måndag 23 januari 2012

Kroater ger upp sin nationella suveränitet och Påven ler.

Påven välkomnar den kroatiska elitens landsförräderi.
Igår belv det klart att kroaterna nu under socialisternas ledning har bestämt sig för att helt ge upp sin nationella suveränitet till EU-eliten.

Ungefär två av tre kroater valde att helt ge upp sin nationella identitet och nationella suveränitet. Medans var tredje kroat ville gärna behålla båda delarna.

Men då räknar vi bara de kroater som valde att gå ut och rösta. Totalt hamnade valdeltagandet kring 44% vilket kritiseras från officiellt håll. Klart underkänt alltså, men det lär knappast hindra globalisternas fortsatta kamp för internationell kommunsitisk kollektivism. Skulle ha resultatet varit ett NEJ, skulle man nog ha diskuterat frågan betydligt mer. Och kanske även krävt omval tills kroaterna röstat "rätt". Men det slapp dom göra. Kroaterna ställer sig in i ledet precis som så många andra.

I somras var faktiskt Påven på besök i Kroatien för att välkomna initiativet från den kroatiska eliten att bli en provins inom EU-imperiet. Påven passade på att besöka Kardinal Stepnacs grav. Den kroatiska kardinalen som sammarbetade med nazister. Påven kanske kände sig som under sin ungdom när han tillhörde Hitlerjugend.

Påven uttryckte förståelse för att vissa kroater var oroliga över att de kanske skulle förlora sin nationella identitet i och med detta. Men han försäkrade dem om att detta skulle de få kämpa för. Uppenbarligen inte något Påven bryr sig om när det gäller andra länder. Rent historiskt har Påven kämpat för motsattsen. Men kanske kroater än tror på "the vicar of christ" eller individen som "ersätter" Kristus, alltså anti-Kristus.

3 kommentarer:

 1. Men det är väl passande att Ustasha gick tillbaka till Påven?
  http://jasenovac.org/
  http://www.youtube.com/watch?v=Ia36mMV-0pg

  det tycker jag iaf, självklart ger de upp sin suveränitet om deras antikrist ber om det.

  SvaraRadera
 2. Mer om de katolska dödslägret Jasenovac:
  http://www.holocaustresearchproject.org/othercamps/jasenovac.html

  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/Jasenovac.html

  Den ockulta katolska rörelsen har ju genom historien alltid slaktat, precis som sin dotter islam.

  SvaraRadera
 3. Lite till:
  http://catholicarrogance.org/Catholic/CroatianHolocaust.html

  SvaraRadera