torsdag 4 april 2013

Vinterkylan kvar i april.

Vinterkylan biter sig fast, åtminstone där jag bor. Här går det fortfarande utmärkt att åka skridskor ute i närmaste sjö eller å utan någon större risk att isen bryter. De flesta verkar överens. Det är en lång vinter. Faktumet är att det är den femte långa vintern i rad. Och kallare kommer vintern att bli i både Nordamerika och Europa. Trots det så håller MSM på att basunera ut sin propaganada om "globaluppvärmning". Sanningen är att vår planet är i en nedkylningsperiod. Sedan mitten på 90-talet har vi kommit in i en nedkylningsperiod som kommer att dröja i några decenier. På grund av detta fick klimatfascisterna ändra sin retorik och istället börja tala mer allmänt om "klimatförändringar" som om det aldrig tidigare skett.

Men med tanke på att det nu blir kallare, så borde kanske åtgärder tas för att försöka förminska den här bördan. Agenda 21, tillåter dock inte detta. Etablissemanget har då bestämt att man ska satsa på så kallad "förnyelsebar" energi, för att klara av försörgningen. Detta kommer så klart inte att gå vägen, ty det är inte meningen att det ska gå vägen. Jag citerar från ett inlägg som Ingemar Nordin skrev på TCS i söndags under rubriken Kylan fortsätter.

"Kylan har medfört en hel del problem i Europa. Överdödligheten i Storbritannien är c:a 40 000, och energiproducenterna varnar för att man inte kommer att klara av att generera tillräckligt med värme och elkraft om inget görs. Till saken hör ju att de engelska politikerna helt ställt in sin energipolitik på att gynna s.k. ”förnyelsebar” energi sedan flera år tillbaka. Ingen tycks ha räknat med fem kalla vintrar i rad.
Samma sak gäller för Tyskland och deras politiker. Här har man ”gått före” genom sin energi-vändning och byggt ut vind- och solkraft i ett rasande tempo samtidigt som man avvecklar sin kärnkraft. Resultatet är skenande energipriser med förutsägbara svårigheter för de fattigaste hushållen och tysk industri.
Den kalla marsmånaden i Tyskland slår massor av rekord enlig Bild(översatt till engelska av P. Gosselin): Det är den femte vintern i rad som ligger under det normala, för Tyskland som helhet kommer mars månad att hamna 4°C under det normala och slå ett 100-årigt rekord, Dresden har haft de lägsta marstemperaturerna sedan 1917, Potsdam (där alarmistcentret PIK ligger) har fått de lägsta temperaturerna för denna tid på året sedan 1899, den lägsta maxtemperaturen på -3°C var den lägsta på 150 år i Berlin, och våren ligger nu c:a fyra veckor efter sitt normalschema." 

 Som ni ser så följer både Tyskland och England Agenda 21-strömmen. Sverige hakar på samma utveckling. Sverigedemokraterna, på grund av deras energipolitik, avskys och till och utsätts för en medveten censur från etablissemanget. Låt oss vara tydliga med att det inte bara är invandringspolitiken som är känslig i det här landet. Den verkliga anledningen till varför Jimmie Åkesson inte bjuds in till etablissemangets Nobelfest, är för att Sverigedemokraterna är de enda som säger ifrån elitens absolut viktigaste projekt, nämligen Agenda 21.

2 kommentarer:

 1. Ja de vet mycket väl att klimatet går i vågor.
  Och som du säger så är vi på väg ner i vågdalen nu från att ha varit uppe i toppen.

  TV4 hade en klimattroende åka till Grönland väl där fick hon lära sig av eskimåerna (inuiterna på PK språk) där fick hon förklarat av lokalbefolkningen att vädret går i 40års cyklar och anledningen till att isen smälte var för att det just då var del av den varma cykeln.

  Tror det gick upp ett ljus för henne och hon insåg att han blivit blåst av miljöfanatiker.

  Om Jimmie så är det väl flera olika anledningar? Mest roligt var att de bröt sin egna högt hållna tradition av att bjuda in alla partiledare i Riksdagen, fick de att framstå som de hycklare de är.
  Samtidigt som man bjuder in länders som styrs av diktatorer att man ens låter de ha ambassader i Sverige visar på det enorma hycklieret, jag hade jagat ut dessa med blåslampa. Ungefär som hycklarorganisationen FN som låter en massa diktatorer diktera villkoren och ens låter dessa vara med, redan där har FN förlorat all trovärdighet.

  SvaraRadera
 2. FIMBULVINTERN ÄR KOMMEN
  SNART SKALL SLAGET STÅ

  SvaraRadera