torsdag 29 maj 2014

Bilderberg 2014 - Svenskarna, agendan + lite snabbanalys.Jag tänkte bara köra lite snabbt här gå igenom de svenska Bilderbergare för i år, agendan som årets Bilderberg ska ta upp, och så även en mindre snabbanalys, om vad som sker nu inför själva mötet som börjar just i skrivande stund.

Årets svenska landsförrädare.


Tove Lifvendahl har mycket att förklara.
Vi börjar med svenskarna som tagit sig över sundet till Köpenhamn. Det mest intressanta namnet, och stora överraskning är kanske den förra MUF-ordföranden Tove Lifvendahl, som idag är chefredaktör för Svenska Dagbladet. Som de flesta kanske vet, så har hon sedan sin tid i Moderaternas Ungdomsförbund, varit instrumental i att omvandla partiet, från ett semikonservativt parti till ett fullbordat vänsterliberalt parti. Hon har seden början så klart varit en förespråkare av massinvandring. Och hon har inte heller ändrat på sig i den frågan. Hon har mer eller mindre öppet deklarerat krig mot Sverigedemokraterna, sen hon tog över som boss i Svenska Dagbladet, och har även vid flera tillfällen, utmanat invandringskritiker till att kontakta henne. Det har dock inte lett, till att hon ändrat sig. Hon verkar mest samla på material. Varför? Kan man ju alltid fråga sig. Men, nu har hon en del att förklara.

Sedan har vi veteranerna Carl Bildt, och Wallenbergarna, Jakob och Marcus. Inga större överraskningar där. Men däremot så har vi två jättar från svensk industri med. Håkan Buskhe från SAAB, och Carl-Henric Svanberg från Volvo. Och det kommer minst sagt att vara intressant att se vilka utspel som kommer att komma från både Svanberg och Buskhe senare under sommaren. Håll ett öga på dessa två. Observera dem noggrant de kommande månaderna (inklusive deras företag).

Jag publicerade listan, på deltagarna till årets Bilderbergare här. Men ha i åtanke, på att detta är bara den officiella listan. Det kan mycket väl finnas fler svenskar med på plats, i synnerhet nu när Bilderbergmötet äger rum i Skandinavien. Stefan Löfven och Karl-Petter Thorwaldsson, kan mycket väl dyka upp, om jag skulle ge mig på en kvalificerad gissning.

Bilderbergarnas agenda år 2014 

I Bilderbergarnas egna pressavdelning, har de släppt de officiella agendorna.

Jag sammanfattar punkterna här med mina kommentarer inom parentes:

- Är den ekonomiska återhämtningen hållbar?
- Vem ska betala för demografin?  (De diskuterar alltså massinvandringen).
- Existerar integritet, privatliv? (Diskussion kring ett post-Snowden värld).
- Hur speciell är relationen mellan de olika underrättelsetjänsterna?
- Stora övergångar inom teknologi och arbete. ("Gröna jobb", läs avindustrialisering, noll (0) tillväxt).
- Demokratins framtid och medelklassen i fångenskap.
- Kinas politiska och ekonomiska utblick.
- Den nya arkitekturen i Mellanöstern.
- Ukraina.
- Vad kommer härnäst i Europa? (EU-valet).
- Aktuella händelser.

Sen ska det tilläggas att detta är den officiella listan, med de agendor som kommer att diskuteras. Den inofficiella är snarlik. Enligt läkta källor som kom alltså innan Bilderbergs pressavdelning släppte listan på agendorna, så var det följande ämnen som skulle tas upp.

- Kärnvapen diplomati.
- Gasöverenskommelsen (Den sinoryska gasöverenskommelsen innebär svåra strategiska problem för Väst). 
- Den växande nationalismen i Europa. (Eliterna är oroliga för högervindarna och Tea Party-liknande rörelser, som kräver nationell suveränitet, enligt källan).
- Internet och integritet.
- Cyberkrig.
- Ukraina, Syrien. (Eliterna är besvikna på Obama då han inte levererat).
- Klimathotet. (Ytterligare mer avindustrialisering av Väst. Färre jobb för arbetare i Väst, noll (0) tillväxt).

Källan nämnde även att sannolikheten är stor att TTIP kommer att diskuteras i samband med TPP. TTIP är inte klar ännu. Men om TTIP, som är till för en transatlantisk överenskommelse, är på något sätt likt TPP, som är en stillahavs överenskommelse, så kan det mycket väl vara en fälla, för länder att tvingas släppa in GMO. Men eftersom TTIP, inte är klart, kan vi bara spekulera just nu. Men just nu, tyder det mesta på det.

Intressant är även att den tyska tidningen, Cicero, nyligen talade med en anonym Bilderbergare, som förklarade att Davos är ett skämt. Han beskrev att jämfört med Bilderberg, så var Davos mest en betydelselös "PR-snack". Davos är alltså bara ett PR-stunt, medan att Bilderberg är det verkliga maktmötet, på den här nivån.

Så det ska bli en hel del snack om "gröna jobb", klimatskatter och avindustrialisering. Globalisterna lär försöka föra fram den "gröna" miljörörelsen som en stor och viktig spelbricka, för globalisterna. Det är många internet människor på plats även i år. Så post-Snowden diskussionen är given. Sen är även det geopolitiska läget mycket intressant. Syrien, Ukraina och inte minst Gasöverenskommelsen i öst och TTIP/TPP diskussionen kan bli helt avgörande ur dessa perspektiv.

Sen går det inte att ignorera det som källorna kallar den "europeiska Tea Party-rörelsens" framväxt. Alltså den Nya Högern som hotar globalisternas planer i Europa. Det handlar om Alternative für Deutschland (Tyskland), Partei Vor Vreiheit (Holland), Front National (Frankrike), Vlaams Belang (Belgien), UKIP (England), Sverigedemokraterna (Sverige), Danske Folkeparti (Danmark), Sannfinländarna (Finland), Lega Nord (Italien), Österreichischer Völkerpartei (Österrike).

Den Nya Högrns framgångar i EU-valet ÄR ett stort problem för den globala eliten. Så nu ska de dra fram en strategi för att kunna helt stänga ute dem från all inflytande. Vad detta kommer att innebära i praktiken återstår att se. Men The Economist hade en mycket intressant artikel om varför den Nya Högern växer starkt i Europa.

Att den Nya Högern skördar stora framgångar ses som självklart enligt The Economist, när Europa befinner sig i kaos, där etablissemanget inte erbjuder de lösningar som Europas folk vill ha. I bilden ser vi bland annat Marine Le Pen, Geert Wilders och Nigel Farage, som alla gav etablissemanget storstryk i söndags.

Bilderberg 2014 börjar i Köpenhamn 

Dagarna innan mötet tilläts folk befinna sig inne i hotellet Marriott i centrala Köpenhamn, där de ska ha mötet. Men de hade dock tidigare spärrat av andra våningen. Där skulle man alltså tidigt förbereda för Bilderbergarna. Senare kom trakasserierna mot turister, och alla som såg "misstänksamma" ut, eller bara råkade ha en kamera.

De har nu spärrat av området. Och folk ska få komma fram en bit ifrån parkeringen, på andra sidan vägen från själva hotellet. På andra sidan om hotellet finns floden där polisen cirkulerar med sina båtar.

Man har nu plockat bort alla som inte är behöriga (alltså icke-Bilderbergare), och man har även börjat täcka upp kring fönstren med ett extra lager, så det blir svårare att se igenom, från utsidan. Hur som helst, nu börjar det!6 kommentarer:

 1. Tove Lifvendahl är ju även en av de som på allvar förvandlat SVD från en högeraktig blaska till en renodlad vänstertrasa.

  Soran Ismail och Katarina Wennstam sätter vänsterstämpel på Svd?
  https://www.flashback.org/t2341147

  Vad är det med asiater, kommunism och gudlöshet? Folk påstår att asiater är så intelligenta, trots det så är man kommunister i stor utsträckning... det är inte ett tecken på intelligens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just det. Bonniers protogén Soran Ismail. Helt plötsligt ser Lifvendal till att bjuda in henne. *skakar på huvudet*

   Ja, SvD har blivit klart sämre nu sedan Lifvendahl tagit över.

   Radera
 2. Notera hur det svarta blocket lyser med sin frånvaro, samma sak med alla dessa som brukar starta upplopp och så när det är andra globalistmöten.

  Man tycker att det här hotellet borde stormas av dessa och attackeras men icke.
  Kontrollerad opposition? Alex Jones var ju inne på det någon gång på 90talet eller om det var början på 2000talet, där det fanns kopplingar till USAs regering som betalade för lokaler som svarta blocket uppehöll sig på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, exakt. Jag tror även att Sossemaffian här i Sverige kontrollerar dem här i Sverige till 100%. Dessa är inge "spontana revolutionärer". Dessa är Sossarnas brunskjortor.

   Radera
 3. my site o0c04v8l89 replica gucci handbags 7a replica bags replica bags online pakistan replica hermes bags z9e80c9c98 replica zara bags replica bags canada go to the website w0s95c4u98 replica bags koh samui

  SvaraRadera