tisdag 17 januari 2012

Det kommunistiska EU visar sitt sanna ansikte!

Demonstration mot EU.
Ja, nu vill det kommunistiska, extremvänster, kollektivistiska, EUSSR ta fram strosläggan och utnyttja EU-konstitutionen (Lisabonfrödraget) för att helt köra över de folkvalda ungerska regeringen.

I spetsen för denna process finner vi vår egen Cecilia Malmström, som skämmer ut vårt land och ger oss ett dåligt namn inför vanliga ungrare. Hela Sverige borde kräva att hon avsäger sitt medborgarskap och alla anknytningar till Sverige då hennes lojalitet inte finns mot svenska folket, utan de kommunister, byråkrater, kollektivister och reglerare som styr EU uppifrån.

Ungrarna gör det enda rätta och visar sin avsky för det kollektivistiska EU som vill utrota nationell suveränitet för att införa det federalistiska, socialistiska EU. Visa ert solidaritet med Ungrarna i den här frågan och sprid sanningen om vad EU håller på med nu!

Orsaken till Malmströms agerande är den nya Ungerska konstitutionen som är, till skillnad från den svenska grundlagsändringen, en konservativ och nationalistisk konstitution. Den värnar om familjen, fostret och fastslår att Ungern är ett kristet land! Allt detta får det mångkulturs- tokfeminisms- och HBTQ-vurmande extremprogressiva kulturrelativistiska socialister som styr EU att gå i taket. Läs mer specifikt om denna vackra dokument som kanske är det bästa Europeiska dokument sedan Englands Magna Carta!

Självklart går denna konstitution emot allt som Lisabonfördraget står för. Nationell suveränitet är under attack! Gör din plikt och informera folk om vad som sker. Kommentera på slaskmedias trådar och sprid sanningen!

Vi borde även bränna EU-flaggan så som patrioterna i Ungern gör!Bränn tyrannins flagga och befria Europa!


Skam över Landsförrädaren och tyrannen Cecilia Malmström!

1 kommentar: