måndag 31 augusti 2015

Vi är på väg in i den absolut farligaste perioden under Löfvens regering.

Löfven och LO beredda att ersätta svenskarna (arbetarna, väljarna) med robotar.
Det sägs att opinionssiffrorna för Sverigedemokraterna (SD) bara ökar och ökar. Detta är så klart fullt förståeligt då läget i Sverige blir successivt värre. Många gläds åt SD:s nya rekordsiffror. Men allt detta har kommit till en enorm kostnad. Värst av allt är att tåget har redan åkt. Det viktigaste valet i Sveriges historia var valet 2010. Det var då som SD skulle ha slagit igenom med full kraft och nått någonstans omkring 12-15%. Det blev istället bara lite drygt 5%. Det skulle bara räcka för att påverka debatten. Men inget mer. Agendan och politiken skulle fortsätta i full fart från elitens sida.

I valet 2014 fick SD det genomslag skulle ha fått 4 år tidigare. Då sa jag att 2018 är för sent. Att Sverige direkt behövde ett nyval (fort som fan!). Men istället fick vi Decemberöverenskommelsen (DÖ). Har vi tur så bildade den svenska eliten DÖ pga den politiska klassens inkompetens. Men har vi otur så bildades DÖ för att eliterna vet att vi är väldigt nära slutet, och att SD ändå inte kommer att få fler chanser att få påverka den politiska utvecklingen alls. Därför kände eliten att de hade råd att "tappa masken" inför hela Sverige.

Nyligen var LO-mannen Tobias Baudin ute och krävde ett ännu tätare samarbete mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Sveriges två stora elefanter som nu utmanas av SD. Utifrån Baudins perspektiv är det inte längre värt att låtsas som att Sossarna och Moderaterna inte är överens om att globalisering måste gälla till varje pris. Och för att detta ska kunna ske smidigt måste det Gamla Sverige krossas.

Skattehöjningarna som står på tur i höstens budget är inte klara än. Men behovet att täcka upp för Sossarnas ökade utgifter sägs uppgå uppemot 100 MILJARDER kronor enligt KI. Finansminister Magda Andersson är tydlig med att det är bensinskatten de riktar in sig på i första hand. Ett förslag som gick igenom remissinstansen utan några som helst hinder. Detta hänger ihop med Sossarnas krig mot landsbygden och även det, det Gamla Sverige, det lantliga Sverige. (Allt detta hänger ihop med FN:s Agenda 21)

Folk pratar mycket om morden på IKEA. Ett attentat som verkar ha drabbat även en del PK-bekanta som jag själv har. Jag förundras över hur chockade vissa människor blir. De har liksom levt i en PK-bubbla. Och när den bubblan spricker kämpar de i fosterställning för att se till att ingen omkring sig gått och blivit "rasist". Det är ingen idé att engagera dessa människor. Jag lutar mig bakåt och observerar dessa individer från avstånd.

Och på tal om bubblor har vi så klart bostadsbubblan, som verkligen inte får spricka. Men som vi alla vet kommer att spricka en vacker dag. Vilket kommer att drabba hela Sveriges ekonomi, och svenskarnas levnadsstandard. Jag undrar hur många svenskar som i vårt informationssamhälle inte valt att informera sig. Hur många vuxna svenska fäder kommer att befinna sig i fosterställning när de inser att de inte kan försörja sin familj.

Lars Bern.
Det enda jag kan garantera er är att det kommer att bli successivt värre. Och ja SD:s opinionssiffror må även fortsätta att gå upp. Men det spelar ingen roll längre. Detta är uppenbart. Patrioten och klimatskeptikern, Lars Bern, håller med mig om att det mycket väl kan bli så att inget val äger rum år 2018. I och med DÖ har parlamentarismen i praktiken avskaffats. Detta verkar inte påverka våra kära "antirasister" som kämpar emot fascism genom att själva implementera den. Nästa steg är väl rimligen att helt avskaffa demokratiska val. Ska Sossarna, som alltid varit Sveriges största parti sedan 20-talet, låta ett nytt och ungt parti ta över bara så där? Jag tror att Sossarna skulle idag i praktiken kunna avskaffa demokratiska val i Sverige i "kampen mot rasismen" och få en bred majoritets stöd. Tyvärr det här är sanningen. Visst folk säger sig vara för demokratin. Men om fel parti blir för stora, så är det ju bara rimligt att avskaffa demokratin. Ur PK-synpunkt är detta så klart fullt logiskt och rimligt.

Så här skriver Lars Bern:

"SD:s framfart i opinionen som den nya folkrörelsen kommer att fortsätta och om inte yrkespolitikerna ändrar sin strategi kommer partiet garanterat att komma ut som Riksdagens största parti i valet 2018 om det blir av vill säga? Med DÖ i färskt minne kan jag inte låta bli att misstänka att den politiska adeln kan frestas att köra över väljarna en gång till – och då dör definitivt den svenska demokratin. Idag har alliansen bara en möjlighet att stoppa det fortsatta blodflödet till SD och det är att bryta DÖ. Att fördjupa det samarbetet kommer bara att accelerera nuvarande trend."

Det är inget som säger att ett val kommer att äga rum år 2018. Det är alltså inget som ni ska ta för givet. En annan sak ni inte kan ta för givet under Stefan Löfvens regeringsperiod är den lilla rännil av yttrandefrihet som vi har kvar i det här landet. Alternativ media och alternativa bloggar som denna. Ta inte oss för givet.

Pressombudsmannen, Ola Sigvardsson, anser att yttrandefriheten inte är en Gudagiven oinskränkbar rättighet. Det säger en hel del om vår elits inställning till oss. Rättigheter utifrån deras socialistiska synpunkt är något som kommer från Staten, och som Staten kan dra tillbaka när det väl passar dem. Folk pratar mycket nu om Julia Caesar. Och det är riktigt illa. Men vi har redan upplevt värre saker i det här landet. Behöver jag påminna folk om behandlingen av bloggaren Corruptio? Jag tror inte att det är någon slump att Löfven tillsatte Dan Eliasson som ny chef för Rikspolisstyrelsen.

Skatteverket har redan försökt jaga alternativa medier som Avpixlat och Samtiden på ett eller ett annat sätt. En mer desperat regering med vikande siffror kommer så klart att bli allt mer desperat, och kommer därmed att spänna sina auktoritära muskler i sann Socialdemokratisk anda. 

Och det är just detta jag vill komma fram till. Ju större SD blir desto mer tyrannisk kommer Löfven att bli. Om det nu är via olika agenter som EXPO, RG, LO, fackföreningsrörelsen, Bonnier, eller direkt via Staten, Rikspolisstyrelsen, Skatteverket och SÄPO (som sedan den 1 januari i år är numera direkt underställd honom). SÄPO som dessutom valt att inrikta sig mot invandringskritiker ("mörka krafter") efter IKEA-morden.

Men tyvärr så är inte det, det allra mest skrämmande. Ty Bilderbergaren, Stefan Löfven, har en plan.


Inte nog med att levnadsstandarden för svenskarna kommer att sjunka drastiskt efter det att bubblan spricker. De sista jobben som finns kvar ska tas över av robotar. "En oundviklig utveckling" skulle vissa säga. Men problemet är att Löfven vill medvetet skynda på detta. Detta är hans lösning till alla våra problem. Genom att robotisera samhället, menar Löfven, kommer produktiviteten att öka. Men Löfven tänker inte på vart den svenska arbetaren ska ta vägen.

Det finns en aktör som har hjälpt Löfven att komma in på den här banan. Och det är LO. Fackföreningsrörelsen har gått i bräschen för robotiseringen, genom sina helt orimliga krav på småföretagare och de statliga arbetsmarknadsregleringar som gör det allt dyrare att anställa folk.

LO angriper gärna löngivarna utan att på något sätt ifrågasätta varför levnadskostnaden gått upp för folket. Den frågeställningen skulle dock så klart inte gynna deras sak. Därför gör de vad de kan för att vända anställda mot företagare. Och i slutändan kommer företagare inte att ha något val. Det blir för dyrt att anställa människor. Istället blir det robotar. Så arbetarna kan tacka LO, och de kan tacka Löfven, de kan tacka ARBETARPARTIET och ARBETARRÖRELSEN. För det är just den rörelsen och det partiet som såg till att jobben försvann bort till Kina och som nu kommer att se till att de kvarvarande jobben försvinner helt.

Det är det här som "Framtidspartiet" handlade om. Det är det här som "Innovationsrådet" handlade om. Löfven är den futuristiske Statsministern. Han ska föra in Sverige in i den Nya Världsordningen. Och han har lösningen redan klart för sig efter nästa stora ekonomiska kris.

Spänn på er bältet, ty många säger att något stort kommer att ske den här hösten.

12 kommentarer:

 1. Sällan har det varit viktigare att älska vår nästa för det är den enda kraften som i långa loppet kan hela korruptionen. Fjantarna (AKA "Eliten") vet hur kraftfulla känslor är, och att det är våra känslor och vårt intellekt som gör oss till de vackra varelser vi (alla) innerst inne egentligen är. Därför spelar de på våra känslor och fördummar vårt intellekt, robotiserar oss. I en värld där alla älskar varandra och har intellekt att använda, behövs ingen "elit" och inga utsugande förmyndarstater. men ljuset och utopin måste komma innifrån varje människa och inte genom radikala, articifiella "paradis" á la Brave New World. Men först och främst behöver folk ryggrad och självrespekt nog att säga nej när staten i sin desperation trampar över både levande och döda. Det är vad jag tror. God bless

  SvaraRadera
 2. Ni är för pessimistiska. Den som har Herren på sin sida vinner, det här inte Röfven med flera, de har enbart den största förloraren

  Givetvis kommer det blir värre, det är precis som det är sagt att det ska bli:
  2 Timothy 3:13 But evil men and seducers shall wax worse and worse, deceiving, and being deceived.

  sen tror jag faktiskt inte något händer den 23 September som alla yrar om, det är en ny 21 Decemver 2012... vad folk glömmer är att Gud bestämmer, det är alltid lika kul när ingenting händer när de förlorade har fått för sig något datum och ingenting händer, det är stor humor när Gud går in och ser till så de får ägg i ansiktet.

  Problemet när ni är så här pessimistiska är att ni ger för stor makt till Djävulen och hans klantarslen till tjänare, pajaser som Löfven och andra hellbound sinners.
  Gör inte det, skratta åt de istället, så som Gud gör:

  (Psalms 2:1-6) "Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing? {2} The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying, {3} Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us. {4} He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision. {5} Then shall he speak unto them in his wrath, and vex them in his sore displeasure. {6} Yet have I set my king upon my holy hill of Zion."

  skratta åt de, de är grymt patetiska, varför tror ni de alltid ser ut som ledsna hundar, dessa Löfvens, Reinfeldts, Bildts osv. de vet att de printat på för förlorarsidan, de kanske inte har någon "head knowledge" om saken men innerst inne vet de att de är förlorare men försöker intala sig att de är vinner. Hahaha.

  Värsta de vet för övrigt när folk skrattar åt de och deras patetiska bygge, för det är verkligen patetiskt när man tittar på det, en massa sopor som försöker bygga något som aldrig kommer att hålla ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. " Den som har Herren på sin sida vinner..."

   Jag är rädd att det inte är den lösning som fungerar optimalt, ety då hade problemen varit lösta för länge sedan. Det krävs förståelse för situationen och mod och vilja att agera efter en moralisk kompass.

   En blind tro på Gud, har sedan 100 år ersatts med en blind tro på regering och myndigheter. Det behövs egna bedömningar och rätt agerande från majoriteten för att saker skall ändra på sig. Att be till en gud som mest troligt är en ny version av solkult kan uppfattas som kontraproduktivt. IHS kan man misstänka är en förkortning för ISIS-HORUS-SET.

   Det allra mista man kan göra är att undersöka och se om det finns grund för mitt påstående. Se även solsymboliken i konsten, glorior mm.
   Datumen för födelse och återuppståndelse.

   Jag säger inte det här för att reta gallfeber på någon utan för att det är lite för mycket i språkbruk, speciellt engelska, symbolik och andra saker som stämmer med soldyrkan.

   Det finns mycket som är av värde i bibeln, men den är långt ifrån hela sanningen. Det finns speciellt en passage som är kritisk att förstå i de allegoriska berättelserna i boken.
   När det står "The truth shall set you free" har en djupare innebörd och kanske borde läsas som "KNOW the truth, and it will set you free".

   För att VETA krävs arbete och studier, reflektion och ifrågasättande av egna uppfattningar. Inte helt bekvämt, men ack så nödvändigt.

   Mark Passio förklarar närmare i Natural Law Seminar.

   Radera
 3. Lite kul det där "vi måste ha mer robotisering" samtidigt som han pumpar in en massa muppiga muslimer som är närmast teknofober. Bara en sån sak, snubben är ju efterbliven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är ju hela poängen. Det är meningen att robotiseringen ska leda till våldsamheter när jobben försvinner. Allting är välplanerat till punkt och pricka.

   Självklart kommer Jesus. Men folk kommer att få genomgå väldigt svåra prövningar framöver. Det kommer inte att bli någon dans på rosor.

   Radera
 4. " Genom att robotisera samhället, menar Löfven, kommer produktiviteten att öka."

  Jag har en annan ide. Ta bort momsen, och skatterna utom i de fall det kan motiveras mot kvitto på utlägg i samhällets tjänst.
  Dagsläget:
  30+% sociala avgifter, 30+% i löneskatt när sociala avgifter är dragna och 25% moms på allt i övrigt. Det är inget drömläge om man vill ha marknadsmässiga villkor.

  Enda nackdelen med den lösningen är att den byråkratiska inblandningen minskar något.

  SvaraRadera
 5. Jag blir bara deprimerad när jag läser detta. Jag hoppas att Jesus inte väntar länge med sin återkomst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den yttre frälsar-kulten, med en Messias som räddar alla som tror på honom, är uppfunnen för att folk inte skall agera själva.

   Det är en passiviserande doktrin.

   Det som krävs är att förstå vad som är rätt, veta detta och känslomässigt vara samstämmig med vetandet och AGERA i samma riktning.

   När tanke, känsla och aktion är i samma riktning kommer ändring.

   Det kommer ingen Jesus eller Moses att kunna bidra med, bara du själv.

   Radera
 6. Kanske man borde starta en generalstrejk och kräva ett nyval.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och låta samma kader av politiker fortsätta på samma sätt?

   Kan du inte se ett mönster här?

   Vart fjärde år lovas en massa saker, som efter valet görs allt för att distansera sig från. Politik kräver kompromisser bla bla bla trams nonsens undanflykter skylla på andra bla bla bla.

   Det som inte görs själv blir inte gjort. När skall detta förstås?

   Radera
 7. Robotiseringen är redan klar. En överväldigande majoritet ser inte sambanden i dagens skeenden, och kallas därför av de som styr bakom scenen för de döda, eller de som inte börjat. The dead or the unbegun. Mark Passio, Church of sa(-)an. (t)

  En klump med robotar alltså. Jag misstänker att det är symbolspråk.

  SvaraRadera
 8. Agenda 2030 går vidare i skuggan av flyktingkrisen, se på http://www.morgonbladet.nu/news.php?name=151110113027

  SvaraRadera