måndag 3 februari 2014

En snar framtid utan japaner - Stor succé för Romklubben i Japan under 2013.

Japaner kan bli ett minne blott om utvecklingen får fortsätta. 
Under 2013 slog Japan rekord i befolkningsreduktion, då siffrorna visade att befolkningen i landet har under året kraftigt reducerats med en rekordsiffra av 244 000 japaner. Japans sjukvårdsmyndighet beräknade att omkring 1 031 000 bebisar föddes i Japan, samtidigt som 1 275 000 dog. Antalet döda innebar en kraftig ökning med 19 000 jämfört med 2012. Befolkningen reducerades med 0,2% allt som allt.

Om några generationer kommer Japans befolkning att ha sjunkit med en tredje del. Idag består redan en fjärdedel av befolkningen av äldre pensionerade.

Den japanska kulturen är en döende kultur, som försöker förlita sig på ny teknologi. Den nya moderna teknologin bidrar dock inte till att japaner avlar fler barn, tvärtom har läget förvärrats på grund av denna tilltro.

Både Japan och väst har redan nått sin befolknings-peak och snart följer även tredje världen. Globalt kommer vi att nå en befolknings-peak omkring år 2040 enligt siffror från FN. Nyheterna från Japan är mycket glädjande för Romklubben och övriga malthuseanska globala elit.

BBC.

Relaterat:

50% av brittiska familjer har bara ett barn.

6 kommentarer:

 1. Det är säkert goda nyheter för Romklubben, men det finns ju annat som 'snabbar på' det hela. Som tex deras rasfärdiga ekonomi och ett till :Fuk u shima.. Radioaktiviteten som läcker därifrån lär ju påverka hela världen och frågan om någon finns kvar fram till 2040 överhuvudtaget?
  Men jag tror att Herren kommer långt före det.

  SvaraRadera
 2. Detta skulle vara något negativt menar du? Jorden är överbefolkad, naturresurserna sinar och inte bara i Asien utan Europa har en alldeles för stor befolkning.

  Ta Holland, lika befolkat som Bangladesh.

  Japan har gått tvärtemot emot Europa och resten av västvärlden och varit stenhårda med sin invandring...detta menar du är något negativt?

  Anonym, "Deras rasfärdiga ekonomi är vad som kommer vara till fördel för Japan gentemot resten av världen, som följt mångkulturens spår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har köpt lögnerna från Romklubben "hook line and sinker".

   Det finns både utrymme och naturresurser för att kunna hålla i flera tusenmiljarder fler människor på jorden.

   Studera gärna vad som Romklubben förespråkar. Tänk på att Romklubben är mycket mäktigare än Bilderberggruppen. De är malthuseaner och sprider ett antal myter, som till exempel "peak oil", överbefolkningen, AGW-klimatalarmism. Alla dessa är lögner som kommer från Romklubben. Detta har John Coleman och många fler före honom avslöjat.

   Japan gör rätt att inte ha en massinvandring. Men massinvandringen är inte vårt största problem. Vårt största problem är att vi har slutat skaffa barn. Precis som i Japan. Våra kulturer håller på att dö, på riktigt.

   Det som Romklubben dragit igång är ett folkmord. Det är ett tyst folkmord, men ändå ett folkmord, och den kommer att bli allt mindre tystare ju längre tiden går.

   Joakim se till att studera Romklubben. Endast då, kommer du att förstå eliternas verkliga agenda. Allt handlar om att reducera befolkningen för att bättre kontrollera kvarvarande i storstäderna, där Staten tagit över barnavlandet med ny teknologi.

   Det här är egentligen gammalt info som jag skrivit om förut. Kanske du inte varit uppmärksam.

   Radera
  2. En metod som till exempel Sverige använder för att reducera sin befolkning är att pressa unga tjejer och kvinnor i krisgraviditet till att göra abort utan att informera om andra alternativ, till exempel adoption (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/02/05/Sang-om-abort-berorde-i-radio/ ). Detta är kvinnoförtryck av värsta slag särskilt när man inte alls ens tar hänsyn till hur dessa tjejer och kvinnor mår efter aborten. Detta visar att Sverige inte är särskilt kvinnovänligt land i verkligheten trots mycket snack om ”kvinnornas rättigheter” och ”kvinnornas frigörelse”. De två sistnämnda begreppen verkar i den officiella svenska propagandan i praktiken handla mest om just ”fri” (inte så sällan i praktiken nästan påtvingad) abort, ”fri” sex och att försöka tvinga alla kvinnor ut på arbetsmarknaden med hjälp av propaganda och ekonomiska påtryckningar (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2008/05/12/Sa-har-diskrimineras-Sveriges-hemmafamiljer/ och http://www.varldenidag.se/nyhet/2009/02/11/Vardnadsbidraget-ar-bara-en-droppe-i-havet/ ) utan att ta hänsyn till kvinnornas egna önskemål och hur mycket detta kostar för samhället (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2009/04/29/Dagis-olonsamt-for-samhallet/ , http://www.varldenidag.se/kommentar/2009/07/13/Det-dyyyyyra-vardnadsbidraget/ och http://www.varldenidag.se/nyhet/2009/07/10/Vardnadsbidrag-sparar-miljoner/ ). Men för eliten är det aldrig för dyrt att reducera världens befolkning oavsett hur mycket det kostar i pengar och mänskligt lidande – det är alltid deras första prioritet.
   Alla har inte samma behov. Vad som är frihet för den ena, kan vara slaveri för den andra när man tvingas till detta. Jag har även lagt märke till hur svenska feminister inte alltid ser ut att vara så intresserade att bekämpa det riktiga kvinnoförtrycket (till exempel tjejernas könsstympning och tvångsäktenskap i många muslimska familjer).

   Radera
  3. Italien är ännu värre än Sverige på det sätt att där kan föräldrar eller andra vårdnadshavare gå till en domstol för att tvinga sin minderåriga dotter att göra abort om denne annars vägrar, se på http://www.lifesitenews.com/news/archive/ldn/2007/feb/07021904 .

   Radera
 3. Sverige har fått ett nytt kristet parti som är helt emot abort, se på http://www.kristnavardepartiet.se och http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/02/14/Kristna-vardepartiet-nar-forsta-malet/

  SvaraRadera