tisdag 20 december 2011

Är Obama en smyg-New Age:are?

Många har frågat sig om ifall Obama är en smygislamist. Och det är mycket som ryktas kring det på nätet. Nyligen har det dock uppkommit uppgifter om att Obama i sin uppväxt i Indonesien skulle ha påverkats av en New Age kult, ursprungligen ifrån Javaön, i vilket hans mor, Stanley Ann Dunham, varit aktiv i.

Detta avslöjar Wayne Madsen på www.waynemadsenreport.com. Det krävs dock betald prenumerering för att se artikeln som heter "Barak Obama is not a secret muslim but he may be a secret Subud sect member." för er som är tålmodiga kan ni invänta Wayne Madsens bok om Obama som lär komma ut någon gång 2012.

Secten i vilket Obama kanske till och med är medlem i, är den så kallade Subud sekten. Sekten startades i den indonesiska ön Java av Muhammed Subuh Sumohadiwidojo (Hoppas jag stavar det där rätt) på 1920-talet och blev officiellt erkänt på 1940-talet. Idag har sekten några 10,000 medlemmar runt om i hela världen. Och de har tydligen även börjat etablera sig i Sverige.

Subud sektens symbol.
Sekten har bland sina medlemmar haft mycket framstående musiker från hippierörelsen på 1960-70-talen. Bland annat medlemmar från band som the Byrds, the Association, the Beach Boys, the Mamas & the Papas, Crosby, Stills & Nash m fl.

Sumohadiwijojo (som vi från och med nu ska kalla vid hans smeknamn Bapak) har tydligen misstänks vara inblandad i regimstörtande aktiviteter i både Ceylon (idag Sri Lanka) och Indonesien. Bapak förespråkade även en "världscentralbank för hela mänskligheten"!

Men det intressanta i det hela är att Stanley Ann Dunham varit aktiv medlem, förmodligen även Obamas halvsyster Maya Soetoro. Dunham familjen sysslade tydligen mycket med banker och hade jobb i banker också. Många av medlemmarna i Subud sekten är och har varit aktiva inom olika banker internationellt inklusive Världsbanken. Madsen spekulerar kring ifall detta var av betydelse för att påverka Stanley Ann Dunhams familjs engagemang inom bankväsendet i Hawaii.

Intressant är även att Madsen upptäcker i sektens officiella tidning, att en medlem i sekten vid namn Ms. "Loretta" Fuddy faktiskt arbetade i Hawaii på sjukvårdsdepartimentet. Hon hade positionen som direktör och hade därmed tillgång till Barack Obamas alla uppgifter om hans födelse med mer. Något som uppmärksammas i artikeln på Subudtidningen är att man tar upp att fröken Fuddy tog denna post lagom i tid för att vara "inblandad i dokumentationen om faktan att Obama var född där".

Varför skulle "fröken Fuddy" behöva vara inblandad i dokumentationen om Obamas födelse? Mycket skum formulering tycker Wayne Madsen. Och det är bara att hålla med honom.

Annars kan man ju bara fråga sig hur moderns religiösa aktivitet påverkade USA:s nuvarande president i sin uppväxt. Och ifall det kanske hänger ihop med hela honom som en president med en kultfigurstatus bland många.

Den som vill kan läsa en artikel baserad på Wayne Madsens artikel på Red Dirt Report.

4 kommentarer:

 1. Som alltid mycket givande läsning du tillhandahåller.New Age,feminism,bankväsendet med siktet inställt på kaos och söndring överlag, är inte detta utmärkande skapelser av Illuminati med sikte på den nya världsordningen? Inte är det väl muslimernas ärende denne Obama går?

  SvaraRadera
 2. hmm...

  Man vet aldrig. En del insisterar att Obama inte är en smygmuslim, kanske lite för ivrigt. Just Barack Obama vet vi extremt lite om. Jämför honom med Bush eller Clinton så är skillnaden markant.

  Hur som helst blir nog Wayne Madsens bok om Obama säkert intressant.

  SvaraRadera
 3. För att vara en påstådd muslim ter det sig konstigt att Obama i sin regering är helt omgiven av ett utvalt folk känt för att inte gilla muslimer eller några andra heller för den delen (källa: talmud och verkligheten). Ett folk som av en ren slump dominerar det internationella bankväsendet, Amerikansk politik och global massmedia. Ett folk som av en händelse råkade vara i majoritet i den av Wall Street finansierade sovjetiska statskuppen.

  Tror faktiskt inte Obama har speciellt mycket inflytande egentligen.

  Just saying...

  SvaraRadera
 4. Jo. De är dock hofjuden som använder sig av Bestens Märke de fick från jesuiterna. Obama är knappast jude. Jag menar att vi egentligen inte vet vad han är, så jag utesluter inte att han är muslim.

  SvaraRadera