lördag 22 augusti 2015

Vad alla kristna bör veta om CERN.


9 kommentarer:

 1. Bra att veta om Jim Staley är att han är Hebrew Roots, dvs. en Judaizer.

  Bra information om den kulten:
  http://seekgod.ca/topichr.htm

  bra att veta så man inte råkar ramla in och börjar följa Staley.

  SvaraRadera
 2. Round Saturn Eye är inte heller bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. R$E har svarat på mina frågor. Han har själv erkänt sina ungdomssynder.

   Att han exponerar ockultismen, som han en gång i tiden deltog i är i vart fall inte en del av problemet.

   Radera
 3. Han diggar ju inte alls Israel den här R$E. En stor hatare av Zion.

  Vidare så använder han Alexandrinska Biblar, klockrent tecken på en kille som är vilseledd.

  Han avslöjar en hel del men är själv som sagt rätt förvirrad.

  Pre-Trib Rapture är en kärndoktrin
  Antioch Bibel över Alexandrinsk bibel är ett fantastiskt sätt att se om någon är
  vilseledd eller inte.
  Och hat mot Israel ofta illa dolt som ett hat av Zionister.

  Grabben har alla tre fel. Jag skulle inte lita på honom alls, man kan säkerligen ta med sig delar men mycket verkar ruttet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant. Måste erkänna att jag inte följt honom allt för länge.

   Men jag har haft korrespondens med honom och han har svarat på mina frågor om hans förflutna inom ockultismen.

   Bibelcitaten som han använt på sina videor (som jag har sett) har kommit från KJV. Känner inte till hans hat mot Israel. Har i alla fall inte sett det i någon av hans videor som jag har sett. Och vad jag vet har han tagit avstånd när det gäller Pre-Tribulation Rapture.

   Men kanske du har bättre koll på honom än jag.

   Radera
  2. Kika in hans videor om The Rapture. Han försöker bygga någon sorts "Hollywood talar om Rapture alltså är Pre Trib Rapture fel" men Bibeln är helt på det klara med att Kyrkan tas ur världen när det är dags för Gud att vinna tillbaka sitt folk och

   Han Peter är ju ett exempel på folk som tror de är Israel, Alex Jones en annan, "Pastorn" Steven Anderson en tredje, Texe Marrs en fjärde. Hela den "Kristna" Patriotrörelsen i USA verkar vara mer eller mindre Post-Tribbers och Replacement Theology.

   The False god Of Post-Trib "Christians"
   https://www.youtube.com/watch?v=aieHQnsxJQg

   Den senaste videon jag såg citerar han ur en Alexandrinsk Bibel så han är nog så förvirrad att han citerar ur lite allt möjligt om han citerar King James. Så killen är ju förvirrad.

   Sen är det det vanliga "Zionist" svamlet iaf i hans äldre videor, jag avfärdade honom ganska snabbt när hans kanal var ny, jag fick nazisvibbar/judehatarvibbar.

   Många truthers är ju av Alex Jones sorten, dvs. stora hatare av Israel och tror att de är Israel, den kätterska läran kallad Replacement Theology, vilket är Katolicismens favorit irrlära.

   Första gången jag tittade på R$E så var det en massa såna här saker jag reagerade på, så jag tittade inte mer på den killen och nu när du länkade till det hela så tittade jag lite mer och upptäckte lite mer.

   Han hävdar t.ex. i sin Madonna video att Isis/Astarte/Diana/Mary/Shing Moo/Hecate/Demeter/kali/Inanna och allt vad Mystery Babylon heter, att det skulle vara Satan men Mystery Babylon och Satan är ju inte samma sak. Mystery Babylon rider ju på Besten vars horn hatar horan:
   Revelation 17:16 And the ten horns which thou sawest upon the beast, these shall hate the whore, and shall make her desolate and naked, and shall eat her flesh, and burn her with fire.

   Du får helt enkelt fråga killen om hans position om Israel, hans position när det kommer till Biblar och hans position om the rapture, bara fråga om han är Pre-trib, Mid-trib, Post-trib eller No rapture.

   Jag kan sätta mig och gå igenom alla hans videor och peka ut konstigheter men det kommer ju ta sin lilla tid, då går det nog snabbare om du frågor honom de frågorna. Han kan ju ha ändrat sig, Jesus kan ju faktiskt fått killen att lära sig vad han gjort fel innan, det händer speciellt om folk är återfödda och jag tror att killen kan vara det men att han blivit vilseledd.

   Radera
  3. Kan vara så att han är väldigt förvirrad. Han är också relativt "nyvaken".

   Sen har han ju bytt ställning i en del saker flera gånger. Och det har han också erkänt.

   Han kanske inte har vaknat fullt ut. Men jag kollade på hans videor för att han lyckades exponera Russel Brand på ett utmärkt sätt. Men självklart är det inte bra om han använder sig av Piratbiblar som den Alexandriska Bibeln osv.

   Radera
 4. Jag vill ju inte förstöra er koncensus men väldigt lite av det han säger i videon stämmer. All hans "fakta" angående svarta hål är helt enkelt inte sant. Jag är inte säker om ni bryr er om det han säger är sant eller inte, syftet med bloggen verkar inte vara objektiv kunskap, men jag tänkte ni ändå kanske ville veta.

  SvaraRadera