onsdag 18 juni 2014

Mark Studios får dominera YouTube genom att följa Tavistock Institute.


Om ni inte känner till Tavistock Institute of Human Relations, så får ni göra er bekanta med Dr. John Colemans (f.d. MI6-agent) verk gällande denna mycket mäktiga institution inom City of London Korporationen. 

Det är uppenbart att Mark Studios följer de rekommendationer de får från Tavistock, annars skulle de inte generera de "YouTube-succéer" de gör. Det senaste exemplet är Felix Kjellberg, som på en bananskal, via Chalmers fått äran att fronta Mark Studios senaste succé via sitt medlemskap i Polaris

Kjellbergs YouTube-kanal Pewdiepie, är nämligen störst på YouTube, just nu. Och alla bör förstå, att det är så klart ingen slump. Det finns en anledning till varför Mark Studios tillåts dominera, vad gäller den nymoderna underhållningsindustrin. Och vet ni inte detta, bör ni snarast lära er mer om Tavistock Institute. Ty det är inom Cityn, som man avgör ifall någon blir en YouTube-succé eller inte. Och så har det fungerat väldigt länge.


4 kommentarer:

 1. Ja den killen är inte ens rolig, trots det har han en väldigt stor följarskara av de klassiska "zombiesarna". Någonting är riktigt skumt, men så är det med i stort sett alla de populär youtubestjärnorna, det är ett gäng tråkiga bögar och liknande lirare (att de plockat upp bögarna är ju samma fenomen som tidigare att man försöker popularisera sodomi, precis som man gör med bögarna i sit coms och annan del av underhållningsindustrin.

  Jag menar titta på ett par klipp med PewDiePie och det är som Walt Disney karaktären Goofy (Janne Långben), dvs. det är bara goofy men inte kul men eftersom killen lyfts upp av Youtube (och Tavistock?) så blir det automatiskt att getpopulationen (vad folk kallar sheeple men det är inte passande Bibliskt att de kallas för får då de enligt Bibelns termer är getter och de Kristna som inte är en del av illuminati osv. är fåren, även en av anledningarna till att världen har skapat en mytbild av de korkade fåren, en pik mot de Kristna som förstår piken).

  SvaraRadera
 2. Sen det där namnet Maker studios, notera att de har 3 streck som sin symbol vilket skulle kunna ses som en stiliserad form av 666, vilket det förmodligen är:
  http://news.doddleme.com/wp-content/uploads/2014/03/maker-studios-logo.jpg

  Liknar även Futuremarks logotyp (som är en ännu tydligare stiliserad 666 logotyp):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Futuremark

  Visste för övrigt inte att han höll på med bögerier han PewDiePie som man ser i video ovan, har mest han suttit och ställt tråkiga frågor och spelat tråkia spel när jag sett och försökte förstå vad det var som gjorde att 25 miljoner vill följa en göteborgsk tråkmåns. Helt uppenbart att saker och ting inte står rätt till när en så pass tråkig lirare lyfts upp på det här sättet, känns även som ett experiment för att se om de kan få idioter att följa någon som inte ens är rolig men att de säger att "det här är roligt" fast det inte är roligt. Det skulle vara ett typiskt Tavistock experiment.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här med Chalmers är också intressant. Det finns mycket skumt som de verkar vara inblandade i. Det är nog de som styr det här Mind Control "uppdraget". PewDiePie är deras lilla experimentstuga, verkar det som.

   Men det är ju egentligen helt sjukt, hur mycket prenumeranter och följare han har.

   Det säger egentligen mycket om vart vi är på väg. Det finns amatörkomiker på YouTube som skulle vara överlyckliga om de bara fick en bråkdel av PewDiePies följare.

   Radera
  2. Och som framförallt är roliga till skillnad från Kjellberg som bara är underlig och inte alls rolig.

   Radera