torsdag 6 februari 2014

BBC deltog i hemligt möte för att utföra klimatalarmistisk propaganda.Skandalomsusade Public Service-företaget i England, BBC, har avslöjats med att ha deltagit i ett hemligt möte år 2006 tillsammans med mäktiga klimatalarmistiska lobbyister för att föra deras budskap.

Det hela började då bloggaren Tony Newbery hade hört talas om mötet 2007. Han begärde då att få veta mer om mötet, vilka som hade deltagit i den, vilka som finansierat den, vilka som organiserat den och vad deras agenda var. Newbery fick inget gehör, vilket fick honom att reagera med att kräva ut uppgifterna via offentlighetsprincipen.

Detta ledde i sin tur till att BBC mobiliserade en armé av advokater för att hindra att information om och från mötet skulle komma ut till allmänheten. Via internetverktyget "Wayback Machine" lyckades bloggare avslöja deltagarna. Och efter 6 års kamp vann Newbery i domstol, och BBC har nu tvingats publicera alla dokument.

Där visar det sig att BBC:s dåvarande chef Helen Boaden senare sagt att mötet varit avgörande för BBC:s nyhetsvärdering gällande klimatfrågan. Mötet finansierades av den dåvarande Labourregeringen. I parktiken blev BBC Labourpartiets förlängda megafon i klimatfrågan.

Officiellt är det över £20 000 som BBC fick spendera för att försöka hålla informationen borta från allmänheten. Men den verkliga siffran lär vara mycket högre.

Bland deltagarna finner vi 4 "vetenskapsmän" som alla är övertygade klimatalarmister, cheferna inom BBC: George Entwistle, Peter Horrocks, Stephen Mitchell, Francesca Unsworth och Peter Rippon. Lord May, förra ordföranden i The Royal Society; Blake Lee-Harwood, från Greenpeca; John Ashton, från den mäktiga gröna lobbygruppen E3G; och Ashok Sinha från Stop Climate Chaos, med flera.

Efter att ha gått igenom alla dokument säger Newsbery att det hela var ett enda stort propagandamöte. Där skulle ett gäng aktivister och några få så kallade "vetenskapsmän" drilla BBC-ledningen i klimatalarmism, och avgöra Public Service-företagets nyhetsvärdering gällande klimatfrågan.

TCS, Daily Mail, Telegraph.

PS: Har avvaktat med den här nyheten i hopp om att någon inom svensk MSM skulle lyfta fram denna enorma skandal. Men i ankdammen Sverige, är det här en ickenyhet. Kanske dags att syna svensk Public Service och se vilka hemliga möten de deltagit i. 

2 kommentarer:

 1. Ja det är ju viktigare för dessa msm-nollor i Sverige att försöka provocera fram ett krig med Ryssland.

  Är det inte lustigt så säg, vi som växte upp med att man skulle krossa Sovjet och socialismen numera är de som inte är fientligt inställda till Ryssland medans de som var Sovjet vänner numera är de som försöker fixa till ett krig mot Ryssland?

  Tänk hur det kan bli, och vem hade trott att USA skulle bli ett nytt Sovjet? Sovjetisk ledare, Sovjetisk massmedia, Sovjetisk underrättelsetjänst.

  Sen ska vi inte glömma bort att msm-nollorna i Sverige är till största del Miljöpartister och tror på MGW.

  SvaraRadera
 2. Varför inte be SVT och SR om en kommentar?

  Ha ha ha ha ha ha ha "Klotet" kanske Hahahahahahahhah!

  SvaraRadera