söndag 25 mars 2012

Obama var en utbytesstudent från Indonesien!

Det är World Net Daily (WND) som avslöjade den fenomenala nyheten i veckan efter att ha släppt en intervju med brevbäraren, Alan Hulton, som var brevbärare åt familjen Ayers. Det är tydligen så att föräldrarna till den vänsterextreme terroristen Bill Ayers (från Weather Underground terrorgruppen) hjälpte USA:s nuvarande president ta sig igenom skolan i Chicago. Fadern, Thomas Ayers, var president för Commonwealth Edison. Och en hängiven marxist.

Alan Hulton berättar i intervjun om ett samtal, tidigt under 90-talet, med modern, Mary Ayers, där hon berättar entusiastiskt om en svart utbytesstudent från Indonesien som de skulle hjälpa till igenom skolan. Något år senare träffade han den svarte killen och att han var på plats för att tacka familje Ayers för sin utbildning.

Det sista Hulton fick höra från utbytesstudenten (Obama) var att han sa "Jag ska bli president".

Och enligt Hulton så är det ingen tvekan om att den killen han träffade och pratade med hos familjen Ayers på början av 90-talet är idag president Barack Obama.

WND har släppt ett kort inslag från intervjun som nu har spridits ute på nätet.


5 kommentarer:

  1. Lägg även till den Black Liberation Theology kyrkan han gick till i nästan 20 år hos den svarta rasist marxisten Jeremiah Wright
    http://en.wikipedia.org/wiki/Black_liberation_theology

    Black Liberation Theology är ju en marxist doktrin.

    Obama’s Racist Pastor: God Damn AmeriKKKa
    http://www.stoptheaclu.com/2008/03/13/obamas-racist-pastor-god-damn-amerkkkica/
    Obama’s Marxist Liberation Theology Church
    http://faultlineusa.blogspot.se/2007/03/obamas-marxist-liberation-theology.html
    Obama’s Racist, America-Hating Church
    http://sweetness-light.com/archive/barack-obamas-church-ultra-left-and-afrocentric
    Obama’s Race-Obsessed Church...
    http://www.brutallyhonest.org/brutally_honest/2008/01/obamas-race-obs.html


    USA har en neger-rasist president som tillråga på allt även är marxist, muslim och satanist.

    SvaraRadera
  2. Obama är inget av -ist. Han är ingenting och valdes i tidiga 80-talet av Zbigniew Brzeainski för "skolning". Mannen i fråga kunde kommit från en annan planet. Har läst två böcker om Seatoro aka Obama skrivna av Webster G Tarpley ( www.tarpley.net ). En skrämmande läsning ty det visar att hela västvärlden lever i feudalism och frihet finns bara som en uttjänt slogan. Tarpley har varnat redan innan val 2008 att Obama (om han blir utvald) blir den mest farlige av alla och krig står på agendan. Profetiska ord. Den nya exekutiva order NDRP som diktatorn skrev på den 16-e mars BETYDER ATT ALL PRIVAT EGENDOM KAN KONFISKERAS OCH FOLKET KAN TVINGAS ATT ARBETA FÖR STATEN UTAN ERSÄTTNING...ÄVEN "IN PEACE TIME". Det var inte ens en notis om det i våra sanningskanaler och mina inlägg (SVD) togs bort omedelbart. Det är bäst att vänja sig vid tanken att vi kan få en släng av samma. Barbari, fascism är det som den sk fria världen står för just nu. De flesta lever i en konfortabel ovisshet om sakernas tillstånd. Jag hoppas att DU kan publivera info om NDRP ty det är den sista spiken i frihetens kista.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mkt bra poäng.

      Tror dock inte att Obama kommer att utnyttja NDPR förens efter valet. Vinner han (vilket jag tror han lär göra) kommer han att bli diktatorn.

      Radera
  3. Obamas personlighetsanalys; http://www.youtube.com/watch?v=AmwNrNaTcs4

    SvaraRadera
  4. Vi vet förstås inte NÄR de skall officiellt implementera den olagligheten. Jag har läst flera böcker om Hitler. Finner samma krafter bakom, samma koncept och samma tillvägagångssättet. Helt otroligt att våra sanningskanaler är HELT tysta men jag är inte förvånad.

    SvaraRadera