fredag 30 maj 2014

Bilderberg 2014 - Anteckningar från Dag 1.Det är inte så mycket info från mötet som har sipprat ut än. Däremot så har vi en hel del bilder på folk som fanns på plats. Hittills så har ingen som inte fanns med på listan upptäckts. Men innan vi går in på vad som hänt under första dagen, så måste jag bara dela videorna från när WeAreChange, på ett utmärkt sätt avslöjar ett gäng kärringar, som visar sig var just dem som är organisatörerna för Bilderbergmötet! De kände igen kvinnorna från Bilderberg 2012. Mycket intressant var det i alla fall, då de avslöjades, hur de agerade. Strax därefter så kommer polisen och plockar WeAreChange folket.

Så de hände alltså natten innan de tömde Marriott för att förbereda för Bilderberg. Bra jobbat av WeAreChange som avslöjade häxorna som faktiskt var organisatörerna, som låtsades fira någons "födelsedag".

Annars är det däremot Bilderberg som faktiskt fyller 60 år nu. The Guardien skickade några reportrar till själva Bilderberg hotellet i Holland, där första mötet hölls, för att rapportera om vart det första mötet hade hållits. Och de kunde enligt Charlie Skelton rapportera att de hade tydligen upptäckt några nostalgiska Bilderbergare på plats! Han nämnde dock aldrig vilka.

Intressant den här gången också är att Carl Bildt, kanske för första gången varit öppen med att erkänna att han går på Bilderbergmöten. I svensk media insisterar dem att sätta på konspirationsstämpeln, och dessutom lägga i utomjordingar och en massa annat disinfo som inte har med saken att göra.

Ett namn som jag faktiskt glömde att ta upp i min snabbanalys inför mötet, var Björn Wahlroos. Björn Wahlroos står på listan som finländare. Han är egentligen finlandssvensk, men han är intressant över huvud taget för många i norra Europa. En oerhört, oerhört, intressant figur. Med tanke på att han har sina tentakler in i så väl Sampo plc, som i Nordea och det svenska bankväsendet som också sträcker sig nere till de baltiska länderna, främst Lettland. Så Wahlroos har mycket verksamhet kring hela Östersjön.

En annan intressant grej med just Wahlroos är att han tidigare varit en kommunist. För inte allt för länge sedan höll han brandtal inför finländska kommunister. Men på senare tid säger han sig ha inspirerats av Reagan och övergått till kapitalismen. Och ett tag kändes det som att han kanske började "vakna" på riktigt. Han har uttalat sig starkt kritiskt mot alla bail-outs för bankmaffiorna, och även kritiserat Centralbankernas ageranden, och hur de ser till att öka skulderna hos vanligt folk med sina extremt låga räntor. Men nu kanske det visar sig, att man aldrig riktigt kan lita på en kommunist. Wahlroos, kanske innerst inne, fortfarande är en kommunist, och kommer alltså att försöka lura folk, med att han plötsligt blivit "höger". En mycket listig figur denne Wahlroos.

Google har tydligen jobbat hårt med att plocka bort bilder från Bilderberg. Men i värsta fall kan ni följa Charlie Skelton och Alex Jones på deras Twitter, där har de gott om bilder.

General David Petraeus tog en jogging tur, likt Peter Thiel från Paypal.
I flera bilder har Bilderbergarna titta ner på folk som protesterar utanför. De fanns tydligen några spejare på taket, förmodligen poliser/väktare som nu skyddar Bilderbergarna. Men många Bilderbergare har redan fotats. Bland annat Clara Shih som representerar Starbucks. (Intressant). Kissinger kom på plats med sin följeslagare som vanligt, Klaus Kleinfeld. Mario Monti och James Wolfensohn, sågs också, så väl som Googles chef Eric Schmidt, som visserligen njöt av att sitta vid uteserveringen. Även drottningarna från Spanien respektive Holland sågs på plats.

Här ser ni några av dem vid uteserveringen.Enligt uppgift, så skulle också dansk media bevaka evenemanget. Men de ska tydligen ha kommit överens med Bilderbergarna, om att ge en positiv bild av Bilderberg. (Intressant).

Vi ska tänka på att det verkar bli ett stort år för Bilderberg. Det är många giganter på plats i år. Vi har NATO, Deutsche Bank, Royal Dutch Shell, HSBC, MI6 osv. Det är verkligen ett stort ovanligt stort år för Bilderbergarna. Så det blir intressant att se ifall någon form av info kommer ut från årets möte. Just, detta diskuterade Charlie Skelton under en snabb intervju på plats.


Avslutningsvis, ska det nämnas att Bilderberg definitivt inte är bara ett möte där eliter träffas för att snacka om golf i lugn och ro. Se bara på Labour partiets Ed Balls, som lyckades slarva bort sina papper för att identifiera sig själv. Och fick problem med att komma in till mötet, då säkerhetsvakterna stoppade honom. Han hade en hel artilleri med dokument med sig, som ni ser. Han verkade lite uppjagad, och försökte desperat förklara för väktarna att han "fanns med på listan". Detta visar tydligt, att det här är ett riktigt möte, där man talar business och inte golf.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar