tisdag 3 juni 2014

Sammanfattning av Bilderberg 2014.

Köpenhamn, Danmark.
Innan jag inleder själva sammanfattningen, så ska det nämnas att InfoWars har rapporterat att polisen förhört demonstranter innan de skulle försöka ta sig in på Marriott, detta trots att Bilderbergarna, redan lämnat hotellet tidigare under söndagen. Man kan fråga sig varför inte dansk polis plockade in Bilderbergarna för förhör istället.

Sen hade vi lite fler videos. Först konfronterar WeAreChange, Henry Kravis med sin fru Marie-Josée. Även Peter Thiel figurer i samma video en kort stund. Men snällast i videon är norrmannen, Christian Rynning-Tönnesen, från Statkraft AS, han var ute på sin joggning och fick en bra tid dessutom. Han berättade att Bilderbergarna har en ganska tuff och intensiv schema, så det är skönt att de får lite ledighet under Dag 3. Även under Dag 4 på morgonen är det många möten. Så dagarna är fullspäckade fram tills de drar ifrån hotellet.


Intressant är även konfrontationen med jesuittränade irländaren, Peter Sutherland. En riktig bankmaffioso från Goldman Sachs, som dessutom varit en varm förespråkare för massinvandring från tredje världen till Europa. Sutherland hade med sig en rookie från Irland till Bilderberg. Simon Coveney, som hör till det liberala partiet Fine Gael och är mat- och agrikulturminister på Irland.


Just Sweats Balls verkar trenda just nu. Men nu till sammanfattningen!


Utifrån det som kommit ut, hittills, från mötet, så har man diskuterat mycket kring geopolitk. Det hör inte till ovanligheten. Just nu är man mycket besviken på Obama, och ser mycket problematiskt på hur Putin agerar med sitt energisamarbete med Kina.

Bilderbergarna är även mycket oroliga för den växande Nya Högern. Särskilt med tanke på att UKIP, Front National och Danske Folkparti, vann i sina respektive länder. På något sätt, så ska de försöka frysa ut dem från makt och inflytande. Och försöka sätta stopp på deras eventuella tillväxt i framtiden. Annars kan deras planer ruineras helt. Så det är viktigt för dem att på något sätt bekämpa dessa rörelser.

Sen verkar det också ha varit mycket diskussioner om TTIP. Vad det handelsavtalet egentligen kommer att innebära för oss, återstår att se.

Tråkigt är att medierna, som verkar ha nått sin klimax förra året, nu återigen valt att lägga locket på gällande bevakning av Bilderberg. I synnerhet vad gäller de europeiska medierna. Detta kan också ha att göra med TTIP.

Läs gärna igenom mina anteckningar från dagarna för Bilderberg 2014. Dag 1, Dag 2, Dag 3 och Dag 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar