tisdag 24 januari 2012

Kärlek inom den politiska adeln.

Helsingfors.
Nu verkar det som att finska folket kommer att få en tung smäll. Allt tyder nämligen på att den finländske Bilderbergaren tillika landsförrädaren Sauli Niinistö vinner finska valet.

Vad kommer detta att innebära för Finlands del? Kommer mer av vår östra grannlands nationella suveränitet att offras till förmån för Bilderbergarnas lilla baby EU? Och om så sker kommer finnarna att stå ut med ytterliggare en bedragare? Och om de upptäcker att deras vardag försämras, kommer de att ha lärt sig sin läxa att inte välja in ytterliggare en landsförrädare som så många gånger förr?

Från den här sidan Östersjön är fallet intressant då Bilderbergarens brorson, Ville Niinistö, faktiskt är ihop med vår egen topp Wallenbergar-agent. Nämligen Maria Wetterstrand. Förre detta sprökrör för Miljöpartiet i Sverige tillika bedragerska, miljöfascist, landsförrädare och även krigshetsare vad gäller både kriget i Afghanistan så väl som kriget i Lybien.

Wallenberg-Wetterstrand-Niinistö-Bilderberg. Intressant i sammanhanget är att både Finland och Sverige har än idag kvar trupper i Afghanistan och stödjer därmed USA:s opiumkrig mot Iran, Kina, Ryssland och EU. Och detta med både EU-elitens och den iranska-elitens godkännande. De får ju en del av pengarna. För de som fortfarande inte tror på mig föreslår jag att ni tittar på videorna nedan.

Här ser ni hur militärer har som uppgift att skydda opiumodlingen i Afghanistan. Bara så att både finländare och svenskar som läser detta blir medvetna om vad våra etablerade politiska ledare egentligen stödjer.Och i följande video för de som fortfarande inte tror på att Iran hjälpte USA att ta sig in till Afghanistan.Niinistö lär fortsätta i samma Bilderbergar anda. Det finns mycket pengar att tjäna om man hjälper till i ett opiumkrig.

2 kommentarer:

 1. Hur och var passar Carl Bildt in i bilden? Han är ju Wallenbergarnas springpojke #1, så vitt jag fattar. Det finns oerhört lite publicerade fakta om vår sk utrikesministern. Han kan anses som en doldis utom när han skall föra budskapet till det dumma folket; fred, demokrati, solidaritet osv. ALLA medlöpare och landsförrädare borde exponeras i solljuset ty de är precis som vampyrer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bildt ska få en gammal Bilderberg kompis tillbaka. Så han är så uppenbart inne i smeten så det går inte att komma ifrån.

   Däremot är det inte så många som vet om Wetterstrand m fl miljöpartister. Därför blir finska valet intressant för Sveriges del. Och för Sverige-Finland-relationer överhuvudtaget.

   Radera