torsdag 18 juni 2015

Texas vill införa guldmyntfot!

Texas guld!

Texas verkar gå från klarhet till klarhet. Sedan den nya Guvernören Greg Abbott tagit över efter Rick Perry, har Texas bara blivit bättre och bättre. Skatterna har sänkts. Abbott har utmanat JADE HELM 15 och krävt de regionala miliserna att vara beredda för eventuella stridigheter med Obamas styrkor från USA. Abbott har även undertecknat fler lagar för att värna om texasbornas rätt att bära vapen och även skylta med dem (open carry). 

Men nu tar Abbott det hela ett steg längre. Han vill återinföra guldmyntfoten i Texas. Så ifall USA skulle kollapsa, skulle en Texas-valuta uppbackad av guld kunna snabbt ersätta den döda och värdelösa PetroDollarn. 

Inbakat i denna lagändring kommer Texas även att legalisera handel med guld och silver och att man dessutom kräver tillbaka sitt guld som finns i New York. Guld som Texas tvingades överlämna 1933. Utöver det vill lagstiftningen garantera att konfiskeringen av guldet som skedde i USA på 30-talet inte skulle kunna ske igen. Texas kommer alltså inte att erkänna liknande krav från Washington Corp. om att konfiskera och överlämna sina medborgares guld över till Staten. 

Totalt kräver Texas guld för värdet av 1 miljard dollar tillbaka från The FED. 


1 kommentar:

  1. Och nu meddelar Abbott att han tänker stänga gränserna och ta över ansvaret över gränsen till Mexiko som Staten (Washington) inte vill ta hand om.

    Den här Guvernören Greg Abbott blir bara bättre och bättre. En enorm skillnad jämfört med idioten Rick Perry.

    SvaraRadera