tisdag 10 juni 2014

Magdalena Andersson (S) + Monsanto = Sant!Magdalena Andersson (S). Sveriges blivande finansminister har kommit på en utmärkt idé. Att tvinga svenska arbetslösa till att renovera deras (Sossarnas) katastrofala miljonprogramsområden. Hur denna slavarbete skulle betalas vet hon inte. Hon tycker att det är bättre än att arbetslösa svenskar hamnar i fas 3, trots att inte ens fas 3 pengarna skulle räcka för att finansiera Anderssons "geniala" idé.

Visst är det skönt när Sossarna visar sitt sanna "jag". Ty faktum är att dessa miljonprogramsområden som lär renoveras kommer att med största förmodan leda till att större delen av den arbetslösa befolkningen i Sverige drabbas av cancer. Alltså mycket fint tänkt av socialister som vanligt. De klarar knappt av att dölja sin vurm för långsam och plågsam massmord och avbefolkning.

Det är nämligen så att Sossarna tog hjälp av en av Monsantos främsta och mest toxiska produkter, PCB, för att bygga miljonprogramsområden. PCB är en mycket skadlig och cancerframkallande produkt som bör endast hanteras av välutrustade professionella med sakkunskap i PCB.

1929 hade PCB lanserats som ett brandsäkert alternativ till olja. Men man upptäckte senare hur skadligt Monsanto-produkten var. På 70-talet förbjöds användningen i Sverige, men ämnet finns alltså kvar i byggnaderna, särskilt i Sossarnas miljonprogramsområden. Skulle man vara med och renovera detta, skulle man lätt exponeras till PCB:n. Kanske Andersson hade tänkt finansiera massutbildningar i PCB för att hantera renoveringen. Men något säger mig, att Andersson inte riktigt bryr sig om detta. En insjuknad befolkning kommer så klart att kräva gratis vård i framtiden, vilket kan säkra Sossarna röster i framtiden, trots att Sossarna nu har skapat problemet till att börja med.

Enkelt uttryckt vill Sossarna nu att Sveriges arbetslösa ska städa upp efter Monsantos smutsiga jobb i Sverige. Jag tackar signaturen durrutti på FlashBack, för en bra research.

FlashBack, Aftonbladet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar