söndag 22 januari 2012

Före både Paul och Buchanan fanns Goldwater.

Ron Paul kämpar vidare mot globalisterna.

Jag skrev tidigare om hur Pat Buchanan försökte bekämpa globalisterna och deras agenda. Men både Ron Paul och Pat Buchanan har fått kämpa i motvind mot det republikanska etablissemanget (neo-cons). Men innan både Ron Paul och Pat Buchanan fanns Barry Goldwater.

Barry Goldwater kärde på en stenhård nationalistisk linje mot FN kombinerad med klassisk libertarianism i de ekonomiska frågor, kryddat med det gamla värdkonservatismen i sociala frågor. 1964 skulle han göra ett försök till att bli president. På den tiden hade inte neo-cons hunnit erövra det republikanska partiet helt. Så han lyckades till slut slå sin tuffaste rival och en utav globalisternas toppar, Nelson Rockefeller.

1964 års RNC skulle vara en extrem känslosam partikongress. Nelson Rockefeller provocerade många genom att kräva att partiet skulle förkasta det han kallade "extremister".Barry Goldwaters svar blev något som än idag rungar som ett klassiskt uttalande som inspirerat många och som fortfarande gör än idag.Barry Goldwater vann nomineringen till slut. Men Sedan under valrörelsen skulle demokraterna använda sig av ohederlig propaganda för att skrämma bort väljare Barry Goldwater. Ett mycket ohederligt användande av ett barn (Daisy) för att skrämma väljarna. Som tyvärr funkande mot MR. Conservative, Barry Goldwater.

Nu kämpar Ron Paul för att få vända vinden som då gick mot neo-cons men som nu blåser mot honom och de riktiga konservativa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar