söndag 1 juni 2014

Bilderberg 2014 - Anteckningar från Dag 3.

I Köpenhamn, Danmark.
Här har ni Bilderbergarna som njuter av solen i Köpenhamn.Om man tittar noga, så tror jag att men ser en Wallenbergare till vänster vid 5:24(?). Eller är det kanske bara spanske Rajoy? Dom är nämligen ganska lika. Sen har vi ju vår dam i blått vid 3:50. Det måste väl vara vår lilla Tove Lifvendahl.

I följande video ser vi Etienne Davignon. En riktig Bilderberg-veteran, som varit med ett bra tag. Aktiv även inom Romklubben. Han är den som är personligen ansvarig till att industrijobben försvinner från Väst. I Väst har vi i stort sätt slutat producera produkter. Dessa jobb har ersatts av jobb inom servicesektorn. Det innebär även att färre män jobbar, och fler kvinnor jobbar. Och ni kan väl räkna ut vad det gör med ett helt samhälle, i synnerhet familjestrukturerna i länder i Väst.

Sedan ser ni även organisatörerna som avslöjades tidigare. Hehe...De firar väl fortfarande någons "födelsedag".


Under tiden var den holländske socialisten, Diederik M. Samsom, återigen ut på en "charmoffensiv" bland "oss dödliga". Han försökte tala med demonstranterna, och förklara för dem att Bilderberg är "ett helt vanligt möte". Här en video från när han är på väg tillbaks till hotellet.


Enligt uppgift hade resten av Bilderbergarna tagits ut på utflykt till ett museum. De hade en egen Bilderberg-buss som skulle ta dem ut under Dag 3.


Ett tjeckiskt par hade försökt flyga en drönare, för att försöka ta bilder. Men de hade inte flugit in till själva Marriott-området. Trots det som sköts deras drönare ner. Killen som kontrollerade drönaren greps av polisen, även hans flickvän som inte hade något med saken att göra.

De behandlades lika illa som WeAreChange-gänget tidigare. I intervjun med nämnda grupp, så avslöjar de att en tjeckisk Bilderbergare som tidigare varit minister själv avslöjade faktumet att Bilderberggruppen och inte minst den än mer mäktiga Trilaterala Kommissionen tar beslut om vad man ska göra.

I ett uttalande avslöjade denna tjeckiske politiker, efter att han anklagats för att ha stött kriget i Kosovo, att han faktiskt hade sagt ifrån, och faktiskt "röstat NEJ, när han närvarade vid Trilaterala Kommissionen, som hade tagit beslutet"! Detta bevisar, att de faktiskt tar beslut i dessa möten!


Mer info och bilder om folk som fanns med på Bilderbergmötet hittar ni på Charlie Skeltons artikel. Han tar upp The Prince of Darkness, Peter Mandelson från Labour partiet, även George Osbourne från Tory partiet, med flera.

Intressant för våran del är även, som vanligt, Carl Bildt. Han hade tidigare ett blogginlägg där han stämplade alla som misstänkte Bilderberg för "konspirationsteoretiker". Så det var inte så intressant. Men i sitt senaste blogginlägg från Köpenhamn, så talar han mycket om Big Data, och ifall Bilderbergarna nu äntligen lyckats bygga ett nytt 1984. Något som han så klart låtsas om är en nyhet. Men uppenbart är att de diskuterat detta.

"Traditionellt utgår vi från att ingen kan veta mer om oss än vad vi själva gör. Och det känns tryggt.
Men snart kommer så inte längre att vara fallet.
Det som kallas data fusion ger enorma möjligheter också i detta avseende. Och implikationerna av detta enkla konstaterande är potentiellt enorma.
I denna mycket snabba utveckling – en kombination av avancerad mjukvara och digitalt data – ligger självfallet enorma möjligheter till såväl ekonomisk som social utveckling.
Hälso- och sjukvården är det uppenbara området. Vi skulle med all sannolikhet kunna förlänga den genomsnittliga livslängden avsevärt med de kunskaper som skulle kunna genereras.
Men utmaningarna är samtidigt enorma.
Håller ett 1984 enligt Georg Orwell:s vision på ett bli en faktisk möjlighet? För ett antal år sedan skulle jag kategoriskt ha avvisat tanken.
Nu är det nog någonting som tål att funderas tämligen djupt på."

Mark Andersson kunde också avslöja att man pratat mycket om Putin i årets Bilderberg. Man hade faktiskt nämnt Putins samarbete med Kina och hur han sätter käppar i hjulen för Bilderbergarna i deras försök att expandera EU och NATO vidare österut. Det är alltså bekräftat att dessa saker nämndes vid årets Bilderbergmöte, inuti själva konferensen.

Mark Andersson är också väldigt kritisk till den danska vänstertidningen Politiken. Chefredaktören där är Bo Lidegaard. Och han var faktiskt med i årets möte med Trilaterala Kommissionen tidigare i år, i april. Andersson ringde till Politiken, och frågade ifall Bo Lidegaard skulle delta i årets Bilderbergmöte i Köpenhamn. Han fick inget entydigt svar. Men värst av allt var att Politiken vägrade bevaka årets Bilderbergmöte i Köpenhamn. Det blev endast en mindre notis, som inte ens publicerades i pappersupplagan.

Det som Andersson å andra sidan fick reda på, var att Politikens tidigare chefredaktör, Töger Seidenfaden, hade tidigare deltagit i Bilderbergmöten. Då vet vi nu, att Politiken, förmodligen är ytterligare en vänstertidning som kanske närmast kan jämföras med Sveriges skräptidningar, varav samtliga är socialliberala vänstertidningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar