tisdag 1 december 2015

Avbefolkningsagendan, förklaringen till massinvandringen, och den perfekta stormen.
Videon ovan kan vara vår tids absolut viktigaste som alla bör se. Många läsare må redan ha sett den, men kanske inte förstått varför den videon är så oerhörd viktig. Videon är från Publicistklubben i Sverige. Och där föreläser forskaren Hans Rosling om befolkningsutvecklingen i tredje världen. Han drar upp fakta och statistik om tredje världen som till sist får många svenska journalister att häpna och i vissa fall leder det till högljudda protester under frågestunden efter föreläsningen. 

Det Hans Rosling säger är sanningen. Läget blir långsamt men säkert bättre i tredje världen. Sjukdomar, fattigdom, och de traditionella besvären som man kanske fått för sig från tredje världen försvinner långsamt bort, trotts allt elände. Allra viktigaste av allt är att befolkningen i tredje världen är på väg mot en befolkningspeak. Detta är så klart mycket dåliga nyheter för oss som länge bekämpat den Nya Världsordningen. 

Hans Rosling presenterar dock dessa uppgifter med glädje. För honom och eliten är detta ett positivt besked. De har redan vunnit. De har lyckats med sitt mål att kraftigt reducera världens befolkning på sikt. Allt enligt FN:s Agenda 21 och Romklubbens önskemål. Nu behöver inte eliten dölja sanningen längre. De har redan vunnit den striden. Hans Rosling berättade för något år sedan att Al Gore gick fram till honom och nästan grät av lycka efter att ha sett Hans Roslings föreläsning. 

Myten har annars varit att vi lever i en "överbefolkad värld" och att "något måst göras!" (läs sterilisering, folkmord, destabilisering, ect.). Många har under flera år av hjärntvätt gått på överbefolkningsmyten. I synnerhet i väst har folk varit mycket hängivna och många valt att frivilligt inte ha barn, för att "rädda miljön" eller dylikt. I tredje världen där traditionella konservativa (överlevnads)värderingar varit starka, har eliterna haft svårare. Där har man istället fått köra med sterilisering via vacciner, folkmord via biståndsfinansierade diktaturer och destabilisering via finansiering av terror. Kampen för Agenda 21 har helt enkelt varit mycket mer aggressiv mot tredje världen. Västerlänningarna har å andra sidan varit så pass fogliga att de gått med på allt i stort sätt utan motstånd. 

Då kanske många frågar sig varför skedde detta på det viset? Om eliten varit besatta av att kontrollera världens befolkningsmängder sedan Thomas Robert Malthus publicerade An Essay on the Principle of Population på slutet av 1700-talet, så lär de ha känt till befolkningsutvecklingen med tanke på deras besatthet kring just det här ämnet. Och de gjorde det. På 1800-talet skulle industrialiseringen innebära en långsam men på sikt kraftig minskning av befolkning då varje generation framöver skulle få mindre barnkullar för varje generation. Industrialiseringen skedde dock främst i väst, inte i tredje världen. 

Om eliterna då var så besatta av befolkningskontroller, varför lät de inte även tredje världen industrialiseras och därmed få samma befolkningsutveckling som i väst? Svaret till det är mycket intressant, ty efter 2VK var just detta ett hett ämne inom City of London Corporation, IPPF, FN, Det Brittiska Parlamentet och The Population Council, i synnerhet i samband med 1949 års rapport från The Royal Commissin on Population baserad inom Cityn. 

Skulle man via industrialisering sänka tredje världens befolkning som man faktiskt egentligen önskade? Nej, istället lanserade man Romklubben, miljörörelsen och Agenda 21. Något som medvetet innebar ALLT för att hindra tredje världen från att utvecklas, få kraftverk, elförsörjning och industri. Varför då(?), kan man fråga sig. 

Svaret är simplare än vad man tror. Tredje världen är många gånger rikare än de redan utvecklade länder vad gäller naturresurser. Ett industrialiserat land med en stabil befolkning skulle ha inneburit för stora problem för eliten att utnyttja. Det fick helt enkelt inte accepteras. Se bara på hur FN behandlade Katanga på 50-talet i det smutsiga kriget i Kongo. 

Idag är i stort sätt alla länder i tredje världen slavar åt IMF, som när den helst vill kan plundra hur mycket den vill. Nu börjar dock plundringståget närma sig västerlänningarna. Därför släpps även invasionen fram. Den massinvandringen vi ser idag från tredje världen till väst kan lätt jämföras med folkvandringstiden. Något som kommer att orsaka stora problem för västerlänningar de kommande åren. 

Värst av allt, så spelar det ingen roll hur mycket statistik eller fakta som Hans Rosling rabblar upp. Hjärntvättade västerlänningar kommer fortfarande att tro på överbefolkningsmyten, och de kommer å ena sidan att avstå från att ha barn och å andra sidan kräva att andra inte heller har barn. Två val där alla förlorar. Förutom eliten så klart. För dem är det en win-win situation. 

Den groteska totalinvandringen är dessutom en perfekt storm nu. De europeiska länderna har redan gett upp sin suveränitet till EU. En internationell institution som haft som mål sedan dess början att avskaffa nationalstaterna. I praktiken är detta redan klart sedan Lissabonfördraget drevs igenom. EU har orsakat inre kriser sedan 2009, då folk med jämna mellanrum deklarerat att EU skulle ha dött. Det har nu gått 6 år sedan dess! Och EU lever och är än mäktigare idag än vad den var då. För varje kris har den bara blivit mäktigare. 
Drar man sig inte ur EU och FN, så har man dömt sina barn och barnbarn till evig träldom, under Den Nya Världsordningen.

1 kommentar:

  1. Kul att du är tillbaka. Det är med sorg man läser vad du skriver.Det bekräftas i allt snabbare tempo men patienter i dårhuset Västvärlden sover vidare.Vad skall ske för att de skall vakna?

    SvaraRadera