måndag 24 augusti 2015

Peter Mandelson försökte ställa in partiledarvalet inom Labour.

Peter "The Prince of Darkness" Mandelson (Labour).
Den ledande homosexuella globalisten inom Labourpartiet, Peter Mandelson, också känd som "The Prince of Darkness" i England, sägs nu ha försökt ställa in partiledarvalet för partiet, som är tänkt att äga rum i september. Anledningen är att kommunisten, Jeremy Corbyn, leder stort i de flesta mätningar. Och en del Labourpartister har fruktat infiltration av kommunister. Tusentals nya medlemmar har nu fått sina medlemskap indragna från partiet då de misstänkts för att ha varit kommunistiska infiltratörer. 

Mandelson ska tydligen ha varit aktiv för att få "Blairite-kandidaten" Liz Kendall att hoppa av. Hennes kampanj ska ha suttit ned med den radikalfeministiska kandidaten Ivette Cooper, för att diskutera en eventuell nedläggning av deras kampanjer till förmån för den mest moderate kandidaten Andy Burnham, då han ansågs ha den bästa chansen att besegra Corbyn. Men Coopers kampanj vägrade lägga ner, då de ansåg att Burnham varit för snäll mot Corbyn och inte gått tillräckligt hårt åt det som hennes kampanj anser är en kommunistisk infiltration. 

Förmodligen kommer Kendall att lägga ner sin kampanj innan partiledarvalet. Hon ligger i botten i mätningarna. Och pressen på henne att lägga ner har varit stor. Cooper och Burnham kämpar i mitten medan att Corbyn leder stort. 

Corbyn har tidigare gjort det klart att han stödjer ett fängslande av Tony Blair för hans kriminella handlingar vid kriget i Irak som han står anklagad för. Kanske är detta en desperat sista försök från Mandelson att försvara sin gamla marionett Tony Blair. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar