fredag 28 februari 2014

Ukrainare drar ut 7% av sina pengar från bankerna!

Ett delat land. 


Massuttag av kontanter från ukrainska banker. 
Det handlar om främst ukrainare i östra delarna av landet med lojalitet hos Yanukovych som länsar sina konton ifrån bankerna. Hittills har uttaget nått till 7%! Ukrainare i östra delen av landet är uppenbarligen misstänksamma vad bankmaffiorna kommer att hitta på, nu när de kuppat bort deras regering.

Nyheten har väckt ont blod hos den nytillsatta centralbankschefen i Ukraina, som nu ska se över vilka åtgärder Kiev ska ta till, för att sätta ett stopp för detta.

Detta i samband med krisen som landet upplever har lett till att valutan, hryvnian, har fallit kraftigt i värde. Och noterar sitt sämsta värde under ett helt decennium. John (Bonesman) Kerry erbjuder nu Ukraina upp emot 1 miljard dollar. Samtidigt skickar Kerry varningar till Ryssland för aktiviteter på Krimhalvön. Rysslands respons har varit att stänga av oljetillförseln från Lukoil.

Under processen har den erkända George Soros agenten Yulia Tymoshenko, släppts fri från fångenskap, efter att ha konspirerat mot det ukrainska folket. Intressant i sammanhanget är att det drabbade partiet, varnade för subversiva aktiviteter från George Soros för bara två år sedan. Att Soros skulle försöka på sig en "Lybien scenario" i Ukraina. En minst sagt intressant varning.

Men om vi ska peka fingret, så är det mot en annan av elitens agenter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar