lördag 2 juni 2012

Anteckningar, uppdaring och info från Bilderberg 2012. (från 1 juni)

* Bilderbergare diskuterar mord på Ron Paul. 


Ron Paul. 
Tidigt på morgonen får Jim Tucker reda via sina källor inuti Bilderberg att några av deltagarna diskuterade om hur de önskade ett JFK-mord på Ron Paul. Samtalet skulle ha skett på lobbyn. De önskade Ron Paul död, då han varit så pass aktiv att de varit tvugna att skjuta upp datumen för sina planer. Intressant var dock att det inte var amerikanska Bilderbergare som önskade Ron Pauls död, utan nordeuropeiska (tyskar) enligt källan. Jim Tucker nämner det lite kort innan han tar sig lite frukost.

* Samtliga EU-medborgare skall chippas (666 Bestens Märke). 


Neelie Kroes (VVD). 
Ett utav namnen på årets tidiga lista var EU-kommissionären Neelie Kroes tillhörande de liberala holländska partiet VVD. Hon har tidigare uttryckt önskemål om att se till att samtliga laglydiga EU-medborgare får ett chip (666 Bestens Märke) på sig. Det blir på det sättet enklare för Bryssel att kontrollera sina medborgare (läs undersåtar). Nu har det kommit fram att detta har diskuterats under första dagen. Så alla vi som bor i ett EU-land har något att se fram emot.
* Planer på störtandet av Al-Assad. 


Bassma Kodmani. 
Ytterliggare ett ämne som diskuterats under första dagen var störtandet av Syriens nuvarande regim. Man vill få bort Assad och överlåta landet till de islamistiska rebellerna. Den främsta deltagaren i det här ämnet verkar vara en kvinna från Syrien vid namn, Bassma Kodmani. Hon har tidigare figurerat en hel del i de etablerade medierna, är en stark anhängare av den "arabiska våren" och är talespersonen för SNC (Syrien National Council) som sammarbetar med rebellerna och oppositionen till Syriens regim. De är för närvarande baserade i Istanbul. Så allt mer tyder på ytterliggare en aktion från NATO, kanske redan under sommaren. Efter massakern i Houla förra helgen, har massmediarna utnyttjat detta till NATO:s fördel för att fördömma Assad. Detta trots att vittnen på plats tydligt kunde beskriva händelsen och säkerställa att de som begick massakern var rebellerna och inte Syriens militär(!), så som massmedia beskriver det.

* Drottningens vakt. 


Drottning Beatrix från Holland. 
Häxan tillika Drottningen Beatrix från Holland (tillhörande Den svarta adligheten) är tydligen på plats. Och det är tydligen hennes vakt som fått befälet över säkerheten för Bilderberg. Vakten är enligt beskrivningarna är en storväxt snygg blondin vid namn "Sheera", som går runt och skäller ut hotellets anställda och delat ut order åt de amerikanska vakterna. Något som retat upp både anställda och motdemonstratörer på plats, alltså att en utländsk kvinna dirigerar amerikanska säkerhetsvakter.

* Alternativ media arresterades utanför. 


Minst en medlem från AFP (American Free Press) har arresterats utanför hotellet. Ljud och bild finns hos TheIntelHub.

* Svinet Kissinger anländer till Bilderberg 2012 (den 31 maj). 
* Inuti lyxhotellet. 


Det är det här biståndsminister Gunilla Carlsson och Co kommer att få se när de kommer in till hotellet.* Locket på gäller fortfarande för de flesta inom MSM.

Den amerikanska vänsterns Lawrence O`Donnell från MSNBC, hävdar att han är helt ignorant gällande Bilderberg. Hans arrogans och hyckleri är både vidrig och skrattretande.* Övrigt.

Det har även spekulerats kring val av vicepresidentkandidat åt Romney, och även andra figurer som ska aktivt stödja Obama, dock inget man har fått bekräftat från källorna inuti Bilderberg.

Jag återkommer med mer info, fler anteckningar och uppdateringar senare!

18 kommentarer:

 1. Mark of the Beast
  http://his-forever.com/a_03_30_07.htm

  Folk kommer ju ta det rakt av, kommer inte behövas mycket tvång, kan man få något så värdelöst som Facebook att få miljoner och åter miljoner drönare att hänga ut sina liv där inklusive kriminella som lägger ut hela sina nätverk på facebook (*facepalm*) så lär man kunna få alla dessa som har 666 i sina namn på nätet (ser tusentals och åter tusental på youtube som heter saker som drgon666, pinkboy666, 666yeah och förvånande nog så är de ofta ateister), som med filmen Prometheus och sin crossbreed nephilim propaganda som kom ut 33 år efter Alien (ingen slump) och Ridley Scott säger "filmerna delar DNA" haha han hittar ju helt vidöppet, eller för att citera DN:
  "Eller som Scott föredrar att säga: de två filmerna "delar samma dna”."
  http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/noomi-rapace-redo-for-prometheus-premiar

  Har ju alltid med Triple Helix att göra och självklart så hittar vi en fallen angel som ledare över experimentet i filmen.

  SvaraRadera
 2. Mordet på Ron Paul? Han jobbar ju för Romney. Ron Paul är en annan lögn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag censurerar inte idioter, om det var det du undrade.

   Radera
  2. Innan du använder en sarkastisk ton så är det bättre att ta reda på fakta. Inget är som det synes vara. Paul är ingen messiah.

   Radera
  3. Jag har aldrig sagt att han är en messias eller helt felfri för den delen. Jag kan inte låta bli att vara sarkastisk när du tar upp något som kommer från Webster Tarpleys felaktigheter gällande Ron Paul.

   Det är precis som dårarna som tror att Bilderbergaren Peter Thiel kontrollerar Ron Paul. Det är snarare du som gått på billig propaganda precis som Tarpley och alla LaRouche:are.

   Faktumet kvarstår. "De" vill mörda Ron Paul.

   Radera
  4. Vakna. Brutalt och sant.
   http://www.youtube.com/watch?v=LTf4yV6OEkU&list=UUNNFQAkiWx5mpPVjutIiBvw&index=1&feature=plcp

   Radera
  5. Vakna själv! Och väx upp dessutom!

   Det var snarare brutalt sk*tsnack.

   Den Nya Världs Ordningen är inte en finansiell idé i sig. Utan en progressiv andlig idé. Bankerna har ingen makt om det inte är för staterna.

   Den där dåren du länkar till verkar vara ytterliggare en ateist som fastnat i drömen om statens förträfflighet. Därmed förespråkar han socialisering av centralbanken. Något som vore antingen värre eller helt verkningslöst.

   Inte konstigt att ateisterna hyllar kommunisterna i Syriza. Jaja, fortsätt försvara Euron, så får vi se hur långt alla ni LaRouche-lärjungar kommer med det.

   Han verkar dessutom tro att Bilderberg är "eliten", när de egentligen endast är en Round Table Group. Dom är ingenting. En samling agenter. Inget mer.

   Så ta och vakna nu! Köp dig en KJV eller Geneve Bibel och läs på! Det är mitt råd.

   Radera
  6. OK, ..så vad exakt är din lösning på det lilla problemet? Skall du skriva en petition till Påven...eller ännu bättre till jesuiternas uber den bsvarta Påven? Du har välnnåt gemensamt med katoliker som t ex tro på Den Osynlige. Det verkar som Du har alla svar ty du har en RELIGION. Är den baserad på den obefläckade? Min sarkasm är lika mycket värd som din. och det är ta mig belzebub konstigt att du som står för DE ENDA SANNINGEN skall kalla mig för en idiot? Är det kristligt? Jag svarar; ja, det är just den mänskliga institutionen som heter Kristendom AB som står för de värsta brotten som man har begått i Jesu namn, förstås. Ciao!

   Radera
  7. Du kan ingenting om Kristendom. Detta är uppenbart för alla som läser dina inlägg. Följ mitt råd, så kanske du kan lära dig något om Kristendom istället för att plocka fram halmgubbar mot Kristendomen.

   Det du behöver veta står i Bibeln. Gör lite research själv. Sen kommer du att inse att dessa Round Table Groups består av agenter. Precis som Rothchilds. De är ingen "Elit"! De är hofjuden! Den Svarta Adligheten har fortfarande bestående makt, men de precis som förr är underordnade Vatikanen, som i sin tur styrs av kvarlevorna från Aragoniens Tempelriddare (jesuiterna). De har samma hedniska filosofi sen urtider.

   Det är dessutom uppenbart att du befinner dig så långt ifrån någon form av förståelse för Kristendom då du är som fastlåst i tron på Statens förträfflighet. Lyndon LaRouche och hans lärjungar kommer inte att rädda dig.

   Radera
  8. vi är på samma sida av historieskrivning men jag har min egen tolkning av "övernaturliga" krafter.

   Radera
  9. Jag talar inte om "övernaturliga" krafter.

   Du har uppenbarligen inte koll på vad det är som driver eliten, och än mindre vet du vad den Nya VärldsOrdningen är.

   Detta vet du inte, just på grund av din okunskap om just Kristendomen.

   Radera
 3. Känns ju ganska hopplöst överlag det här, va...

  SvaraRadera
 4. Du kallade mig häromdagen "idiot" och förlöjligade bl a Webster Tarpley. Här är kvitto på att Paul klanen är en sailout till Romney. Jag tycker att du kan åtminstone erkänna att även du, du som kallar sig själv opåverkad, felar ibland.
  Mycket nöje;
  http://www.youtube.com/watch?v=LPeigOmJ4zE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer att jag kallade dig för en idiot för några veckor sedan. Och du förblir en sådan enligt mig. Synd att du tar åt dig på det viset.

   Webster Tarpley är bra när det gäller vissa grejer som avseende underrättelsetjänstens agerande. Och därför har jag honom som länk på min sida. Han har mycket intressant info. Men han är lika platonsk som LaRouche då han är en utav hans lärjungar. Därmed blir de en del av problemet när de ska försöka vaska lösningar.

   Jag har aldrig hävdat att jag inte felar. Och jag har även tydligt påpekat att Ron Paul inte är felfri. Ron Paul stödde den Knight of Malta marionetten Reagan. Detta trotts att han hade mkt bra att komma med retoriskt.

   Vad gäller Rand Pauls uttalande så är det inget "kvitto" på ett sellout. Han har från början sagt att han skulle stödja den republikanske kandidaten oavsett vilken kandidaten blev.

   Både Ron Paul och Rand Paul är båda republikaner. Ron Paul stödde tom Bush 2000. Och han gick aldrig ut för att anmäla (impeach) Bush 2008. Paul klanen är och förblir republikaner. Det har dom alltid varit.

   Jag har verkligen svårt att förstå förvåningen, i synnerhet när Rand Paul alltid sagt att han skulle stödja den republikanske kandidaten 2012 oavsett vem det skulle bli.

   Ta inte åt dig. Men min syn är att du är dessinformerad eller åtminstone ignorant. Det jag kan ställa som krav på dig är att vara mer kritisk till WTs platonska ideal om statens förträfflighet.

   Radera
  2. Tar inte åt mig. Känner vi varandra? Trots det uppenbara som har hänt vidhåller du att tala i nedsättande ton. Du är ju bra patetisk. Märkligt hur lätt du dömer andra. Du är högst en påverkad själ och att uttala sig med en total övertygelse + ,igen, fördömmande av andra som vågar ha en annan syn på saker, är ingen höjdare. Du lever enligt dogm(er). Ciao!

   Radera
  3. Jag kan inte bedömma ifall du skriver pga illvilja eller om du bara är en idiot, som jag sa tidigare. Och det är min syn.

   Du sa aldrig "jag tror att RP är en agent åt Romney". Eller "jag anser att du har fel". Utan din ton var direkt att "så här är det ocdh RP är en lögn".

   Jag avfärdar dig först som en dessinformerad dåre för att jag trodde inte att du kunde vara allvarlig. Sen visade det sig att du var det. Och därmed bekräftade din dumhet iom att du ej var någon troll.

   Nej, vi känner inte varandra. Och just därför ska du inte ta åt dig och överreagera och låtsas som att du inte haft en nedsättande ton mot mig, när det var du som inledda det hela på det viset.

   Radera
 5. Vad tros om Rand Pauls senaste move? Intressant att de händer samtidigt som Bilderberg sagt att de vill se Ron Paul död?
  Räddar han sin far med detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rand Paul sa från allra början att han skulle stödja den republikanska kandidaten oavsett vem kandidaten skulle bli. Uppståndelsen visar mest att folk inte är särskillt uppmärksamma.

   Radera