onsdag 5 februari 2014

Två separata rapporter avslöjar: Frimurare styr Scotland Yard.

De senaste månaderna har dokumenterade rapporter, som avslöjar en ohämmad korruption inom Scotland Yard, läckt ut. Rapporterna var ursprungligen publicerade 2002 respektive 2008, men kom aldrig ut till offentligheten för ens nyligen.

Detta gäller Operation Tiberius och Project Riverside. Men mest intressant gällande dokumenten är att de avslöjar hur frimurarna har sina tentakler väl nästlade inom polisväsendet i England.

Informationen som tidigare kom till kännedom för förra inrikesministern under Labourregeringen, Jack Straw, ledde till krav på samtliga polismyndigheter att avslöja vilka frimurarloger de tillhörde.

Endast en bråkdel av landets polismyndigheter gick med på ministerns krav, så förslaget lades sedan ner. Men nu frågar sig många vad det hela innebär. Scotland Yard dementerar fortfarande de mer grova anklagelserna. Grand Lodge inom City of London Korporationen vägrar kommentera avslöjandena.

Många som tidigare påpekat frimurarnas inflytande över polisväsendet och rättssystemet, har tidigare anklagat för att vara tokiga konspirationsteoretiker, av så väl politiker som media. Men Operation Tiberius och Project Riverside dokumenterar att dessa konspirationer varit sanna, eller åtminstone haft viss fog för dessa misstankar.

Independent.

PS: Tänk på att Stieg Larsson samarbetade mycket nära med Scotland Yard innan han återvände till Sverige för att starta den svenska elitens egna underrättelsetjänst, EXPO. 

1 kommentar:

  1. Om man söker på "frimurare+polis" ser man flera artiklar som beskriver problemet som även är oacceptabelt i de nordiska länderna.
    En osynlig stat i staten...

    SvaraRadera