söndag 14 april 2013

Leo Zagami: Beppe Grillo arbetar åt frimurarna.

Frimuraren Giancarlo Casaleggio är mannen bakom Beppe Grillo och hans 5-stjärninga rörelse, starkt påhejad av media. 


USA:s ambasadör fick skarp kritik då han uppmanade studenter i Rom att rösta på Beppe Grillo. Goldman Sachs Jim O´Neill gjorde sin egen hyllning av Beppe Grillo och sade sig vara spänd inför en framgång för Beppe Grillos 5-stjärniga rörelse. Och även Washington Post skrev sin egen hyllningsartikel till Beppe Grillos revolution i Italien. Så det kanske inte är så långsäkt att utgå från det som Webster Tarpley tidigare hävdat, att Grillo är i själva verket Washington Korporationens förlängda arm.

Men det finns mer till Beppe och hans grillini än stöd från Washington. Få känner till att det finns en man bakom pajasen. Giancarlo Casaleggio heter han och är den som är Grillos politiska guru. Någon som beskrivs som en hippie. Han har pekats ut som frimurare, men själv förnekar han detta. I hans film, Gaia, kräver han radikala tilltag för att rädda planeten från miljöförstöring. Så vi förstår nu varifrån Grillo får sin Agenda 21-policy ifrån.

Casaleggio har anklagats för att vara en frimurare, men detta förnekar han. Trots all den ockultiska symbolism som finns i hans film. Detta bör påminna mina gamla läsare om det FN kontrollerade ZeitGeist-rörelsen som var ganska stor för några år sedan, och som faktiskt fortfarande är aktiv och härskar bland okritiska människor (främst ateister).

Casaleggio var ledande inom internet via sitt Milanbaserade IT-företag Casaleggio Associates. Där pratade han en hel del om politik och till och med snuddade in på ämnet Bilderberg. Men gick inte mycket längre än så. Komikern Beppe Grillo blev tidigt en fan och kontaktade honom. Detta skulle bli början till den 5-stjärniga rörelsen.

Casaleggios budskap är mycket apokalyptisk och går hand i hand med de idéer som Romklubben försöker sprida gällande miljönfrågor. Han förespråkar även en "Ny Världsordning" där IT ska ta över.

Men redan i höstas gick Leo Zagami (föredetta illuminist) ut med att avslöja Casaleggio som frimuraren bakom Grillo. Något som inte uppskattades av alla grillini som varit mycket aktiva på nätet.
7 kommentarer:

 1. Ouch!

  Känner du inte till att Leo Zagami är en tvättäkta dåre?

  Killen som var "illuminati" var dels medlem i pedofil och dödskulten islam och sedan medlem i pedofil och dödskulten katolska kyrkan efter att han "kommit ut från illuminati" och sedan startade han sin egna religion Matrixism.

  Den killen har trovärdighet minus 5 miljoner.

  Här min bevisföring mot Leo Zagami.
  http://www.smokescreendesign.com/leo-zagami.html

  där sprang du på en ordentlig mina min vän.
  Han har ungefär lika stor trovärdighet som David Icke som även han tror sig vara Jesus precis som psyko-Leo. Du vet det finns människor som är mentalt sjuka, Leo är en av dessa.

  Här vidare skriver han själv om sin religion Matrixism:
  http://www.myspace.com/leozagami/blog/475683110

  Det fanns tidigare även klipp på youtube där Zagami sprang runt och predikade sin matrixism och att han var Jesus.

  Vidare så visade sig hans profetia om tribulation vara helt fel:
  http://henrymakow.com/001870.html


  så han är numera även en konfirmerad falsk profet, det är skickligt jobbat. Ungefär som han Harold Camping om du minns honom som var i ropet 2011 med "Uppryckelsen sker 21 Maj 2011"?

  Du har missat att göra din research om den här snubben, finns ännu mer skit att gräva upp för den som orkar bege sig in i the wacky world of Leo Zagami.

  SvaraRadera
 2. Sen om den där Brillo räcker det inte med de tokerier han står för? Vad spelar det för roll vad han tillhör? Räcker det inte med galenskaperna han förespråkar för att veta att han är dåligt, precis som Leo Zagami?

  Du vet ibland så är båda sidorna som presenteras fel :D

  Ungefär som nazister och globalister, båda är fel.

  SvaraRadera
 3. Den här artikeln talar mer om Leo psykutflykter:
  http://www.projectworldawareness.com/2012/07/illuminati-convert-to-islam-issues-warning-lets-make-this-even-steven/

  Intressanta bitar:
  "Until his forced departure from Norway in 2008 has been affiliated with people connected with the gnostic congregation in Oslo (Ecclesia Gnostica Norvegia)."

  "Since 2009 Leo proclaimed himself the Prophet of Matrixism: Neo Leo Lyon Zagami"

  Vilket inte är så konstigt på ett sätt, filmen Matrix är ju hardcore gnosticism, så inte speciellt konstigt att han själv rörde sig i norska gnostiker kretsar.

  Här en ok video som avslöjar the Matrix och dess gnostiska "evangelium":
  http://youtu.be/wdUwgkGi8wI

  En av Wachowski bröderna såg sedan till att skära av sin penis och bli "kvinna". Laurence "blev" Lana...
  http://www.thehollywoodgossip.com/2012/07/matrix-director-sex-change-larry-wachowski-now-lana-wachowski/

  men iaf gnosticism är en form av satanism vilket visar att Leo själv hela tiden varit en satanist, han må vara korkad nog att tro att han slåss mot Satans krafter men i själva verket är han en del av det hela.

  SvaraRadera
 4. Leo Zagami är vad jag vet fortfarande muslim. Men om du nu säger att han är "matrixist", så kanske han är det. Har inte hållit mig uppdaterad om honom.

  Jag håller verkan med Leo Zagami, eller Webster Tarpley, fullt ut. Men att de båda går till attack och avslöjar Beppe Grillo som kontrollerad av eliten är i det här fallet intressant. Jag respekterar de båda nämndas research, men uppmuntrar folk att vara kritiska.

  Leo Zagami gör hur som helst rätt, med att avslöja Casaleggio som ytterliggare en frimurare. Och det är det som är det intressanta just här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Poängen med vad jag försöker säga är att Leo är lika mycket Satans son som Grillo. Visst det är bra att de hugger ner varandra men just Leo är en väldigt otrovärdig källa, Grillo framstår som seriös i jämförelse med Leo.
   Leo är helt borta. Glöm den snubben han är lika mycket fiende som alla de han exponerar, då är frågan varför han hugger ner sina egna...

   Radera
  2. Otrovärdig = Icke trovärdig.

   Radera
  3. Zagami känner mycket väl de italienska frimurarna. Så det är i det här fallet mycket intressant. Och relevant för att avslöja Grillos roll i vad som sker i Italien.

   Detta betyder inte att jag stödjer hans idéer i övrigt.

   Radera