fredag 12 juni 2015

Anteckningar från Bilderberg 2015 Dag 1.

Bilderbergarna börjar rulla in.Det är fina Audi bilar som kör Bilderbergarna till Interalpen hotellet från flygplatsen i Innsbruck. Press For Truth lyckades fånga in bilarna då de tankade vid BP. 


Kvinnlig Bilderbergare på väg till mötet.
WeAreChange säger att de såg jesuittränade Peter Sutherland rulla in. Utöver honom var det svårt att se vilka Bilderbergare som kom. WeAreChange Schweiz tog sig ända bort till flygplatsen i Innsbruck för att få in bättre bilder för att se vilka Bilderbergare de kunde fånga in. Bland de första de lyckades fånga in var Googles Eric Schmidt. 

Eric Schmidt sågs tydligt.
Ni kan hitta fler bilder från WeAreChange Schweiz ifrån flygplatsen i Innsbruck här.

Annars lyckades Charlie Skelton fånga in en perfekt bild på Trine Eilertsen, från norska Aftenposten. Hon ska uppenbarligen vara med i diskussionerna om NATO. Många misstänker att Bilderbergarna försöker få till ett krig mot Ryssland för att rädda PetroDollarn från kollaps den här gången. 

Trine Eilertsen från norska Aftonposten, redo att göra PetroDollarns smutsiga jobb.
En Bilderbergare som fick stora problem var Mustafa Koc, från det mäktiga Koc-klanen i Turkiet. Hans bil fastnade i kontrollen utanför Interalpens yttre entré. Charlie Skelton beskriver hur besviken Koc var över fadäsen. Turligt nog var rutan nere och Skelton kunde tydligt se att det var Mustafa Koc som satt i bilen. 

Den mäktige turkiske miljardären Mustafa Koc fastnade vid kontrollen.
Koc verkade tycka att det hela var pinsamt. Han fanns ju trots allt med på listan. Snart började en kö bildas bakom Kocs bil med frustrerade Audibilar som ville komma fram snabbt. 

Skelton ropade och försökte vinka på Koc. Koc såg fortfarande besviken ut, men nickade till Skelton. Skelton bad då om ursäkt över läget, var på Koc svarade med "ingen fara". 

Skelton frågade honom ifall han såg fram emot konferensen. Koc log och svarade ja, att han såg väldigt mycket fram emot mötet. Skelton försökte fråga om vad Koc tyckte om valresultatet i Turkiet, var på föraren stängde igen rutan innan Koc hann svara och bil drog iväg upp för berget mot Interalpen hotellet. 

Det är en spännande artikel som Skelton skriver. Och han nämner också det intressanta i att Grekland är ett utav ämnena som ska diskuteras, samtidigt som inte en enda grekisk politiker sägs vara på plats. endast tre greker finns med på listan. En storföretagare och korporativist och så två från olika hellenistiska tankesmedjor. 

Å andra sidan finns ECB och EU-kommissionen på plats tillsammans med HSBC, Santander, Deutsche Bank, och en massa olika bankmaffior som alla tidigare blivit dömda för ekobrott, och som nu har pengar som de vill kräva tillbaka från Grekland. Om något borde grekiska politiker också finnas på plats. Inte ens oppositionspolitiker eller mediamoguler från Grekland finns med i år. Så allt mer tyder på att EU kan tänka sig köra över Grekland. Särskilt med tanke på att deras nuvarnade kommunistiska regering vill göra allt för att stanna kvar inom Euro-zonen. 

Utöver det har vi bara fått fram ett officiellt uttalande från Bilderberg nu. Och det kom fram till The Washington Times. Där förklarade Bilderberg officiellt att de är mycket nöjda med uppmärksamheten som de har fått.
Samtidigt blir säkerheten bara mer och mer absurd.
ID-kontroller ska ske på folk med inspelningsutrustning, långt utanför Interalpen Hotellets område.

2 kommentarer:

 1. Så de vill ha krig mot Ryssland, så varför attackerar de inte? Jag menar dessa halvapor borde väl attackera rakt av? Vad väntar de på? Har de kommit på att deras NATO-legoknektar inte alls är särskilt lojala? Känns som om de är mycket medvetna om att hela konflikten med Ryssland är BS, visst några hjärntvättade sodomiter inom NATO är säkert villiga att dö för att de ska få sprida sin bögpropaganda i ett erövrat Ryssland men de utgör inte speciellt många bland legoknektarna.

  Sen undrar jag om dessa halvapor till Bögerbergare kommit på att någon som slåss för sitt hem är mycket farligare än en legoknekt? Men vill de ha krig så är det bara attackera, de behöver få sig en väckarklocka där deras egna börjar dö för Ryssen har garanterat sovande celler i Väst som är kapabla till både det ena och det andra.
  Vidare lär det kunna bli så att jihadisterna i det läget väljer att börja terrorisera, lägg därtill nazistgrupperingarna som kan se sin chans precis som i Ukraina och de är knappast lojala till Bögerbergarna.

  Vidare lär det finnas andra grupperingar som kan se sin chans att börja avrätta diverse politiker och annat pack i diverse terrordåd.

  Märks att det är en massa åsnor som är med i Bögerberg.

  SvaraRadera
 2. Sen kan jag även tänka mig att diverse kommunistgrupperingar kan se sin chans att skapa sina egna utbrytarrepubliker.

  Märks att de inte vet vad de håller på med överhuvudtaget. Kortsiktigt tänkande deluxe.

  SvaraRadera