söndag 17 juni 2012

Sammanfattning av Bilderberg 2012.

Innan jag ger mig in på en analys så ville jag ta upp några intressanta detaljer kring hur ett Bilderbergmöte går till. Jag tyckte det var intressant. Enligt källorna som jobbade inne på hotellet så hade de flera möten på gång samtidigt.

Så det är alltså inte en stor konferens, utan istället flera mindre konferenser som pågår samtidigt. Vissa av deltagarna går runt från möte till möte medans resten av agenterna stannar kvar. Varje konferens verkar avhandla ett eget ämne. Till exempel en om Syrien, i nästa rum var kanske ämnet om "klimatförnekarna" och i nästa skulle man ha kineserna osv osv.

Så mycket tyder på att många av deltagarna kanske aldrig riktigt hinner ens träffas. Det verkar dock som att de ledande figurerna agerar mer som övervakare eller handledare. Meningen är att skapa en konsensus som sedan kan lanseras för respektive ämne i alla olika områden.

Jag tyckte att det var ändå intressant att nämna för att förstå hur det hela går till. Vi minns förra året hur vissa deltagare var på väg in och ut under hela helgen. Det var alltså aldrig ett statiskt möte. Det är tror jag en viktig detalj för att få lite insyn i hur det hela går till.

Utöver det verkar det som att de fått lite underhållning. Källor talade även om bandutrustning på plats, så det skulle även tyda på en kvälls underhållning. Så lite intressanta detaljer här och var, men nu vidare till det vi fick fram.

Det fanns massor med ämnen som togs upp. Ni kan läsa lite kring dem i mina tidigare inlägg som ni kan se här (1, 2, 3, 4).

Men de tre största "snackisarna" verkar vara Syrien, Agenda 21 och Kina.

Syrien.

Syrien knyts ihop med hela CIA:s arabiska vår eller som jag föredrar att kalla det al-Qaida våren. Elitens mål är faktiskt att ta makten ifrån de sekulära socialisterna i MENA och överlåta makten till de muslimska frimurarfalangen med Muslimska Brödarskapet i främsta ledet. På det här sättet kommer man att kunna dra fram den clash of civilizations scenario mellan Islam och väst, man jobbat på sedan länge. Jag uppmanar läsarna att ta sin tid för att läsa The First Global Revolution, en bok publicerad av Club of Rome så tidigt som 1993. Redan här planerade man den arabiska våren, los indignados (i Spanien) och OWS-rörelsen. Och nu är det verkligen dags för alla ni socialister att vakna!!! Eran hat mot "bankerna" är något som utnyttjas av den globala eliten för att föra fram globalisternas mål för just internationell socialism!

Men tillbaka till Syrien. Bassma Kodmanis deltagande fick mycket uppmärksamhet. Och det har att göra med just ämnet Syrien. Kodmani som var född i Syrien men uppvuxen i Frankrike, visar vart Syrien är på väg. Islamisterna ska ta över landet kosta vad det må kosta, och nu verkar FN vilja vända sig till NATO. Även Sverige spelar en oerhört viktig roll när det gäller Syrien, främst genom biståndspolitiken. Utan den skulle "rebellerna" inte ha de kommunikationsmöjligheter och teknologi som de nu har tillgängligt. Och medierna arbetar stenhårt på att sälja krigspropaganda och vänsterimperialism till svenska folket. Det är egentligen helt otroligt, med tanke på hur anti-Bush och anti-krig svensk media tidigare varit. Detta förklarar även Bonniers närvaro i årets möte.

Sedan verkar det även som att man försöker övertyga Ryssland om att släppa taget på Syrien. Just detta är lite oklart. Men vi kan inte lita på en Vladimir Putin som bjuder in NATO på rysk mark sammtidigt som man utför militära övningar i USA. Det är något mycket märkligt som pågår. Men de enda stora förlorarna verkar bli folket i Syrien.

Agenda 21.

Mycket handlade också om allt inför Club of Romes miljöfascistiska mötet i Rio senare i år. Ledande miljöpartister från Tyskland och EU var inblandade i diskussioner kring att kriminalisra klimatskeptiker inom EU. Om det här blir verklighet kan det bli riktigt illa. Och det är kanske den värsta nyheten vi kunde fått ut från mötet. Vänta på att få höra mer om detta. Mötet i Rio blir även intressant i sammanhanget. Kom ihåg att de kommer att arbeta för denna konsensus under en period innan de vågar lansera idén i verkligheten. Men så länge fördummningen och indoktrineringen genom de statligt finasierade skolsystemet fortsätter, så kan vi räkna med att det här blir lag inom EU i en framtid inte allt för långt borta.

Vi har redan märkt tendenserna i befolkningen. Och jag fruktar att eliten verkligen kan lyckats med detta. Det är därför vi måste exponera Club of Rome. Jag skulle till och med säga att det är viktigare att exponera Club of Rome än Bilderberg. Men helst ska allt exponeras så klart.

Kina.

Allt fler kineser börjar dyka upp på Bilderbergmöten. Detta är en oerhört oroande utveckling och visar tydligt att vi inte är delad i en kamp mellan väst och öst, utan att samtliga grupper är överens om en och samma agenda. Jag skulle gå så långt som att hävda att de österländska element är än mer extrema än de västliga som åtminstone kan visa upp en fasad med sina fina ord kring yttrandefrihet och äganderätt osv. Detta är givetvist ett spel för gallerierna. Men det vore mycket läskigare om de faktiskt kom ut och erkände vad de verkligen ansåg.

Hur som helst, så är det tänkt att Kina ska få större kulturellt inflytande över väst och främst USA. Så håll ett öga på Hollywood. Ekonomiskt har Kina redan ett stort inflytande över USA. Kom ihåg att Obamas cash for clunkers var ett kinesiskt projekt för att helt förgöra amerikansk konkurrenskraft inom bilmarknaden. Det är tack vare det Kina lyckades komma ikapp USA på så kort tid som producent. Och snart är Kina på väg att helt dra ifrån.

Och alla korkade vänsternissar som alltid hatat USA kommer att ångra sig när kommunistiska Kina tar över som envåldshärskare. Även om jag gärna vill se vänstern ågra sig och få ångest. Så tycker jag inte det är värt att ge kommunistiska Kina komandot över världen. Kan ni tänka er Kina som världspolis under några decenier innan eliten tillslut sänker dem?

PS: Bill Gates och Mitt Romney var med på mötet i år enligt källorna trots att de inte fanns med på listan. Ifall fler svenskar än de som nämns på listan fanns på plats har jag inte fått någon info om. Men om läsare upptäckt något får de gärna lämna ett tips.

2 kommentarer:

 1. Det där med Kina känns mycket märkligt.
  De(?) underskattar nog hankinesernas möjlighet till renodlad nationalsocialism.
  Ser ingen anledning till att de skulle beblanda sig med den västerländska eliten. Varför inte bara bida sin tid och vänta ut västerlandets undergång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är de facto socialister likt Stalin, och eugenister likt Hitler, och dessutom korporativister likt Rockefeller.

   Chicoms avskyr sin egen kultur. Hankineserna är kulturellt försvagade likt svenskarna, fastän utan att räkna med massinvandrigen.

   Globalisterna avskydde och fruktade nationalisten Chiang Kai-Shek. Därför stödde de Moa och hjälpte honom till makten.

   Under Mao hade Kina varit igenom helvetet och tillbaka. Fram tills 70-talet då under Nixon kom väst överens med Kina om att låta deras industrier ta över. Det är därför Kinas ekonomi nu tar över.

   Rockefeller har länge haft fackföreningar från väst på besök och han har fått dem att reglera sönder arbetsmarknaden för att skicka jobben över till Kina. Idag produceras det mesta vi köper i Kina. De har tagit över helt för att de producerar mest och de gör det för att det finns ingen rättvis och fri konkurrens med WTO och fackföreningarna och dessutom Kyotoprotokollet och alla orimliga miljöregleringar. Detta har att göra med FN:s eugeniska Agenda 21.

   Kina fick rikedomen. Men de fick gå med på att reducera sin befolkning. Därifrån kom Kinas "one child policy". Som hyllats av FN, miljörörelsen och övriga mathuseaner som sprider Club of Romes propaganda om att jorden skulle vara överbefolkad.

   Så fort eliten är klara med att förgöra västerlandet ekonomiskt kommer de att överlämna Kina till vargarna och gå vidare.

   Radera