lördag 27 juni 2015

Svart kvinna till våldsam attack mot vit mamma.

Det verkar som att många afrikaners "knock out game" inte bara spridit sig bland inhemska svarta amerikaner, utan även till den kvinnliga delen av denna befolkning.

I Rowlett, i delstaten Texas, i USA hetsades en svart kvinna till att angripa en vit kvinna. Den vita kvinnan satt med sin lilla bebis i knät när den svarta kvinnan gick till attack och drog ner henne och hennes bebis nere på marken. Till sist slet den svarta kvinnan bort den vita kvinnan ute på gräsmattan och började våldsamt att slå henne hårt med slag och sparkar riktade mot huvudet och ansiktet. 

Den lilla bebisen hörs skrika då hennes mamma blir ihjälslagen, samtidigt som mammans väninna försöker skydda ungen. Samtidigt står ytterligare en svart kvinna och en svart man och hejar på när deras vän våldsamt slår på mamman. Observera att den svarta mannen är så glad att han börjar dansa under misshandeln.

Polisen i Texas vädjar nu till invånarna i Rowlett att hjälpa till med att identifiera gärningsmännen till denna mycket råa misshandel. 

Trots att vi får höra en hel del om "rasism" och våldsdåd i USA, så har svensk PK-media så klart inte uppmärksammat denna mycket sällsynt råa händelse. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar