måndag 22 juni 2015

Fransk gatukonstnär "snyggar till" marxisters Statligt finansierad franskfientlig "konstverk".

Ung fransyska rättar till marxistisk "konst".
 I Paris styr marxisterna. Och där bestämde kulturnämnden att måla lite gatukonst finansierad av skattebetalarna med radikal feministisk tema. Istället för en kille med den socialistiska röda fanan, skulle det nu vara en tjej med den röda fana, med socialismens slagord. 

Och där det tidigare (i originalverket) stod "fransyskorna åt fransmännen", var det numera överstruket. (Alltså "fransyskorna åt fransmännen"), och under stod det numera "fransyskorna åt afrikanerna!". Så det var alltså ren radikal kulturmarxism som verket handlade om. 

Men en ung fransk tjej, som råkar vara gatukonstnär i ungefär liknande genre som Dan Park i Sverige, gick fram och gjorde om marxisternas Statligt finansierade förolämpningen mot fransmännen, med sin sprayburk. 

Över där det stod "fransyskorna åt afrikanerna!" sprayade hon om så det istället blev "fransyskorna åt fransmännen!". Hon sprayade även "COLLABOS" med stora bokstäver, som är en historisk hänvisning till kollaboratörerna som förrådde Frankrike under 2VK och samarbetade med Hitler mot Frankrikes intressen. Och underst sprayar hon att antirasism är ett kodord för antivit. 

När hon var klar och tagit bilder gick en afrikansk man fram och var mycket hotfull. Efter några ordväxlingar och en aggressiv ton från honom, sade han att han skulle "knulla hennes ras" hotfullt, innan han går därifrån. 

Tjejens gatukonst uppmärksammades stort och fick stor spridning efter att hon och hennes kompis lagt upp bilder och en YouTube video som förevigade händelsen. På franska Metro betraktar man det hela dock som en "attack" från "högerextremismen". 

1 kommentar:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zOBTlVPJuA8

    NEW Michael Tsarion Female Illuminati Interview - Truth Warrior May 2015

    Look especially at 1:34:00-1:37:00 And 1:53:30-1:56:30

    SvaraRadera