lördag 14 januari 2012

Vad händer den 21 december 2012? Del 1: Polarskiften.

Tänkte bara ta upp ett antal scenarier om vad globalisterna kan utföra under 2012 och om det är någon datum de lär försöka rikta in sig på lär bli den 21 december för att få maximal effekt av all paranoia, dessinformation och skrämselpropaganda på nätet, men även i det vi kallar mainstreem, som i filmer, TV-serier och nyheter.

Jag har redan skrivit om möjligheten för ett terrorattentat i London OS den kommande sommaren. Men det finns betydligt fler saker som kan ske.

Polarskiften är en av dem. Forskare menar att det är fullt möjligt att vi får polarskiften som tydligen tidigare hänt. Och det räcker med att det sker långsamt för att det ska orsaka extrema stormar, jordbävningar och orkaner mm. En del menar att mycket utav det här lär ske kring det spökande datumet 21 december 2012.

Den som lever får se. Här följer en intervju gjord i det amerikanska radioprogrammet Coast to Coast.Och även History Channel ger sig in för att förklara fenomenet och hur det skulle vara bundet till det "mystiska" Mayakalendern.

1 kommentar:

  1. ha suckers det hände inete jag e från 2018
    nubz

    SvaraRadera