torsdag 27 augusti 2015

Erdogans dotter driver sjukhus som vårdar ISIS-jihadister.

Sümeyye Erdogan.
En turkisk sjuksköterska som jobbat vid ett sjukhus i sydöstra Turkiet hävdar att President Erdogans dotter leder ett sjukhus som i hemlighet vårdar ISIS-jihadister.

Sjuksköterskan är en visseblåsare och vill förbli anonym. Hon säger att hon jobbade som sjuksköterska på sjukhuset i staden Sanliurfa, nära gränsen till Syrien.

Dit kom MIT (Turkiska säkerhetspolisen) med flera konvojer fyllda med svårt skadade ISIS-krigare. Där vårdades jihadisterna i hemlighet. Och sjuksköterskan säger att hon tvingades vårda dem under tystnadsplikt. Hon pekar även ut presidentens dotter, Sümeyye Erdogan, som den ansvariga som driver sjukhuset, inklusive dess hemliga verksamhet.

Anklagelserna är dock inte alls långsökta, då Sümeyye har tidigare uttryckt sitt stöd för ISIS, då hon öppet sagt att hon velat åka till Mosul som volontär för att vårda ISIS-jihadister. Något som fick stor uppmärksamhet i turkiska medier.

Det är numera, mer eller mindre, erkänt att Turkiet köper upp billig olja från ISIS. Något som hjälper terrororganisationen finansiera sin verksamhet och dumpa priset på olja. Nu visar det sig även att Erdogans son, Bilal Erdogan, är inblandad i denna verksamhet via företaget BMZ Ltd. som säljer oljan vidare till utlandet och är en drivande aktör i dumpningen av oljepriserna.

AWD.

1 kommentar:

  1. Ja för vem annars skulle köpa oljan av Daesh, alla andra länder runt om Daesh är i krig med de, men Turkiet är deras vän.

    Och Erdogan har alltid varit terrorist.

    SvaraRadera