måndag 17 augusti 2015

Nu händer det! Kampen om Folkpartiet har börjat.

Birgitta Ohlsson & Jan Björklund att kämpa om makten inom Folkpartiet.
Nu är det klart. Höstens stora slag. Och slaget som i praktiken kommer att definitivt avgöra ifall det kan bli ett nyval eller inte. Det var det här jag varnade för. Och nu händer det. Höstens kamp inom Folkpartiet kommer även att avgöra Decemberöverenskommelsens (DÖ) framtid.

Nu står det klart att Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson kommer att utmana Jan Björklund om partiledarposten inom partiet. Ett slag som kommer att avgöras i höst. Det finns fortfarande en chans för fler kandidater att utmana fram till den 20 augusti. Men just nu tyder det mesta på att det bara blir en strid mellan dessa två. Något som gynnar Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson.

Medan att KD kommer att ta ställning ifall de ska behålla eller riva sönder DÖ, M diskuterar i samma banor, och C kommer att upphöra att kalla sig "feminister" och börja kalla sig "jämställdister" istället, och "libertarianer" istället för "liberaler", så verkar FP snarare gå i direkt motsatt riktning, i synnerhet om Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson vinner kampen om FP. FP är på väg till vänster och närmare Löfvens regering, samtidigt som övriga Alliansen är på väg mot motsatt håll.

Frågan är hur mycket närmare regeringen FP kan ställa sig, utan att ingå i regeringen. Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson är en rabiat feminist likt resten av regeringen inklusive kommunisterna. Och tillsammans med FP skulle då de Rödgröna ha en klar majoritet av Riksdagen på sin sida. Dessvärre röstade svenska folket i höstas för en radikalfeministisk och familjefientlig politik. Idag har vi därmed en feministisk majoritet i Riksdagen och detta kommer att synas mycket tydligare om Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson tar över som partiledare för FP.

Frågan är om DÖ ens kommer att behövas om Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson tar över som partiledare för FP. Dess enda syfte kommer endast att vara till för att förödmjuka övriga Alliansen. Därför utgår jag från att KD kommer riva upp DÖ. Allt annat vore att begå politiskt självmord. Vi får se hur självmordsbenägen ett parti som KD är. De har nämligen allt att vinna på att riva upp DÖ och allt att förlora på att inte riva upp DÖ. Även om Ebba Busch Thor inte sitter i Riksdagen och egentligen är föräldraledig, så blir det här ändå hennes riktiga prövning ifall hon är på riktigt eller inte.

Exponerat.

5 kommentarer:

 1. KD har väl till att ta ställning till sodomitadoptioner?

  KD:s partistyrelse svänger i frågan om homoadoptioner
  Homosexuella par ska kunna få adoptera. KD:s partistyrelse vill att partiet ändrar sig i frågan, och kommer att föreslå en ny politik då riksting hålls i oktober. Räkna med debatt.
  http://www.dagen.se/kd-s-partistyrelse-sv%C3%A4nger-i-fr%C3%A5gan-om-homoadoptioner-1.379359

  Notera att det är de unga i KD som är sodomiter. Busch-Thor, Slottner...
  det började visst redan 2011:
  https://www.flashback.org/t1545819
  och tidelag verkar de digga också:
  https://www.flashback.org/t1927966

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gällande "tidelag" så var det en klar förvrängning av det KD:aren sa. Hon sa aldrig att hon var för tidelag, utan att tidelag skulle passat bättre till en konstutställning istället för pornografi.

   Aftonbladet gjorde en klar förvrängning av det hon sa.

   Som varje förnuftig människa, ska man ställa sig kritisk till det Aftonbladet har att komma med.

   Radera
 2. Mest av allt är väl Birgitta en rabiat idiot? :D
  Men hon är ju passande för tokskalle partiet FP, de har ju många av nationens mest galna politiker alla kategorier:
  Bengt Westerberg
  Cecilia Malmström
  Thomas Hammarberg
  Erik Ullenhag
  Maria Leissner
  Birgit 'We shall overcome' Friggebo https://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ
  Fredrik 'Expo' Malm
  Maria 'Feministen' Arnholm
  Skurken Roger Haddad
  https://www.flashback.org/t2140521
  NWO utlänningen Robert Hannah
  https://www.flashback.org/t2441414


  det är ett bestiarium av kompletta dårar. FP är dårarnas parti, men det verkar iofs alla Sjuklöverpartierna vara, partier av och för dårar.

  SvaraRadera
 3. visit the website replica louis vuitton bags over at this website bags replica ysl check out the post right here Ysl replica

  SvaraRadera