måndag 25 juni 2012

Kommunister sätter Sverige på världskartan när det gäller korkade förslag.

Minns ni Viggo "sittkiss" Hansen, kommunisten från Sörmland som spenderar skattebetalares pengar och tid på att utreda och begära en reglering som innebar att det skulle vara ett krav för män att sittkissa. Detta hör så klart till många utav globalisternas agendor, då man dels trycker fram den uraniska agendan med könsneutralitet, ger mer makt till staten över individer och även lämnar en lucka för att i framtiden införa kameraövervakning inne på toaltter för att kontrollera att individer följer statens begär.

Denna sjukt konstiga nyheten togs upp av den svenskbaserade engelskspråkiga The Local för att sedan explodera bland de etablerade internationella medier. HuffPuff bland andra tog upp den sensationella nyheten. Läser man kommentarerna gör de flesta narr av Sverige. Och vissa bekräftar vilket feministisk helvete Sverige egentligen är.  Det är då ingen överraskning att nyheten kom ifrån en utav globalisternas favoritländer, nämligen det extremt progressiva Sverige.

Här har ni kommunisten Viggo "sittkiss" Hansen själv i ett nyhetsinslag.Vloggaren HowTheWorldWorks tog upp detta.Även Infowars tog upp nyheten.PS: Vill bara tillägga att jag lägger ingen värdering i hur människor väljer att urinera. Att vissa forskare menar att det är bättre för hälsan är också irrelevant. Här handlar det om en fråga som politiker inte ska ha att göra med. 

2 kommentarer:

 1. Detta är helt absurt. Jag står för det mesta när jag urinerar men jag sitter även. Jag vill själv kunna avgöra detta utan att staten skall lägga sig i hur jag gör mina privata behov på toa. De har inte med detta att göra.

  SvaraRadera
 2. Det är ju det allt det här handlar om, kontroll.

  Ni kanske minns att någon socialistapa i Sverige som ville förbjuda stora chipspåsar.

  New Yorks Borgmästare Bloomberg vill ju förbjuda både läsk och allt möjligt:
  Nanny Bloomberg Cracks Down on Soda
  http://moonbattery.com/?p=12349
  NYC Bureaurats Target Popcorn and Milk
  http://moonbattery.com/?p=12793
  War on Salt Heats Up
  http://moonbattery.com/?p=7797
  Nanny-Stater Michael Bloomberg Munches Forbidden Trans Fats
  http://www.moonbattery.com/archives/2008/01/nannystater_mic.html

  ni kanske minns hur man förbjöd transfetter i Kalifornien?

  de vill vara Gud det är vad det handlar om, många av politikerna har denna aspiration (precis som deras fader Satan), vad de inte fattar att platsen är upptagen och den kommer förevigt tillhöra Gud Fader.

  SvaraRadera