni ser här ovan är kommentarer på en SVD-artikel. Artikeln heter "FP vill införa euron mot folkets vilja". Bläddra ner till nästsista sidan så finner ni det ni ser här. En anhängare till VPK är ute och stödjar partiet som inte tycker att du har rätt till de pengar du tjänar, och som gärna vill bestraffa dig om du arbetar för hårt och är mer produktiv, genom extra skatter.

Sättet som denne gör är att försöka visa upp kommunisterna som de enda motståndare till bankmaffian i IMF och även EU i samma veva. Vi bör komma ihåg att sedan SD kom in i riksdagen har VPK avslöjats till en anhängare av NATO:s aggressions krig i mellanöstern och dessutom ett parti som kanske inte hade så mycket emot EU, då man plockat bort kravet på utträde ur EU och att man dessutom röstar på en grundlagsändring som förstärker EU-medlemskapet än mer.

Trotts detta vill VPK:arna försöka profilera sig som globaliseringens främsta motståndare. Ser man på hur de faktiskt röstar i Riksdagen så är det uppenbart att VPK är kontrollerad motstånd. Värst av allt är att de kommer undan med lögner som den ni ser på nätet (än så länge). Lögnaren får fler tummar upp än min respons, dock får vi kanske tänka på att min kommentar kommer nästan en hel dag senare. Men ändå kommer han undan med en lögn! Värst av allt är att så pass många tror på hans lögn utan att ens kolla upp på hur partierna faktiskt röstade i SAKFRÅGAN.

När jag först läste upp detta. Tyckte jag det lät märkligt. Så jag var tvungen att kolla upp detta om IMF-frågan på Riksdagens hemsida. Och jag fann att både Vänsterpartiets Ulla Andersson och Sverigedemokraternas Johnny Skalin hade lämnat in var sin reservation mot att ge mer pengar till IMF och bankmaffian.

VPK:arna motiverar sin reservation med att klanka på "nyliberalismen". Och att det skulle handla om "privatiseringar" och "avregleringar". Det enda gilltiga vänsterargumentet använder de inte ens i sin reservation. De skulle ha nämnt något om krav på återstramning, men då skulle deras floskler inte kunna räknas till då detta egentligen innebär fler REGLERINGAR och inte tvärttom. Dessutom så sker en större satsning från respektive stat, som innebär subventioner. Av någon outgrundlig anledning tolkar VPK:are det som "nyliberalism".

SD motiverar sin reservation betydligt enklare, rakare och betydligt mindre flummigt och utan floskler. Två anledningar tar de upp. För det första att detta gynnar inte Sveriges skattebetalare det minsta. Och för det andra att den ekonomiska krisen kan härledas till den här sortens insattser. Jag kunde inte ha förmulerat det bättre själv.

Kommunisterna avstår.
Som ni ser uppe så skrev jag en respons till den VPK-anhängaren som smutskastade SD, han hade två dagar på sig att ge en respons. Och han gjorde inte det. För att han hade avslöjats. Det är viktigt vid sådanna tillfällen att avslöja lögnare. VPK:arna kommer nog att försöka profilera sig som anti-globalister. Därför är det vår plikt att avslöja kommunisterna som kontrollerad opposition. Nu när man har tillgång till internet, kan man på ett enkelt sätt avväpna dem och avslöja dem som globalisternas små springpojkar.

Något som jag inte hann se när jag kommenterade kommunistens lögn var att VPK:arna faktiskt hade inte röstat emot att ge mer pengar till IMF. De avstod från att rösta! Det är tydligen rasistiskt att inte vilja ge sina pengar till IMF. Och VPK:arna vill väl inte förknippas med den sortens rasism. *suck*

Så ja nu kommer vi att ge mer pengar till Bankmaffian och IMF. Och nej VPK:arna röstade inte emot detta. Specifika namn på hur respektive ledamot röstade finner ni här.

PS:

Att William Petzäll också avstår i det här tillfället gör inte att sympatierna för honom växer det minsta!

5 kommentarer:

 1. Sjukt hur vissa människor är så trögsynta och verkligen skriver rena lögner. Bra att klipska personer du tar reda på hur det står till och sätter dem på plats!

  SvaraRadera
 2. Precis på samma sätt förfor V vad gällde omröstningen 2010 om hemtagande av svenska soldater från Afghanistan.

  SD var enda parti som röstade för hemtagande. V lade ner sina röster och basunerade sedan stolt ut att de var enda riksdagspartiet som var emot Afghanistankriget. Lögn är en naturlig del av kommunistisk retorik.

  SvaraRadera
 3. Det var värst! En kommunist som ljuger!!! *ironi*

  Kommunismen har alltid använt sig av moralisk relativism; ändamålen helgar medlen. Dvs, lögn är bra, om det främjar kommunismen.

  Jag tänkte på din artikel om hexagram och Saturnus: kommunismen använder sig av Saturnus symbol. Och precis som Chronos så äter revolutionen sina barn.

  SvaraRadera
 4. Och så var det det där med Jesus födelsedag, flyttad till stenbockens tecken. Planeten som härskar över stenbocken är... Saturnus. Saturnalia är ju det vi kallar för Jul.

  SvaraRadera
 5. Precis. Jag läste någon gång om en forskare som menade att Jesus egentligen föddes i September.

  SvaraRadera