tisdag 10 juni 2014

Åsa Romson - En av Sveriges farligaste människor!

Måndagens "klimatdebatt" (Agenda 21 debatt) i Riksdagen var mycket sevärd. Och jag uppmuntrar alla mina läsare att ta sig till Riksdagens hemsida och se den. Ni finner länken nedan. 

Det hela inleddes med Sara Larsson (S) som inledde debatten med att kraftigt fördöma SD för att vara "klimatförnekare". Det var tydligen det viktigaste för Sossarna. Viktigare än att kritisera regeringen, var så klart fördömandet av SD, för att de är det enda partiet i Sveriges Riksdag som inte går med på globalisternas och Romklubbens Agenda 21

Larssons Sossepolitik, kommer i praktiken att leda till att många produktiva jobb och basnäringar där många män jobbar, kommer att tvingas till att läggas ner. Det är det som är hela syftet med klimatskatterna, detta har Romklubben erkänt. Det här till elitens plan för att helt avindustrialisera Väst. 

Sedan kom MP:s Helena Leander som skulle svamla vidare. Hon var i alla fall mer intresserad av att ge sig på regeringen. Förresten la jag upp en video om hennes partiledare ovan. Ja, Åsa Romsons avhandling, kan vara något att kika på, så ni förstår vad en röst på de Rödgröna kommer att innebära för Sverige.

Sedan var det dags för SD:s Josef Fransson som gjorde ruskigt bra ifrån sig! På punkt efter punkt plockade han ner hela sjuklövern, och påpekade hur Sossarna skulle fullständigt krossa de kvarvarande produktiva jobben som vi har kvar i det här landet. Det är faktiskt den stora risken som finns vid ett maktskifte efter valet i höst. 

Fransson påpekade även fakta om hur skogen faktiskt växer något stort, även här i Sverige. Romklubben som styr över miljörörelserna har haft som uppgift att överdriva samtliga miljökatastrofer för att så småningom kräva en världsregering, för att kunna lösa alla dessa påhittade problem. 

Sedan var det dags för kommunistern Jens Holm. Han gjorde bort sig något fruktansvärt! Inte helt oväntat dock. Han dyrkade den kriminella FN och den kriminella IPCC. Hela sjuklövern insisterade att IPCC skulle bestå av experter. Men kritiskt tänkande människor har kanske några frågetecken kring detta

Höjdpunkten i debatten var när VPK:s Jens Holm lyckades blanda ihop Antarktis med Arktis. Det är alltså på den nivån som Holm ligger på. Inte förvånande att de absolut dummaste som svensk politik har att erbjuda är kommer just från kommunister. 

 Sedan var det dags för Johan Hultberg (M). Och det första han gjorde var att öppet erkänna att SD är det enda oppositionspartiet i Riksdagen (gällande Agenda 21). Han följdes av FP:aren Anita Brodén som talade om för åhörarna att SD var väldigt hemska "klimatförnekare". SD:s Fransson skulle dock krossa allt motstånd. 

VPK insisterade på att Sverige borde införa ytterligare en dyr myndighet, eftersom Staten är så effektiv enligt kommunisten, Jens Holm. Roger Teifensee (C) ville straffbeskatta landsbygden, något han fick beröm för från MP-tjejen. Och KD:s okunniga Irene Oskarsson dyrkade kriminella IPCC och kallade SD för okunniga. 

Ungefär så sammanfattar jag debatten. Men som sagt den är väldigt sevärd. Jag uppmuntrar mina läsare att ta sin tid och se den och lyssna noga på hur sjuklövern har för avsikt att helt avfolka landsbygden och förstöra alla produktiva industrijobb vi har kvar i det här landet. 

HÄR kan ni se debatten. Jag länkar även till KU (Klimatupplysningen) som hade ett kort inlägg om detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar