lördag 31 maj 2014

Bilderberg 2014 - Anteckningar från Dag 2.

Bilderberg 2014 i Köpenhamn, Danmark.
Då så, inne på vad som sker och har skett, relaterat till årets Bilderbergmöte (Dag 2). Och jag inleder direkt med Tove Lifvendahls patetiska försvarstal. Den är publicerad på Svenska Dagbladets bloggsida, så den har inte publicerats på själva papperstidningen. Så ifall den "råkar" försvinna (down the memory whole), så återpublicerar jag hela hennes försvarstal här, och så har jag lite kommentarer till det hela.

--Citat--


På årets Bilderbergmöte

Landade i Köpenhamn tidigare i eftermiddags för att delta på årets Bilderbergmöte. Det är sedan 1954 en årlig konferens med syfte att utveckla dialogen mellan Europa och USA. Evenemanget är både mytomspunnet och av vissa betraktat som kontroversiellt på grund av att 1) deltagarna till stor del är mycket namnkunniga och har framträdande positioner inom olika områden, och 2) konferensen inte är öppen för media eller allmänhet.
På konferensen tillämpas så kallade Chatham House Rules, vilket är en internationellt spridd och använd konferensregel som innebär att deltagarna är fria att använda information som ges under konferensen, men däremot inte ange källan. Tanken bakom detta är att skapa möten som blir mer öppenhjärtiga och frispråkiga. Jag har varit på flera sådana konferenser i Sverige, och det brukar normalt bli djupare och bättre kvalitet på diskussionerna under sådana förhållanden.
Sedan ett antal år tillbaka offentliggörs både samtalsämnen och deltagarlista för konferensen, men det hindrar ändå inte somliga från att anklaga arrangemanget för att vara odemokratiskt och elitistiskt. Det senare går nog inte att förneka, och många ledande svenska politiker från höger och vänster samt näringslivsrepresentanter har varit gäster här under åren (förra året deltog bl a Anders Borg och Stefan Löfven från Sverige), men eftersom det inte är ett beslutsfora skiljer sig denna samvaro inte från andra konferenser som hålls i alla möjliga sammanhang, utan närvaro av journalister och där samma referensregel används. Skillnaden utgörs av koncentrationen av ”kändisar”.
Själv ser jag fram emot att delta i samtalen under de här dagarna. Deltagarna bär en god bredd av kunskap inom företagande/affärsliv, politik, teknik och akademi, och med ett fylligt konferensprogram med många förberedda inlägg över vitt skilda och aktuella områden kan man alltid vara säker på att hitta sina guldkorn och nya kunskaper. Och somligt lär säkert komma SvD-läsarna till del.
Här finns länk till Bilderbergmötets hemsida.


--Slutcitat-- 

Som jag förklarade förra året så är Chatham House Rules HELT ILLEGITIMA! Detta har förre detta MI6-agenten Dr. John Coleman, så väl som Brian Gerrish från British Constitutional Party, båda två förklarat! Makthavare har ingen skyldighet till att följa dessa illegitima regler! I synnerhet om man är folkvald, eller som just Tove Lifvendahl, har en relevant maktposition vad gäller nyhetsförmedling!
Jag vill inte behöva upprepa mig om det här. Tove Lifvendahl får sluta låtsas vara dum!

För det andra, så vet vi att de egentliga samtalsämnena är mer specifika än vad de ämnen som Bilderberg publicerar på sin hemsida, även om de är likartade. Daniel Estullin avslöjade detta redan 2006. Faktumet är att det nästan alltid dyker upp makthavare som inte finns med på listorna. Så vi kan även dör inte blint lita på allt som står på Bilderbergs hemsida!

Denna patetiska skönmålning av Bilderberggruppen från din sida, Tove, säger en hel del om dig. Jag ska inte nämna några namn, men jag känner själv moderater som var med i MUF, då du var dess ordförande. Och jag förstår nu precis varför du inte var särskilt omtyckt av dem. Jag hoppas de konfronterar dig en vacker dag! Det du håller på med är inte bara landsförräderi, du har helt förstört Moderaterna som parti, och större delen av den svenska högern (borgerligheten)! Du borde skämmas!

Om vi släpper det där och går vidare, så har vi fått in information om att det faktiskt är de danska skattebetalare som står för samtliga kostnader för årets Bilderbergmöte. Så grattis danskar! Helle-Thorning Schmidt ska också ha hjälpt till, för att ha gjort årets möte möjlig. Så går det till när man röstar in socialister in i regeringar. Nu får ni väl stå ert kast.

Vidare har vi även fått det bekräftat att samtliga som jobbar på Marriott under Bilderberg har granskats noggrant. Hela personalen har kontrollerats redan sedan innan mötet. Detta enligt Mark Andersson från American Free Press.

Ett intressant avslöjande som Mark Andersson har, var avslöjandet om att TPP (Stillahavets handelsavtal, som inför regleringar och fördelar för endast vissa storföretag, som till exempel Monsanto, och jag kommer att skriva mer om detta senare), hade skapats av Trilaterala Kommissionen som möttes tidigare i år i april. Nu är Mark Andersson väldigt frågvis, och undrar ifall TTIP (det transatlantiska handelsavtalet) kan vara något likt TPP, och ifall den också har sin ursprung hos den Trilaterala Kommissionen. Faran som Mark Andersson ser det, är att Bilderberg kommer att försöka att baka in eventuella EU-skatter in i TTIP-avtalet. Det skulle alltså även innebära att våra ledare skulle lobba för ett handelsavtal med argumenten för marknadsekonomi, detta trots att TTIP kan innehålla(!) utökade skattebördor för företagen och dessutom särskilda regleringar som ger multinationella storföretagen en fördel över små och medelstora företag i hela Europa. Det skulle i praktiken innebära döden för alla form av marknadsekonomi baserad på en fri marknad. TTIP-avtalet är inte klart än, så det blir intressant att se hur det blir med det.

I följande video förklarar Mark Andersson varför Den Nya Högerns framgångar i EU-valet varit ett hårt bakslag mot den globala eliten. Partier som Danske Folkeparti, Front National och UKIP ses som stora problem, som måste på något sett manövreras bort under de kommande åren.Samtidigt ska det sägas att ett parallellt möte hålls samtidigt som Bilderberg, inom City of London Korporationen. Detta enligt Lyndon LaRouche. Rothschilds-klanen finns inte med på årets Bilderberg i Köpenhamn. Men de är däremot på plats i Cityn, där de nu träffas med andra representanter av bankmaffiorna i Väst. Enligt uppgift är inte heller Rockefeller på Bilderberg i år, han börjar tydligen bli för gammal.

Dessvärre kan vi också nu nämna att mediebevakningen av Bilderberg blivit klart sämre jämfört med förra året. Förutom enstaka tidningar i Europa och USA som nämnt mötet i samma sammanhang som "konspirationsteori" och "utomjordingar", så har det inte varit så mycket mer än så. Dansk Public Service valde att koncentrera sig på absurditeter bland de som protesterar, än vad som egentligen sker inuti själva Bilderbergmötet.

Något märkligt som man upptäckte nyligen var ett bisarrt homoerotiskt beteende från eliterna inom Bilderbergmötet, som ni kommer att se i följande video. Det säger ju en hel del om hur perverterade dessa sinnessjuka människor verkligen är.Enligt uppgift så dricker de skumpa. Under Dag 3, så ska de ha en lite mer ledigt i schemat, så vi får se om de tar sig till någon porrklubb, för att ragga upp unga män, som de gjorde i Bilderberg 2011.

Utöver det, har vi fått in info om att Peter Thiel har fått som uppgift att förklara BitCoin för Henry Kissinger och de andra äldre inom eliten. (Intressant).

Eliterna är också väldigt arga på Obama för att han inte lyckats leverera ordentligt med deras uppdrag. Han har misslyckats i både Syrien och i Ukraina. Så de vill faktiskt ta Obama i örat, och få honom att skärpa till sig. Utöver det så talar de nu om att rusta upp (inom NATO) för att det eventuellt kan bli ett krig mot Putin. En del verkar se detta som den enda utvägen, från de kriser som de skapat i både, Syrien och Ukraina. Men de lär behöva någon stor konflikt till, med Ryssland och Putin.

Sen går det inte att undvika att nämna att Bilderberg numera har en egen PR-snubbe, via en Bilderbergare. Och det är den holländske socialisten och gröna aktivisten Diederik M. Samsom, gruppledaren i holländska parlamentet från det hollänska arbetarpartiet PvdA (Partei voor der Arbeide).

Det verkar som att de skickat ner honom för att försöka göra lite PR åt Bilderberg. Han tar sig in bland demonstranter och försöker föra en dialog med dem, om att det inte är så illa med Bilderberg och så vidare.

Själv är jag skeptisk till denne socialist, men visst säger det något, nu när Bilderberg helt plötsligt skickar ner folk för att prata med demonstranter.

För att runda av dagen, vill jag återigen ta upp WeAreChanges utmärkta jobb. Den här gången gick de tillbaks till flygplatsen för att låtsas vara chaufförer som ska ta emot Bilderbergare. På det sättet kunde de prata med Bilderbergarnas riktiga chaufförer. Och det hela blev intressant. Ni får se för er själva. I samma veva får de träffa en kanadensisk Bilderbergare, Jason Kenney, och så en till Bilderbergare, innan väktare kommer och avbryter deras fullt lagliga verksamhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar