torsdag 12 juni 2014

Stefan Löfven garanterar Statsfeminism om han vinner valet!!!Med endast tre månader och två dagar kvar till valet 2014, garanterar nu Stefan Löfven att om han vinner valet, så ska han tvångskvotera inkompetenta kvinnor in i bolagsstyrelser.

Det var under ett familjefientligt möte i Malmö som Löfven delade ut Socialdemokraternas löften. Där presenterade han 15 punkter för Sossarnas familjefientliga politik. Bland annat, att om inte några radikala förändringar skulle ske, gällande könsfördelningen i bolagsstyrelser, så skulle han ta till tvångskvotering för att rätta till marknaden, till den vision som familjefientliga socialister har.

- Ser vi ingen påtaglig förbättring kommer vi att införa en lag om kvotering, sa Löfven.

Så då vet folk att en röst på Sossarna i September är en röst på femiscism.

DN.

5 kommentarer:

 1. Inte förvånande att en man som är ett barnhemsbarn och troligtvis helt saknat manliga förebilder i sitt liv och är väldigt feminin i sina åsikter vill ha Statsfeminism.
  Det är ganska klassiskt bland "män" som enbart uppfostrats av kvinnor, kryllar av faderslösa pojkar i förorterna. Speciellt mulatterna brukar sakna fäder och de agerar därefter då de helt saknar riktlinjer och detta adderat med ett kvinnotänk.

  Wallenbergarna vet vad de gör när de plockar in en sån rikssopa som Löfven, vi snackar duktigt skadat gods som kan leda agenda vidare.

  Vidare så är han ju väldigt pro-öppna gränser. Sossarna blir nog förvånade när Expo-Stefan fortsätter eller kanske t.o.m. utökar Reinfeldts vansinniga invandringspolitik.

  T.ex. den här artikeln han skrev tillsammans med terroristen Robert Aschberg:
  https://www.ifmetall.se/ifmetall/home/content.nsf/aget?openagent&key=aschberg_och_lofven_quot_ga_inte_pa_forsoken_att_skrammas_quot

  när Löfven var IF Metall fackpamp, samma arbetsplats som har finska konvertissan och muslimska terroristen Helena Benaouda bland sina anställda... skulle inte förvåna mig om Löfven har kopplingar rakt in i jihadrörelsen i Sverige som Helena Benaouda är något av en grand old lady i (hennes svärson var ju en av de som var på väg till Jyllandsposten för att mörda alla journalister där och hennes dotter har ju åkt fast i Pakistan och någon annan plats för terrorism men där troligtvis Carl Bildt något av jihadismen beskyddare köpt tillbaka dessa varelser).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, visste inte att Löfven var barnhemsbarn.

   Dom kanske förberett honom för att ta över som Statsminister, redan som småbarn. En 100%:ig produkt av Socialdemokraternas bygge.

   Kopplingen till Helena Benaouda är också intressant. Fackfascisterna är nog bland det absolut värsta som hänt Sverige.

   Radera
 2. Nämns blandat annat här:
  http://www.svt.se/nyheter/sverige/stefan-lofven-inte-helt-okontroversiell

  för att sedan hamna i fosterhem och sådan barn verkar ofta fara illa, vidare så får de ju reda på att de var oönskade (med sossarnas politik så hade han aboterats, vore intressant att få reda på om han är pro-abort, jag tror nämligen han är det) och det kan nog vara en chock och skapa kriser för ett barn att vet att den var oönskad, så han kan nog drivas av ett hämndbegär precis som mulatten Reinfeldt som verkligen hatar Sverige och det Svenska. Vi får se när han kommer till makten i hösten vad han hittar på för galenskaper, skulle inte förvåna mig om han är värre än Reinfeldt, han är ju trots allt sosse och sossar har närmast ondskan i blodet, hela ideologin är ju en orgie i stöld och mord.

  SvaraRadera
 3. VEM ER HAN ?ER HAN INDVANDARE ?FRÅN PAKISTAN?

  SvaraRadera