söndag 7 april 2013

USA funderar på att använda H.A.A.R.P.-vapen mot Nordkorea.

Den amerikanska marinen håller på att flytta sin (marinbaserade) mobila platform, och H.A.A.R.P.-vapen, SBX-1 från amerikanska hav till den koreanska halvön. Tidigt i veckan har USA:s försvarsmakt redan varit igång med förflyttningen.

Detta verkar helt logiskt. USA har just nu inte riktigt råd med ytterliggare en militär insats i Nordkorea. Att istället använda sig av H.A.A.R.P.-teknologin för att attackera Nordkorea via konstgjorda jordbävningar, kan vara nödvändig och viktig utväg för USA. Internationell MSM kommer självklart att rapportera den här högteknologiska attacken som en vanlig naturkatastrof.

Må jag påminna er om att Dr. Nick Begic avslöjade för oss år 2011 att det endast fanns fem länder som dittills lyckats utveckla den här sortens teknologi. USA, Kanada, Ryssland, Kina, och Norge. Kanske USA måste förhandla lite med Ryssland och Kina, och se till att deras länder inte drabbas av någon sorts H.A.A.R.P.-attack mot Nordkorea, innan en attack blir verklighet.

Med en militär insats riskerar man att dra in hela världen in i en större konflikt. Men om USA utnyttjar sina H.A.A.R.P.-vapen, kan de undvika detta och samtidigt antingen läxa upp Kim Jong-un, eller rent av förinta honom. Återstår att se vad som sker.


9 kommentarer:

 1. Jag tror att det är en "vanlig" radaranläggning.
  Den är nog byggd för att skryta lite och hålla den tekniska kompetensnivån uppe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tror att du har nog rätt. Den ska väl till Korea bara för att skryta lite.

   Om det nu sker en anmärkningsvärd jordbävning i Nordkorea, så kan vi i alla fall försäkra oss om att det är en vanlig naturkatastrof.

   Radera
  2. Ja vi får se. Varför kan man inte använda den stationära varianten av HAARP? Vilken använde man mot Japan?

   HAARP : 3.6 MW
   SBX-1 : 1 MW

   Radera
  3. Att använda SBX-1 utesluter inte de stationära.

   Radera
 2. Jag läste ett av dina tidigare inlägg och blev intresserad av denna Geneva Bible från 1560.
  Vet du om någon bra sida där denna tillhandahålls begagnad till ett lite billigare pris än 74 euro? Såg att den fanns online, men vill nog hellre ha den i handen. Mvh, Johan Gustavsson.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner dessvärre inte till någon svensk sida som säljer den. Men det finns säkert sidor utomlands. Finns en del i USA. Det lär även finnas i Europa. Tror faktiskt att jag såg nån begagnad på Amazon för några år sedan.

   Radera
 3. Hallå igen! Jag hittade kopior på Amazon för 290kr så det får nog bli en sådan. Tack för hjälpen! Johan.

  SvaraRadera
 4. Geneve har ju fel om Easter (Acts 12:4), så då lär det finnas fler graverande fel som Genesis 3:7, där det ska vara Aprons inte Breeches, för de gjorde sig inte BYXOR av löv... Breeches är ett ord som man än idag använder i Amerikanska södern när man talar om byxor.

  Vidare tittar man på hebreiskan så är när ordet BREECHES (5 gånger) används i King James ordet: miknac

  medans när ordet Aprons (2 gånger) används så är det ordet:
  chagowr på hebreiska och simikinthion när det används på grekiska.

  Det är två graverande fel i Geneva, och då har jag inte ens börjat granska den då används så pass lite att det är ett slöseri med tid.

  Här om Easter igen:
  http://www.av1611.org/kjv/easter.html
  http://www.av1611.org/kjv/easter2.html

  King James, enda som gäller. Luther och Geneve faller.

  En King James Bibel kan man få för 1 dollar.
  Ni vet grabbar Geneva är inte den Bibel som Gud använder, det är King James Bibel som erövrade världen och den som fortfarande används, ni är på fel tåg, men det är för att ni lyssnar på protestanter, dvs. reformerade katoliker, dvs. fienden.

  Ni har blivit varnade iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska jag inte tala mer om detta. Men jag föreslår att folk i så fall även studerar Rosenkruezarnas främsta man Francis Bacon, och hans avgjörande inflytande för att skona Rom i KJV.

   Det är tyvärr det stora problemet med KJV. Men den är enligt mig trots det lika bra som Geneve Bibeln som inspirarade puritanerna som satte stopp för hedningarnas högtider.

   Det här kan vi chafsa om i all evighet. Jag avstår från att råda folk varken den ena före den andra. Folk bör ha båda två tillgängliga och även studera dess historia.

   Radera