måndag 26 maj 2014

MÄKTIG STYRKEDEMONSTRATION från Bonniersklanen i EU-valet i Sverige!

Jonas Bonnier.
Även om opinionsmätningar visade att det Bonnierfinansierade politiska partiet, Feministiskt Initiativ (FI), skulle kunna ta plats i EU-parlamentet. Så hoppades man på att Bradly-effekten skulle slå in, och visa att FI tappade och inte skulle komma in i EU-parlamentet. Tyvärr blev det en stor skam för Sverige och en skamfläck över svensk politisk historia.

Sverige har skickat hysteriska feminister till Bryssel för att representera Sverige i EU. Ja, det är knappt man kan tro det. Junilistan (JL) hade åtminstone en hel del vettigt att säga om Euron och var EU-kritiska. Sen hade Piratpartiet (PP) också en del vettigt att säga, även om de kanske inte var lika bra som JL och inte var särskilt EU-kritiska.

Men nu har man skickat ett extremt EU-vänligt parti, som dessutom bär med sig en mycket obehaglig, familjefientligt budskap, som självklart kommer att välkomnas med öppna armar. Vilken grupp SD ska ingå i, är ett ständigt återkommande fråga från MSM. Men vi får aldrig höra om vilken grupp FI kommer att hamna i.

Det visar sig att FI nämner endast två partigrupper. De Gröna och kommunisterna. De passar faktiskt in i båda. Men jag tror att Gudrun Schyman kanske vill distansera sig från sitt förflutna och välja den Gröna gruppen. Dessutom festade MP och FI ihop sent under natten. Det kan kanske vara ett ledtråd.

Men det är ändå imponerande. FI har hittills inte presenterat någon som helst ekonomisk politik! De har en massa "fina" familjefientliga förslag. Men det framgår ingenstans hur de ska finansiera tramset. Det är högst anmärkningsvärt, att i ett land som Sverige, år 2014, att folk kan lägga sin röst på det här galna partiet.

Jag kan inte se det här som något annat än en mäktig styrkedemonstration ifrån etablissemanget, och i synnerhet Bonnierklanen. De har spänt sina muskler, och efter bara några veckor av propaganda, lyckats få de hopplöst hjärntvättade svenska folket att rösta på ett parti utan någon som helst ekonomisk politik in i EU-parlamentet!

Jag visste att många svenskar var dumma i huvudet och indirekt under någon form av Mind Control. Men att det kunde gå så illa, att folk röstar på ett parti som inte ens presenterar någon slags finansiering, över huvud taget. Det har väl aldrig hänt förut. Jag menar, kommunisterna har ju alltid kommit med märkliga förslag. Och även om deras sifferexercis varit allt annat än realistiska, så hade de åtminstone försökt presentera någon form av dokument, som de kallade för in budget. FI har ALDRIG gjort detta. Och folk i Sverige har alltså röstat in det här partiet.

Jo, jag vet att valdeltagandet är extremt lågt i EU-val i Sverige. Knappt varannan svensk röstade i det här valet. Och att man inte tar EU-valet på allvar. Men ändå. Jag kunde ta att man röstade in JL, och även PP. Men inte FI.

Detta om något är ett bevis på att Bonnier kan fortfarande manipulera en del av befolkningen. Vilket visar hur mycket makt de egentligen har.  Och Bonnier döljer inte heller hur de ser på valresultatet.


7 kommentarer:

 1. Folk är verkligen dummare och lättare att hjärntvätta än vad jag trodde.
  Inte konstigt att de köper t.ex. evolutionsläran där de tror att ordning skapas ur explosioner. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har ju missförstått en del om Big Bang. Det var snarare ur en oändlig ordning vårt universum började. Följer vi tidens flöde går vårt universum mot en allt mer oordning, dvs entropi. Universum expanderas och gör det i en allt snabbare acceleration.

   Vem är det som är dum?

   Fast det är kanske jag som är dum. Hur gammalt är Universum igen, sade du?

   Radera
  2. Big Bang är en hednisk teori som plockats upp av den sekulära humanistiska kulten som följs blint av de allra flesta ateisterna.

   Du får läsa på, så du inte blir utnyttjad av illuministerna.

   Radera
  3. Du menar att matte,fysik,astronomi,kosmologi,astrofysik är svammel, uppfunna för att blidka oss syndare, så att vi går miste frälsarens budskap?

   Du får jättegärna komma in på vilken vetenskaplig fakultet som helst med dina bevis och argumentera. Jag är ingen som fördömer någon utan att denne har kommit till tals. Även hos vilsna människor kan det finnas en gnutta sanning i deras illusioner.

   Radera
 2. Notera även hur MP fick 15%, så vi har 5% för extremistpartiet FI och 15% för extermistpartiet MP... 20 för två extremistpartier...

  båda dessa partier fick massor med positiv reklam i blaskorna, dock knappt en kritisk fråga, trots att det finns massor att kritisera, det är trots allt två extremistpartier.

  SvaraRadera
 3. Sen var det inte bara Bonniers som var del av detta, Schibstedt, Stampen, TV4 och SVT var alla med och pushade MP och FI.

  Det var all dinosauriemedia så Bonnier ska inte ha all "cred" för detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är det inte bara Bonnier. Publice Service kunde knappt hålla sig från att glädjas åt FI:s framgångar.

   Helt otroligt är det i alla fall. Svenska folket är mycket dummare än vad jag trodde.

   Radera