torsdag 18 juni 2015

EU STÄLLER KRAV PÅ SVERIGE!: INFÖR LAG OM "BAIL-INS"!

EU.
Den 28 maj utlyste EU ett krav för samtliga sina medlemsländer att införa lagar om så kallade "Bail-Ins". Samtliga länder utom 11 har redan infört lagar om Bail-Ins. EU har gett dessa 11 kvarvarande länder två månader på sig att införa nya lagar om Bail-Ins.

Bail-Ins var det som skedde i Cypern år 2013 då EU gick in och beslagtog pengar ur privatpersoners bankkonton. Nu vill EU kunna göra det här igen, fast inte bara i Cypern, utan över hela EU. Då ska alltså samtliga EU-invånarnas bankkonton vara tillgängliga för bankmaffiorna att kunna plundra.

Bland de 11 länder som fortfarande inte infört dessa nya Bail-Ins regleringar finns Sverige. Så nu ställer EU krav även på Sverige att anpassa sig till EU:s Bail-Ins regler. Jag har desperat letat reda på om något sådant har röstats igenom i Riksdagen, men hittar absolut ingenting. Om någon hittar något där får ni gärna höra av er.

Annars kan det här vara något som Regeringen självmant forcerar igenom utan att ens behöva ta hänsyn till Riksdagen, då parlamentarismen i princip redan avskaffats i Sverige. Den 28 juli är alltså deadline. Då ska även Sverige ha ställt sig in i ledet precis som alla andra EU-länder. Redo att plundra sina medborgares privata bankkonton. Förmodligen för att "rädda" Grekland eller föra över ytterligare pengar till Ukraina för att hjälpa NATO i sitt krigshets mot Ryssland.

Någonting stort verkar vara på gång! Och EU ligger mitt i gröten här! Se till att vara beredd! 

REUTERS.

5 kommentarer:

 1. Glöm inte heller att man redan stulit i stort sett alla pensionspengar, eller som de säger "lånat".

  Käbbel-Löfven är inget annat än en sketen nickedocka så Bail in införs nog utan debatt och order till Mattsson, Helin, Lifvendahl och Wolodarski om största möjliga tystnad som de lydiga globalistmarionetter de är. Lite som när de kuppade in den nya Grundlagen.

  Ett koppel idioter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir nog precis så.

   Försöker länka detta till folk. Men de blandar ihop det med en nyhet från januari som säger att privata konton försvinner om banken kraschar. Det har ju hänt förut.

   Här behöver inte ens banken krascha. EU kan komma in när som helst och plundra svenskars konton med vilken ursäkt som helst.

   EU behöver nog pengarna för att se till att Grekland blir kvar i Eurozonen och så ska de också hjälpa Ukraina i deras krig mot rebellerna också. Så det är mycket pengar att sätta sprätt på.

   Radera
 2. Vill dom inte folk skall ha sina pengar i europeiska banker?
  Fast "bail-ins" har vi redan haft en gång i Sverige - i form av "engångsskatt" på allt pensionssparande.
  Annars ser väl politikerna bail-ins som en ersättare för devalvering, något som sossarna använde flitigt ända tills man knöt den svenska kronan till euron och inte längre kunde fortsätta med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Fast då tog Sverige pengarna. Alltså våra Sossebanditer tog pengarna. Och de kunde bara göra det i någon krissituation.

   Nu skulle pengarna försvinna helt och hållet från landet. Alltså utländska banditer skulle få plundra fritt, utan att vår Stat, Regering eller Riksdag, skulle ha något att säga om saken. Och utan att det ens blir kris Sverige. Det räcker med att EU behöver pengar för deras projekt i Grekland eller Ukraina.

   Det allvarliga här är att ytterligare en del av vår nationella suveränitet försvinner. Det är inte själva Bail-Ins som är den stora nyheten här. Utan snarare att våra egna folkvalda får ingen som helst insyn i vad som sker när EU väl bestämmer sig för att plundra Sverige och svenskarna.

   Demokratiska val kommer i praktiken att vara verkningslösa då nationella partier och politiker kommer att bli maktlösa. Det är en del av Tony Blairs plan för det som de kallar den "postdemokratiska eran".

   http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2015/04/kallor-inom-mi6-eliten-planerar.html

   Radera
 3. Verkar som om EU ser stora problem framför sig och behöver så kallade "nöd-verktyg" att ta till ifall. Med tanke på dollarns snara krasch måste Europa norpa folks pengar inför den kommande krisen. Vi kommer givetvis att bli erbjudna "lösningen" på alla problem.

  SvaraRadera