lördag 30 juni 2012

Sannfinländarna avslöjar sanningen om det Sovjetiska EU.

EFD-gruppen i EU-parlamentet har gjort en utmärkt video om hur EU verkligen fungerar, hur lite makt medborgarna egentligen har inom EU och hur det är de som väljs i hemlighet, i själva verket är de som får vara med i de slutna möten där man tar besluten. EU-parlamentet är egentligen ceremoniell, då även den (som åtminstone är folkvald) har en kraftigt begränsad makt.

Den som leder oss igenom sanningen om hur EU fungerar är Sannfinländaren Sampo Terho. Han förklarar alla bedrägerier som egentligen pågår, hur man i Bryssel lyckats bygga upp en sofistikerad byråkratisk maskineri för att styra en agenda för mer maktcentralisering och hur eurokraterna själva kan bortse från sin egen EU-konstitution (Lisabonfördraget) när de väl passar och tillämpa de regler de vill när det är till elitens fördel.

Några fler av de som medverkar i filmen är Morten Messerschmidt från Danske Folkeparti och Nigel Farage från UKIP. Det är en dokumentär jag rekommenderar varmt, som sammanfattar det viktigaste punkter på mindre än 20 minuter.


2 kommentarer:

 1. OFF TOPIC:

  Blir det inlägg om almedalsveckan denna vecka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på om något intressant sägs eller sker, eller om något viktigt hamnat i skuggan.

   Radera