måndag 16 januari 2012

Var Gilles Jacquiers död en "False Flag Operation" mot den Syriska regeringen?

Gilles Jacquier
Det tog inte så lång tid sedan slaskmedias påståenden, eller åtminstone antydan, om att Assad och hans regering skulle ha legat bakom det mycket märkliga och oklara händelsen som ska ha lett till den franske journalisten, Gilles Jacquiers död, att spekulationerna dragit igång om en fabricerad "false flag operation".

Vi vet att MSM har en agenda att försöka få Assads regering att se så dålig ut som möjligt för att berättiga en militär insats i landet för att störta regimen, så som man gjorde i Lybien för snart ett år sedan. Bloggaren Scott Creighton har spekulerat bland annat i användingen av Huff Puff artikeln där man omedvetet, eller medvetet, förväxlar ordet "grenades" med "shells" vad gällde själva händelsen. Så det är fortfarande mycket som är oklart gällande vad som egentligen hände. Vi vet inte ens den exakta siffran av hur många som drabbades under attacken. Men vinklingen verkar vara dessto tydligare. Och Creighton märker av det redan vid kommentarernas (agenternas) agerande för att få läsare att direkt anta att det här handlar om något som Assad står bakom.

Gilles Jacquier tillhörde det första gänget västerländska journalister som skulle få tillträde till Syrien med utrustning godkända av staten. Creighton spekulerar vidare i att det här nog är förmodligen en attack av terroristerna som själva inte ville godkänna journalister som skulle berätta sanningen om vad som sker i Syrien, utan endast acceptera al-Jazeera och övriga etablerade medier med band till Muslimska Brödarskapet eller NATO.

Att det dessutom handlar om en fransk journalist, verkar ha piskat upp stämningen i Frankrike där den krigskåte utrikesministern Alaine Juppe gått i taket. Hur Frankrike och i synnerhet Sarkozy agerar nu blir intressant. Med en stark opinion i Frankrike där sympatierna med Syrien växer snabbt kanske Sarkozy gör något drastiskt bara månader innan valet!

Lizzie Phelan, som var journalisten som slog larm om lögnerna som västerländsk media använde för att piska fram en opinion i väst för en militär insatts i Lybien, har i en intervju sagt att hon skulle egentligen varit med det gänget journalister som blev attackerade, men missade det av ren slump. Hon tar även upp att franska (DGSE) och brittiska (MI6) säkerhetsstyrkor finns i området för att ge stöd åt "rebellerna" så som andra tidigare slagit fast.

Lizzie Phelan har nu även publicerat en trailer till en intrevju på sin blogg där allt mer tyder på att Gilles Jacquier dödades av "rebellerna" och inte av den Syriska regimen så som media försöker få det att framstå. Nunnan som hon intervjuar här, menar att västerländsk media nu ljuger om vad som hänt Gilles Jacquier.Så allt mer tyder på att Gilles Jacquiers död var en klassisk "false flag operation" för att sätta klistret på Assadregeringen. Men exakt hur det hela gick till och vad som hände vet vi inte riktigt än.

1 kommentar:

  1. Hej, har just hittat din blogg. Ser att du känner till Mr. Tarpley och hans hemsida. Jag lyssnar på hans World Crisis Radio varje vecka. Jag rekommenderar även hans böcker. Läste två om Obomba och 911, the synthetic terror, made in usa. Hans kunskaper i historia och ekonomi är beundransvärda. Hans böcker om kasperdockan profetiska (skrevs INNAN Eliten satte Obama på tronen). Skall följa i fortsättningen dina aktiviteter på nätet. Ha det bra!

    SvaraRadera