lördag 7 juni 2014

Bilderbergaren Stefan Löfven (S), citerar den falska profeten på nationaldagen!

Bilderbergaren tillika landsförrädaren, Stefan Löfven (S), valde att skända Sveriges nationaldag på ett alldeles eget sätt! Under en surrealistisk dag då hysteriska feminister uppmanade till flaggbränning och avskaffande av nationalism, till förmån för ett globalt samhälle, på samma sätt som Bilderberg önskar, och där media istället beklagar sig på reaktionerna från patrioter mot detta.

Så valde den landsförrädiska, Sverigehatande, Bilderbergagenten, Stefan Löfven att citera den massmördande, hedniska, antisemitiska, kvinnohatande, pedofila, falska profeten, Muhammed, på Sveriges nationaldag!

Under ett tal i Rinkeby inriktade sig Statsministerkandidaten Löfven på motståndet mot "nazism". Alltså nämnde han inget om hur islamister och nazister samarbetade under 2VK. Anledningen är för att han pratade inte egentligen om "nazism", utan om SD. Det var i samma veva som han valde då att citera den falska profeten.

Socialdemokraterna och Löfven är de som tjänat mest på massinvandringen av människor från fjärran. Och detta lär synas tydligt i höstens val. Nu är det viktigt för Löfven att se till att dessa också går och röstar i September. Därför har Socialdemokraterna inga problem med nära samarbeten med islamister, och deras partiledare kan citera en massmördare utan att det blir något större uppmärksamhet.

NI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar