tisdag 19 juni 2012

Bankmaffian skjuter upp planer på bankhelg efter Samaras seger i Grekland.

Samaras köper tid. 
Insider info. Växlade nyligen mejl med en källa i England som menade att bankmaffian i DVD (Deutsches Verteidiguns Dienst, Tyskland) planerade en bankhelg för bankerna i hela EU(!). Han menade att om inte Grekland kunde ta tag i saken och genomföra den initiala överenskommelsen skulle det hela kräva mer tid och längre förhandlingar för att få igenom kraven. De hade tydligen inte tid med detta och övervägde då att släppa Grekland ur Euron och låta dominoeffekten slå till.

Därför diskuterade EU att införa diversa begränsningar "ifall" det skulle bli så att Euron skulle falla. Detta så klart för att "upprätthålla ordningen". Bryssel fruktade alla sortens våldsamma kravaller över hela EU. Man ville även hindra EU-medborgarna (undersåtarna) från att lämna EU. Och dessutom begränsa hur mycket pengar medborgarna skulle kunna få ta ut ur bankomaten och även diversa regleringar för transaktioner skulle läggas till. Man fruktade en flykt av medborgare till länder utanför EU. Och nej, massinvandringen av MENA skulle inte stoppas. Däremot skulle man hindra folk att ta sig ut ur EU.

Orsaken till detta skulle då ha varit den planerade bankhelgen som var tänkt att bli av om man bestämde sig att Grekland inte kunde komma fram till en kompromiss eller försökte skjuta upp förhandlingarna ytterliggare. Men nu blir det ingen bankhelg den här sommaren, eftersom Samaras vann valet i Grekland, så kommer man att gå vidare med den tidigare överenskommelsen.

Så man kan säga att Samaras räddade oss, men ändå inte. Planen om en bankhelg över hela EU finns kvar. det enda Samaras seger har gjort är att köpa oss lite mer tid. Enligt källan 6 månader. Så kring nyår kan de ge sig på ett nytt försök att få till sin bankhelg och släppa loss den ekonomiska terrorn över hela EU. Vi kan förvänta oss intensiv propaganda om att allt är lungt under hösten i Europa för att sedan plötsligt överraska med den planerade bankhelgen den kommande vintern.

Ett tips är att observera EU under hösten ifall de ger sig in på liknande diskussioner kring regleringar på EU-medborgare och transaktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar