fredag 18 november 2011

Lögn, lögn, lögn och åter lögn från slaskmedia gällande den "arabiska våren" aka "al-Qaida våren"!

Utan någon som helst bevis för att Khadaffi skulle slakta folket i Benghazi pumpade slaskmedierna ut att så skulle ske. Det fick våra ynkryggar till politiker att ta tillfället i akt för att utföra den verkliga slakten i Lybien. Detta är kanske årets stora tragedi. Indignationen är obeskrivlig och nu är de på väg att lyckas IGEN!

Nästa stopp är Syrien. Och här i Sverige har DN/TT i spetsen för resten av svensk slaskmedia trummat på för ytterliggare en "humanitär" insatts. En sak ska ni ha klara för er, störtar man Assad i Syrien kommer det att ske en blodbad på kristna i Syrien!

I Lybien vajar numera al-Qaida flaggorna. Det är nu ett faktum att vi varit aktiva till att störta regimer för att ersätta dem med al-Qaida! I Tunisien har det pro-Turkiska islamistiska partiet vunnit. Muslimska Brödarskapet ser ut att segra i Egypten. Och så har vi islamister på gång nu i Syrien.


Nu kommer det att bli LIFG (Libyan Islamic Fighting Group) med Jalil i spetsen som kommer att hålla i taktpinnen i landet. Den riktiga slakten har utförts av denna gren av al-Qaida allierad med våra JAS-plan.

Jan Milld gjorde en bra video som sammanfattar den riktiga slakten som ni inte fick se på Public Service.


Detta är verkligen vidrigt! Men eftersom media håller svenskarna i ignorans så blir det inga upprörda känslor i det mentala fängelset vi kallar Sverige. Det som blev mest tydligt nu var även vänsterns totala hyckleri. Nu är de avslöjade för gott! Jag rekomenderar er att läsa Widar Nords utmärkta ledare på Fria Tider gällande detta. (Utan att gå in djupare i det så vill jag bara säga att jag äklas av den hycklande kommunisten Andreas Malm och hans stöd för denna kriminella NATO/EU insatts som innebar årets stora slakt! Allt för att stödja sina al-Qaida vänner. Bra jobbat Malm, din ogudaktiga syndare, du kommer att få möta ett säkert Helvete. Om inte detta avslöjar vänstern som lakejer åt den internationella makteliten så vet jag inte riktigt vad som krävs).

Lizzie Phelan är en brittisk journalist som för några veckor sen bröt tystnaden och avslöjade mediernas alla lögner. Inte bara det vidriga västerländska medierna, även Al Jazeera (dessa al-Qaida anhängande bedragare, som en gång i tiden var emot krig, men helt plötsligt hejade på för att bomba ihjäl det lybiska folket).


Jag är inte bara arg, äklad och förbannad över att alla dessa medskildiga ogudaktiga syndare kom undan med detta (och smutsar ner vårt namn inför världen!), utan också för att de nu vill ge sig in till Syrien!

När det gäller Syrien så är Qatar ett mycket intressant land. Och för att vara ett sånt litet land, har de nu en enorm inflytande i området i synnerhet sedan "al-Qaida våren" drog igång. Al Jazeera är baserad i Qatar. Qatar har även varit det ledande landet för att få det arabiska förbundet att isolera Syrien. Så vi kan inte lita på det rapporter som kommer från Al Jazeera på plats så klart. Men dessutom så blir det nu en sanktioner som kommer att gälla i Syrien. Detta kommer att påverka landet ekonomiskt och lär ge islamisterna lite extra vind i segeln.

Nu rapporteras det om snipers som tydligen är syriaska islamsiter fast enligt folk på plats så finasieras det hela av Wahabiisterna. I vissa städer har upp till 200 polis och militärer dödats. Direkta namn som poppar upp är Rafic Hariri i Lebanon. Han är bunden till Saudi Arabien genom sin moder. Och det sägs vara den främsta kopplingen till Wahabiisterna.

Sedan har vi Turkiet som på senare tid satt hårda påtryckningar på Assad-regeringen i Syrien. Från Turkiet verkar det även strömma in vapen till dess snipers. Och senast hotar Turkiet med att utnyttja landets islerade läge genom att stänga av tillgången till el. Viktigt att lägga i åtanke är att det finns amerikanska bas i Turkiet. Men även att Ryssland har en militär flottbas i Tartus (den har dom haft sedan 2008). Så det här kan utveckla sig till något som verkligen kan bli obehagligt på grund av Syriens geopolitiska relevans.

The Unhived Mind har gjort ett utmärkt klipp om vad som sker. Och kopplingarna längre upp till världseliten; genom Medelhavs Unionen, Club of Rome, arabiska förbundet och den så kallade "arabiska våren".


Så det är bara en tidsfråga innan man här i Riksdagen får order uppifrån om att utföra en attack mot Syrien. All media som demoniserar Assad-regeringen de kommande månaderna bör tas med en nypa salt. Vi vet att eliten har en agenda att försöka göra med Syrien så som de gjorde med Lybien och låta islamisterna ta över. Vi bör göra det vi kan för att hindra dem från att uppnå denna blodbad!

Ja, det kanske märks att jag är förbannad nu när jag skriver detta. Men kan inte låta dem blåsa oss igen! Vi bör inte låta slaskmedia och våra landsförrädande politiker smutsa ner vårt namn för elitens ändamål! Nu får det vara nog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar