lördag 21 juni 2014

Hur man vinner en debatt år 2014 (+ YouTube censur).

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Ni får se för er själva, så förstår ni hur usel man kan vara på att debattera nu för tiden, och ändå vinna ett mästerskap i debatt. Sedan är det ju uppenbart varför videon censurerades av YouTube i över en vecka.
1 kommentar:

 1. Mmm såg det där när det var aktuellt, ganska uppenbart att även debatt-tävlingar insjuknat i PK-sjukan, två komplett talanglösa lesbiska svarta flickor vinner för att de är just svarta och lesbiska flickor.

  Detta är ju en del av agendan att riva ner nationerna, som så många andra delar, det roligaste är dock att dessa två hjon tror att de vann för att de är skickliga på att debattera, hur kan man ens spela med i detta sjuka skådespel?

  Det hela är som Brasilien i Fotbolls VM där man fuskar till sig en seger i första gruppmatchen bland annat med att helt ogenerat filma till sig en straff och även genom att ruffa till sig ett tredje mål, en match som egentligen skulle slutat med Brasiliansk förlust.

  Någonstans är det väldigt smutsiga människor som måste fuska sig till framgång, extra stötande är det när de har talang som Brasilien uppenbarligen har, dessa svarta lesbianer har dock inte ens talang, de har ingenting mer än de illvilliga och sataniska etablissemangets "välsignelse" att "vinna debatten".

  Så går det när man dricker Babylons vin.

  Jeremiah 51:7 Babylon hath been a golden cup in the LORD'S hand, that made all the earth drunken: the nations have drunken of her wine; therefore the nations are mad.

  SvaraRadera