fredag 1 juni 2012

Tre landsförrädare identifierade i årets Bilderbergmöte! (från 31 maj)

Tre landsförrädare har nu avslöjats i och med att Bilderbergs ehum... "officiella" hemsida valt att publicera en lista på alla som kommer att närvara. Trots detta saknas en hel del givna namn, som tidigare källor menade skulle vara där. Den här listan är så klart inte den slutliga! Även om webbsidan säger så. Det dröjer några dagar till efter Bilderbergmötet innan vi får den fullständiga listan.

Men ni som är intresserade kan se hela listan här. Några korta kommentarer är att vi märker direkt att det blir allt fler kineser som dyker upp på Bilderberg. Nu har vi även en del ryssar. Men som sagt återstår att se innan vi får en mer 100%-ig lista av alla deltagare.

Men nu till de tre svenska landsförrädarna!:

Jonas Bonnier. 
Jonas Bonnier: VD för Bonnier AB. Tillhörande mediemogulfamiljen Bonnier, så klart. Den starkaste media ägaren bland svenska korporativa ägare.

Räkna med att DN, Expressen och TV4 ska få särskillda uppdrag, enligt spekulationerna bundna till andra svenska politiska figurer närvarande i årets Bilderbergmöte.Jacob Wallenberg
Jacob Wallenberg: Ordförande för Investor AB. Tillhörande Sveriges härskande familj, Wallenbergklanen, med tentakler långt in i svensk bankväsende, företagande och bolagsverksamhet.

Jacob Wallenberg har fått serafimordens jesuitiska medalj av frimurar konungen Carl Gastav Bernadotte. Jacob Wallenberg är en reguljär deltagare hos Bilderberg och anses vara gruppens mest aktive agent inom Sverige.

Bonniersklanen är underordnad Wallenbergklanen.


Gunilla Carlsson (M). 
Gunilla Carlsson (M): Nuvarande Biståndsminister och politiker åt Moderaterna. Extremt underskattad som landsförrädare även bland alternativa medier. Hon verkar dock vara nyckeln för Sveriges del i frågan om vilken roll Sverige ska spela för Bilderberg. I höstas skröt den Bonniers ägda tidningen, DN, om vilken roll svensk bistånd spelade för den "arabiska våren". Utan Sveriges insats via "bistånd" genom högteknologi till "hacktivister" i Nordafrika och Mellanöstern, så är det frågan om den "arabiska våren" någonsin kunnat vara möjlig. Den snabbaste växande utgiftsposten inom svensk bistånd går till just den här typen av projekt för att skapa "Twitter- och FaceBook-revolutioner". Detta förklarar även hur Bilderberg allt mer satsat på just unga IT-människor på senare år istället för de vanliga finansgubbar.

Som Gunilla Carlsson själv uttryckte det "Världens diktatorerska ska frukta svensk bistånd." Och det är precis så Bilderberg håller på just nu i Syrien. Sverige har satsat stort i teknologiskt stöd åt "hacktivisterna" i Syrien. Biståndsministern har på senare dagar kritiserat SIDA, syftet är dock inte att skrota den, utan att omforma den eller ersätta den med den typen av bistånd som Bilderberg vill se från Sveriges del.

Mer info kommer sen! Något säger mig att det kanske droppar in lite fler svenskar. Och så kommer jag så klart att uppdatera med fler anteckningar.

PS: Ser även att FT valt att anstränga sig något. 

3 kommentarer:

  1. Är inte Reinfeldt och Bildt där? De brukar ju åka dit och böga runt eller ville inte Wallenberg ha med de i år?

    Profetiskt kommer Ryssland och Kina spela stora roller så det är inte konstigt att det kommer fler såna för instruktioner.

    SvaraRadera
  2. Garry Kasparov är där också. En schakmästare som förvandlat till en rysk torped. Säker på att psykopaten Berezovski sponsrar dessa "demokrati" kämpar.

    SvaraRadera