lördag 21 januari 2012

Var avsaknad av sexuell pervertion anledningen till att Juholt outades?
Bohemian Grove
Är Håkan Juholt socialdemokraternas Richard Nixon? I så fall kan man förstå varför man väljer att outa honom och inte ens ge honom en chans att bli Statsministerkandidat år 2014. Richard Nixon outades tillslut av  både media och det politiska etablissemanget för "Watergate". Men anledningen till att man hängde ut honom är nog mörkare än den officiella storyn. Som ni ser här ovan så ogillade Nixon det som eliten sysslade med på Bohemian Grove och alla sorters sexuella perversiteter. Och kanske sodomi i synnerhet. Nixon äklades av detta. Och i ett privat intervju så erkänner han sin förakt för elitens sexualla beteende. Den pervertion finns än idag bland eliten något som Newt Gingrich nyligen konfronterades över i USA.

Den här sortens pervertioner har varit normen genom historien bland eliten. Det har varit ett sätt för att kunna kontrollera sina respektive frontfigurer. 

Men för att återgå till Håkan Juholt och till Sverige och kanske främst till socialdemokraterna. Vi talar om en elit som dominerat landet i flera decenier. Och som än idag dominerar Sverige politiskt om man ser till Sveriges politiska liv som helhet. 

Och visst har Håkan Juholt spottat ut en hel del "grodor". Men det har även Göran Persson gjort. Och många andra socialdemokrater utan att bli uthängda på samma sätt. 

Jag vet inte riktigt vad Juholt kan ha gjort för fel. Hon kanske inte sodomerade Ylva Johansson på ett sätt som bara Göran Persson kunde? 


(Stanna denna video kring 4:08. Ni förstår vad jag menar). 

Det verkar även som att Mona Sahlin kan ha horat sin väg upp till makten. Något som skulle förklara elitens enorma tålamod med just henne. ( "Palmekn*llare" var det någon som ropade när de avbröt Monas tal. Ett uttalande som eliten inte ville att vi skulle höra?) 

Och vi kan även gå längre till baka till just Olof Palme. Som kanske inte bara begick vulgäriteter med en yngre Mona, men även med en så pass ung tjej som Eva Bengtsson som bara var 14 år gammal när hon fick pedofilen Olof Palme på sig. För en bättre dokumenterat redovisning om den fjortonåriga Eva Bengtssons öde kan jag rekomendera Daniel Hammarbergs fantastiska dokumentär "The Socialist Utopia" som ni kan finna som spellista på YouTube

2 kommentarer:

  1. Göran Persson var lite mer hårdhudad. Jämför med Gunnar Sträng och hans oförblommerade utnyttjande av skatteavdrag för sina fastigheter i Gamla Stan med t.ex. Over Rainers likaså lagliga skatteavdrag för förtida räntor. Sträng rådde ingen på men mot Rainer drogs drevet igång och det leddes av Yrsa Stenius på Aftonbldet.

    SvaraRadera
  2. Jag tror de flesta av oss aldrig skulle kunna sova lugnt mer om vi visste vad för perversa vidrigheter som förekommer inom maktens korridorer inom EU:s maktelit. Hundratusentals barn försvinner varje år i Europa. Engelsmannen Brian Gerrish har belyst mycket av detta ohyggliga mörker. Ju längre upp i hierarkin man kommer ju vidrigare blir det.
    http://www.youtube.com/watch?v=VlVepAVBmd8

    SvaraRadera